Mooie handen, hoe doe je dat?

Mooie handen, hoe doe je dat? Waarom is goede huidverzorging noodzakelijk voor mooie handen? Hoe kan je de gezondheid van de nagels bevorderen? Zijn mooie gelakte nagels blikvangers? Zijn mooie verzorgde handen het visitekaartje van de vrouw? Wat is de ideale verzorging voor de handen? Wat is goede handverzorging? Hoe kunnen we huidveroudering van de handen bestrijden?

Visitekaartje

Mooie verzorgde handen en nagels, zijn het visitekaartje van de vrouw. Het krijgen en behouden van mooie handen en nagels hoeft geen grote opgave te zijn. Tegenwoordig zijn er zoveel handverzorging en nagelverzorging producten op de markt, dat mooie handen en verzorgde nagels voor iedere vrouw binnen handbereik liggen.

Modebeeld

Gelakte nagels zijn ieder seizoen aan nieuwe trends en aan het modebeeld onderhevig. Mooie gelakte nagels zijn blikvangers. Het ene seizoen zijn prachtige groentinten op de nagels helemaal “in,” vervolgens zijn knalkleuren –rood en paars, de hit om toch altijd weer terug te komen op french manicure. Om mooie gelakte nagels tot haar recht te laten komen, is goede verzorging van de handen als van de nagels noodzakelijk. Volg het modebeeld met prachtige nagels!

Nagellak

Nagellak is “in.” Wat is de trend van nagellak op dit moment? De trend op het gebied van nagellak is:
Combineer twee kleuren nagellak en creëer op deze manier een kleurrijke french manicure! Het is niet alleen trendy maar ook origineel: wees creatief met verschillende kleurtjes nagellak!

Soepele nagelriemen

Om de gezondheid van de nagel te bevorderen, zijn soepele nagelriemen noodzakelijk. De huid rondom de nagel is kwetsbaar. De huid rond de nagel kan snel beschadigen. Een goede nagelriem verzorging is belangrijk. Iedere week een schoonheidsbadje voor je nagels en nagelriemen met amandelolie is geen overbodige luxe. Niet iedereen heeft tijd om wekelijks de handen en nagels in een badje te dopen. Tegenwoordig is er een handige nagelriempen op de markt: die beloofd binnen 7 dagen soepele nagelriemen.

Extra bescherming

Wat is de ideale verzorging voor de handen? Wat is goede handverzorging? Extra bescherming tijdens de verzorging van de handen is geen overbodige luxe. Handcrèmes die een beschermingsfactor bezitten, zijn verzorgend, verzachtend en voedend. Handcrèmes met een beschermingsfactor gaan huidveroudering tegen. Deze handverzorging is een ideale handverzorging: de elasticiteit van de handhuid verbeterd.

Huidveroudering

Waarom is goede verzorging van de handen noodzakelijk? De huid van de hand veroudert sneller dan de rest van je huid. De elasticiteit van de handen gaan snel achteruit en dat merk je aan de dunner wordende handhuid. De zon is ook een grote boosdoener: de verminderde elasticiteit van de huid wordt mede veroorzaakt door de zon. Van daar het advies om de handen altijd goed te verzorgen met een handcrème dat een beschermingsfactor heeft. Mooie handen zijn geen handen met een verslapte huid. Mooie handen zijn goed verzorgde handen die huidveroudering tegenaan.
© 2011 - 2024 Roberta, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Handverzorging: mooie nagels en handenHandverzorging: mooie nagels en handenJe handen hebben tijdens de winter veel te verduren. Ze worden droog van de kou en zitten steeds maar weggestopt in dikk…
Beauty: hulpmiddelen voor mooie handen en nagelsBeauty: hulpmiddelen voor mooie handen en nagelsWe weten allemaal wel dat dagelijkse meerdere likken handcrème goed voor de handen is en dat nagels er gevijld (kort of…
Beauty: Lenteverzorging van de handen en nagelsBeauty: Lenteverzorging van de handen en nagelsAls het voorjaar in beeld komt, is er direct minder ruimte voor de wanten, handschoenen, lange mouwen etc. Maar met de c…
Nagelstyling: nagelriemen verzorgenNagelstyling: nagelriemen verzorgenBij een goede verzorging van handen en nagels hoort ook de verzorging van de nagelriemen. Gezonde nagelriemen zorgen erv…

Alles over nagellakAlles over nagellakEen leven zonder nagellak, bestaat dat nog? Tegenwoordig heeft bijna iedereen nagellak op, je kunt het zo gek niet beden…
Bronzing powder: magie in een potjeBronzing powder: magie in een potjeVisagisten dwepen ermee, verpakkingen zijn ultra-verleidelijk, en in de doosjes en potjes vind je ware kunstwerken van p…
Bronnen en referenties
  • http://www.herome.nl/
  • http://www.beautyweb.nl/nagels/focus/handverzorging.php
Roberta (652 artikelen)
Gepubliceerd: 22-07-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.