Slikhaar TV: haarstyling, By Vilain producten en bestellen

De tweelingbroers Emil en Rasmus Albrechtsen zijn gek op hairstyling, op het YouTube kanaal van de twee is dat goed te zien: inspirerende en frisse kapsels voor mannen. Met meer dan 500 video's op YouTube, een gigantisch bereikt aantal personen en de By Vilain productlijn zijn de broers uitgegroeid van lokale kapperszaak naar een wereldwijd opererende webshop. De By Vilain productlijn is enorm populair vanwege de goede en professionele producten zoals de Gold Digger en Silver Fox wax. Met deze producten kun je ook jouw haar perfect in vorm krijgen.

Over Slikhaar TV

Slikhaar is in 2009 opgericht en gestart als kleine lokale kapperszaak gevestigd in Denemarken. Vanwege de passie van de eigenaren Emil en Rasmus Albrechtsen om mensen te inspireren met frisse en professionele kapsels zijn de tweelingbroers gestart met een eigen YouTube kanaal. Op dit kanaal presenteren de tweelingbroers allerlei verschillende inspirerende kapsels voor mannen. Al snel bereikte de broers een enorm aantal views op YouTube en werden zij steeds gemotiveerder om van Slikhaar TV iets moois te maken. Ondertussen beschikt het kanaal over ruim 120.000.000 weergaven en over de 600.000 abonnees. Daarnaast is er uitgebreid met een eigen webshop, de Slikhaarshop, waarin een eigen productlijn wordt aangeboden, de By Vilain haarproducten.

By Vilain haarproducten

By Vilain is het eigen merk van Slikhaar TV, een lijn van professionele haarproducten. De producten worden in samenwerking met Emil en Rasmus zelf ontwikkeld en uitvoerig getest. In haast ieder van video's welke Emil en Rasmus maken, wordt gebruik gemaakt van deze haarproducten. De lijn bestaat voornamelijk uit stylingsproducten en shampoos. De meeste producten uit de By Vilain productlijn zijn voor ieder haartype en voor iedere haarstijl goed toe te passen. Uit de serie zijn voornamelijk de Vilain wax producten zeer gewild.

By Vilain Gold Digger

Gold Digger is het eerste product wat op de markt werd gebracht door Emil en Rasmus. Gold Digger is nog altijd de populairste wax uit de serie. Het product kan het beste worden aangebracht in handdoekdroog of licht vochtig haar. Wrijf met de Gold Digger wax tussen je handpalmen en breng het product aan in je haar, een vingertopje is hierbij meestal al voldoende. De wax heeft een sterke hold en een matte finish.

Productinformatie:
  • Verpakking: 65ml
  • "Extreme hold - Matte look"

By Vilain Silver Fox

By Vilain Silver Fox kan het beste worden aangebracht in handdoekdroog of licht vochtig haar. Gebruik een vingertopje wax en wrijf er goed mee tussen de handpalmen zodat de wax wat warmen wordt. Breng het vervolgens aan in je haar en stijl het zoals je wilt. Het product brengt stevigheid in je haar en laat het licht glanzen.

Productinformatie:
  • Verpakking: 65ml
  • "Extreme hold - Medium shine"

By Vilain Dynamite Clay

Dynamite Clay zorgt voor structuur in je haar met een matte finish. Het geeft je haar meer structuur waardoor ieder haartype te stijlen is. De klei laat je haar voller eruit ziet op een natuurlijke wijze. Wrijf een vingertopje van de klei tussen je handpalmen en breng het aan in je haar. De klei kan het beste worden gebruikt wanneer je haar nog licht vochtig is of handdoekdroog.

Productinformatie:
  • Verpakking: 65ml
  • "Strong hold - Volume booster"

By Vilain producten bestellen

Ondanks dat Slikhaar TV in Denemarken gevestigd is, is het heel eenvoudig en betrouwbaar om je By Vilain haarproducten via de Slikhaarshop te bestellen.

Slikhaar TV heeft een aantal verschillende gangbare betaalmethoden, waaronder Visa, Maestro en PayPal. Sinds eind 2016 beschikt de webshop van Slikhaar TV ook over de iDEAL betaalmogelijkheid. Dit maakt het voor Nederlandse consumenten een stuk eenvoudiger om direct via de webshop te bestellen.

De levering van de Slikhaarshop verloopt vrij voorspoedig, Slikhaar geeft netjes per mail aan wanneer de levering verwacht kan worden en houdt je tevens op de hoogte. De levering vindt plaats na ongeveer 5 werkdagen.
© 2015 - 2024 Anteur, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
[Frans] L’adjectif, het Franse bijvoeglijk naamwoord[Frans] L’adjectif, het Franse bijvoeglijk naamwoordDe plaats van het bijvoeglijk naamwoord in een Franse zin is zo’n onderwerp, waarvan je kunt stellen dat het relatief si…
Zilver: de koop en verkoop van de American Silver EagleZilver: de koop en verkoop van de American Silver EagleEr kan goed geld worden verdiend met de koop en verkoop van de American Silver Eagle. De munt wordt uitgegeven door de A…
Beleggen in zilver met de WisdomTree Physical Silver (ETF)Beleggen in zilver met de WisdomTree Physical Silver (ETF)Het WisdomTree Physical Silver is een tracker die de koers van zilver volgt. Wanneer een belegger aandelen WisdomTree Ph…
Miss Maud Silver, tijdgenote van Miss MarpleMiss Maud Silver, tijdgenote van Miss MarpleMiss Silver is een gepensioneerd gouvernante die haar pensioen aanvult met haar werkzaamheden als detective. Al breiend…

Hoe worden we ouder?Hoe worden we ouder?Worden we vanzelf ouder, hebben we het zelf in de hand ... wat immers ook wel eens gezegd wordt. Dat is natuurlijk maar…
Tips om je lichamelijke weerstand in de winter te verhogenTips om je lichamelijke weerstand in de winter te verhogenVooral tijdens de koude perioden lopen we het risico om geveld te worden door een griep, zware verkoudheid, hardnekkige…
Bronnen en referenties
  • http://www.slikhaarshop.com
  • https://www.youtube.com/user/mhrrasmus/about
  • https://www.facebook.com/SlikhaarTVGroup
Anteur (147 artikelen)
Laatste update: 21-11-2019
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.