Killer body, perfect lichaam, waarom heb ik dat niet?

Killer body, perfect lichaam, waarom heb ik dat niet? Wat kan het toch frustrerend zijn om al die prachtige holly wood actrices en al die artiesten te zien pronken met niet alleen knappe gezicht, maar vooral dat killer lichaam. Strakke buik en toch mooie rondingen op de juiste plekken. Waarom lukt dat mij niet, vraag je je af...

Een killer body

Wat lijken sommige dames toch een perfect figuur te hebben, een prachtige strakke buik, dunne benen, mooie rondingen op de juiste plekken, het lijkt alsof ze het allemaal gewoon hebben. Iedereen wordt daar wel jaloers van als ze dat zien en wilt er ook zo uit zien, ook zo'n perfect lichaam hebben. Wat zou men daar wel niet voorover hebben. Dat is dan ook het punt, mensen vergeten wat de meeste mensen daarvoor moeten doen.

Desillusie

Natuurlijk zitten er een aantal geluksvogels tussen, die er van nature zo uitzien. Sommige hebben het geluk dat ze kunnen snoepen wat ze willen en toch nooit een grammetje vet zien op hun buik. Maar de meerderheid van de bevolking heeft dat niet. Een groot deel van de beroemde mensen waarvan we altijd hun boeken te zien krijgen, geeft heel erg veel op om er zo uit te zien.

Waarom heb ik dat niet, the facts

Dieet

Allereerst zitten de meeste mensen naar wiens lichaam wij verheerlijkt kijken op een ongelofelijk streng dieet. Vooral veel van de echte holly wood mensen zitten op extreme diëten, waarop ze streng gecontroleerd worden. Strakke eet schema's, of meer, strakke níet eet schema's. Ze verzinnen de meest extreme diëten, waar ze snel mee afvallen, maar die haast niet te doen zijn.

Trainingen

Zo'n strakke buik krijg je niet door enkel te diëten, daar moeten ze toch echt wat meer voor doen. De meeste hebben een dure en professionele coach die soms wel dagelijks met ze traint. Oefeningen, oefeningen en eindeloos sporten, dat is wat de meeste artiesten je zullen vertellen als je vraagt naar hun lichaam. Hoe weinig zin ze ook hebben, dat lichaam moeten ze houden.

Stress, drukte

De meeste holly wood actrices en succesvolle artiesten hebben zo'n druk leven, dat zouden wij ons niet voor kunnen stellen. Touren, opname dagen, vele afspraken, er zijn zo veel dingen die zij moeten doen, dat ze behalve door diëten en sporten waarschijnlijk ook door de stress veel afvallen.

Wil je het nog steeds?

Nu vraag ik me af of je nog steeds dezelfde dingen wilt doen als zij, om er zo uit te zien. De vraag is wat heb je er voor over. Ik zou nog eens goed nadenken daarover. Zou jij zoveel stress willen dat je ervan gaat afvallen? Zou jij nooit meer een zak chips willen kunnen opentrekken? Wil jij elke dag kei hard trainen? Onthoud in ieder geval dat die mensen niet zo maar zo'n lichaam hebben.
© 2011 - 2023 Sfinx, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Buikspieren of sixpack trainen, vet verbranden en afvallenBuikspieren of sixpack trainen, vet verbranden en afvallenStrakke buikspieren trainen. Een sixpack trainen. Buikvet verbranden of ander lichaamsvet verbranden. Welke oefeningen m…
Het nut of de onzin van buikspieroefeningenHet nut of de onzin van buikspieroefeningenBen jij die buik ook zo zat en wil je strakke buikspieren? Allerlei apparaten, programma's en diëten beloven je een stra…
Afvallen met Wonder Core: strakke buik met oefeningenAfvallen met Wonder Core: strakke buik met oefeningenWonder Core is een toestel dat je kunt gebruiken om mee af te vallen. Je kunt er met name je buik- en rugspieren trainen…
Abtronic, werkt het echt? Abtronic X2 ervaringen en effectAbtronic, werkt het echt? Abtronic X2 ervaringen en effectSporten, we houden het vaak niet vol. Regelmatig verschijnen er reclames voor de zogenaamde Abtronic of Abtronix X2 powe…
Bondgenoot: Autobiografie van een immuuncelBondgenoot: Autobiografie van een immuuncelIn dit meeslepende boekje van Henk Fransen vertelt Bondgenoot, een immuuncel in het lichaam, zijn levensverhaal. Hij bes…
Sfinx (51 artikelen)
Gepubliceerd: 10-01-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.