Abtronic, werkt het echt? Abtronic X2 ervaringen en effect

Abtronic, werkt het echt? Abtronic X2 ervaringen en effect Sporten, we houden het vaak niet vol. Regelmatig verschijnen er reclames voor de zogenaamde Abtronic of Abtronix X2 power. Het is een brede elektrische tailleband die om een deel van het lichaam wordt gedragen, meestal worden de buikspieren ermee gestimuleerd omdat hete en buikband is. Door middel van stroomstootjes trekken de spieren die onder de Abtronic zitten, samen en de persoon die hem draagt krijgt hardere spieren, bijvoorbeeld stevige biceps of een strakke buik. Wat is daar van waar? Abtronic X2, werkt het echt? Abtronic 2x helpt om af te vallen. Van de Abtronic of Abtronic X2 Power werden wereldwijd al miljoenen exemplaren verkocht. U kunt een filmpje van de Abronic bekijken op tv, of eventueel op YouTube. Dit apparaat is echter slechts een hulpmiddel. Als u meer wilt dan een hulpmiddel, kunt het beste ook een goed dieet proberen.

Wat is het voor apparaat?

De Abtronic X2 is een hulpmiddel om de buikspieren te trainen. Ook kunnen de spieren van bijvoorbeeld de dijbenen ermee worden gestimuleerd. Een ander woord voor een Abtronic is een spierstimulator. Het is een band die elektrische schokjes naar de spieren stuurt waardoor de spieren samentrekken terwijl u zelf niet beweegt. De spieren worden hierdoor gestimuleerd en ook enigszins getraind.

Abtronic, buikspieren trainen

Wat beloven de makers van de Abtronic? De Abtronic is een aantrekkelijk apparaat want in de reclame voor de Abtronic wordt beloofd dat u zonder te sporten, zonder inspanning, toch een perfect slank en mooi lichaam kunt krijgen. Gewoon door de Abtronic te dragen wordt u slanker en uw slappe buikspieren worden met behulp van dit apparaat zodanig geactiveerd dat uw buik in een gespierde harde buik zal veranderen. Ook de taille wordt slanker, er wordt vet verbrand en de dijbenen en heupen kunnen aan centimeters verliezen, terwijl er spieren voor in de plaats komen. Wat Abtronic belooft is:
 • Uw spieren worden door gebruik van de Abtronic getraind alsof u zware trainingen doet.
 • Er wordt (veel) vet verbrand.
 • De spieren worden zo sterk getraind dat uw lichaam in het lichaam van een atleet verandert.
 • U bereikt uw doel zonder sport, de Abtronic zorgt voor de spier-activiteit.

Abtronic, Abtronic X2, hoe werkt het?

De Abtronic of de Abtronic X2 stuurt elektrische stootjes naar de spieren, de spieren trekken daardoor pulserend samen (wel 200 tot 400 keer per minuut). Draag de Abtronic bijvoorbeeld om uw buik, taille of heupen. Het apparaat wordt aangezet en er worden stroomstootjes naar de spieren in de buik, taille of het been gestuurd. De spieren trekken regelmatig samen. U kunt de Abtronic op verschillende standen zetten.

Abronic gebruiken, doet het pijn?

Volgens mensen die de Abtronic gebruiken kunnen de volgende sensaties optreden:
 • Onprettige sensatie in de spieren door het samentrekken.
 • Jeuk en prikkend gevoel in de spieren door de stroomstootjes.
 • Maagklachten door samentrekking van spieren in de omgeving.
 • Diarree door samentrekking van spieren in de omgeving.
 • De Abtronic heeft meerdere standen, hoe hoger de stand, hoe sterker de spieren samentrekken.
 • Als u er aan gewend bent is het prettig en leuk.

Liever een zweetband?

Als stroomstootjes u onprettig lijken zijn er meerdere soorten afslankbanden op de markt, zoals de zweetband.

Afvallen met Abtronic X2 spierstimulator?

Afvallen met een Abtronic X2 spierstimulator is een te mooie belofte want dat lukt niet zonder minder of gezonder te gaan eten. Uw spieren worden wel enigszins getraind met een spierstimulator, maar als u af wilt vallen zal u meer moeten doen dan deze band dragen. Om af te vallen is minimaal een gezond dieet noodzakelijk.

X2 Power, wat houdt dat in?

De X2 Power van Abtronic is extra sterk. De spieren trekken minstens 400 keer per minuut samen. Maakt het apparaat de beloftes waar?
 • Verschillende gebruikers menen dat de Abtronic wel effect heeft, maar dat het vooral goed is ter ondersteuning naast sporten. Dus is uw buik al goed getraind in de sportschool, dan zou de Abtronic helpen om de buik nog strakker te maken dan hij al is, ter ondersteuning van een regelmatige training dus.
 • Anderen beweren dat ze aan de Abtronic niets hebben en dat ze hem nauwelijks nog gebruiken.
 • Weer anderen zeggen dat ze het samentrekken van de spieren zo'n vervelend gevoel vonden dat ze er niet mee door zijn gegaan.
 • Iemand met onvermogen om (goed) te bewegen kan baat hebben bij de Abtronic. De Abtronic wordt ook gebruikt door fysiotherapeuten, bijvoorbeeld voor mensen die zelf hun spieren niet meer (goed) kunnen bewegen. Dat is een pluspunt.
 • De Abtronic is echter verslavend voor enthousiastelingen.
 • De Abtronic verbrandt geen vet maar verstevigt wel de spieren.
 • Dit is wel een hulpmiddel bij een dieet of trainingsprogramma.

Abtronic kopen

Er zijn wereldwijd al miljoenen exemplaren van de Abtronic verkocht. De Abtronic X2 toont in de reclames slanke mensen met zeer getrainde lichamen. Het is niet realistisch om er vanuit te gaan dat de Abtronic er voor gezorgd heeft dat deze mensen zoín getraind lichaam hebben. Een mooi getraind lichaam bereikt u alleen door sporten in een sportschool of door regelmatig te bewegen in uw vrije tijd. Maar de Abtronic heeft zijn effectiviteit volgens velen wel bewezen. Het is een hulpmiddel voor mensen die sneller dan gemiddeld stevigere spieren willen ontwikkelen.

Lees verder

© 2009 - 2024 Kisses, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Compex en Abtronic, met spiersimulatie buikspieren trainenCompex en Abtronic, met spiersimulatie buikspieren trainenSpierstimulators zijn gemaakt om spieren te stimuleren zich sneller te ontwikkelen. Bekende spierstimulators zijn de Abt…
Zweetband voor je buik: hoe werkt dat?Zweetband voor je buik: hoe werkt dat?Een zweetband voor de buik is een band van een speciaal materiaal, die gedragen wordt rondom de buik met als doel om pla…
Een buikband voor de zwangere vrouwEen buikband voor de zwangere vrouwZwanger zijn is iets speciaals. Je gaat steeds trotser lopen met je meer en meer opbollende buikje. Langzamerhand zul je…
Beurer Buikspiertrainer, beoordelingen en werkingBeurer Buikspiertrainer, beoordelingen en werkingBeurer Buikspiertrainer EM35 is een buikspierband die om het lichaam (om de buik) gedragen wordt, en waarmee je spieren…

Glanzend haar - Tips tegen droog, dof en onhandelbaar haarDof haar, onhandelbaar haar, stug haar, droog haar. Meer dan 80% van de vrouwen beweert niet tevreden te zijn met haar l…
Nooit meer hangende borstenNooit meer hangende borstenHangende borsten. Veel vrouwen kunnen niet meer naar hun eigen borsten kijken omdat ze veel te veel hangen. Ze willen da…
Bronnen en referenties
 • Trendvertise
 • Reclame
Reactie

Jeroen Schoones, 23-06-2010
Ik wil ook graag van mijn buikje af. Ben nog in afwachting van de abtronic. Reactie infoteur, 23-06-2010
Lees ook eens bij:

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/dieet/56988-dokter-frank-dieet-hoe-werkt-het.html

Kisses (665 artikelen)
Laatste update: 05-04-2017
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.