Grahams Badolie: verkooppunten en prijsvergelijking

Grahams Badolie behoort tot het productassortiment van het snelgroeiende Australische merk Grahams Skincare. Grahams badolie is volledig vrij van chemicaliën, parabenen en hormonen en is daarom ook te gebruiken voor mensen met een gevoelige huid of kinderen. Grahams Badolie is te gebruiken in bad, douche of als gewone huidolie. Grahams Badolie 120 ml kost in de winkels 19,49, de variant van 250 ml kost 32,95. Online zijn de producten stukken voordeliger. Om dit te illustreren is een prijsvergelijking gemaakt waarbij het voordeligste verkooppunt is gezocht.

Grahams Badolie

Grahams Badolie is één van de meest gebruikte producten van het merk Grahams Skincare. Grahams badolie kan worden gebruik in bad of douche en dient vooral om de huid te voeden en te beschermen. Door het gebruik van Grahams Badolie wordt de huid zachter en gladder. Vooral wanneer je last hebt van een droge huid kan het product worden gebruikt. Van de productrange van Grahams Skincare is Grahams Badolie zelfs het beste product tegen een droge huid. Omdat Grahams Badolie een milde werking heeft is het ook op gevoelige plekken zoals het gezicht te gebruiken. Ook kinderen kunnen Grahams Badolie gebruiken. Grahams Badolie is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk 120 en 250 milliliter.

Verkooppunten

De producten van Grahams, waaronder de badolie, worden verkocht bij enkele honderden verkooppunten in Nederland. De verkooppunten zijn te raadplegen via grahams.nl/winkels. Je kunt vervolgens de verkooppunten per woonplaats raadplegen. Tevens wordt Grahams Badolie online verkocht via diverse gespecialiseerde webwinkels.

Prijsvergelijking Grahams Badolie

De producten van Grahams Skincare behoren tot het wat luxere segment en zijn niet erg voordelig. De winkeladviesprijs van Grahams Badolie bedraagt 19,49 (120 ml) en 32,95 (250 ml). De meeste winkels hanteren deze verkoopprijzen. Online via webwinkels liggen de prijsverhoudingen echter anders. Zoals zo vaak zijn de prijzen online stukken voordeliger en dit geldt ook voor Grahams Badolie. Omdat webwinkels geen dure winkelpanden hebben en minder personeel in dienst hebben is het mogelijk om de prijzen te verlagen. Dit vertaald zich in prijzen voor Grahams Badolie die online al snel 20% lager liggen. Enkele bekende online verkopers zijn (peildatum prijzen: januari 2015):
  • Bol.com: 18,99 (120 milliliter) en 27,99 (250 milliliter)
  • Natuurlijkwinkelen.nl: 17,54 (120 milliliter) en 26,36 (250 milliliter)
  • Koopjesdrogisterij.nl: 15,59 (120 milliliter) en 26,36 (250 milliliter)
  • Drogisterij.net: 18,99 (120 milliliter) en 32,99 (250 milliliter)

Hoe gebruiken

Grahams Badolie kan gewoon aan het badwater worden toegevoegd. Voordat je het product gebruikt dien je de flacon te schudden waarna een scheutje reeds voldoende is. Het is niet nodig om jezelf af te spoelen na het nemen van het bad, de olie trekt namelijk in de huid in. Wanneer je Grahams Badolie tijdens het douchen wilt gebruiken kan je voor of tijdens het nemen van de douche je huid insmeren met de olie. Vervolgens kan het worden afgespoeld onder de douche. Grahams Badolie is tenslotte ook gewoon als huidolie te gebruiken door de huid er mee in te smeren.

Ingrediënten

Grahams Badolie bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van hormonen, chemicaliën en parabenen. Tevens is het product niet getest op dieren. Vanwege de natuurlijke samenstelling is Grahams badolie ook te gebruiken voor mensen met een gevoelig huidtype. De natuurlijke bestanddelen waaruit Grahams Badolie bestaat zijn onder andere Olea Europaea Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Dromiceius Oil, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Leptospermum Scoparium Oil.

Grahams Skincare

Grahams Badolie maakt onderdeel uit van het productassortiment van Grahams Skincare. Het merk Grahams Skincare is afkomstig uit Australië. Het is nog een jong merk en bestaat pas sinds 2002 toen het werd opgericht door de Australiër Geoff Graham. Deze bouwvakker kon niet langer de huidproblemen van zijn zoontje aanzien en besloot om zelf producten te gaan ontwikkelen op natuurlijke basis. Het duurde niet lang voordat Grahams Skincare prijzen in de wacht sleepte voor beste zonnebrand, enzovoorts. Sindsdien is Grahams Skincare gegroeid tot een bedrijf dat haar producten naar tientallen landen over de hele wereld exporteert. Grahams Skincare producten zijn onder andere in Nederland en België te koop. De verpakkingen van de producten zijn geheel in Australische stijl, de verpakkingen zijn namelijk geel met blauwe en groene accenten.

Lees verder

© 2015 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Natuurlijke massageolie, eigengemaakte handcreme, oogbadNatuurlijke massageolie, eigengemaakte handcreme, oogbadMassageolie, badolie, een oogbad voor vermoeide of zere ogen en handcreme. het is allemaal zelf te maken met natuurlijke…
Zelf heerlijke badproducten maken met behulp van kruidenNiets is zo ontspannend als dat je na een drukke werkdag heerlijk kan wegdromen in een warm en ontspannend bad. Er zijn…
Hoe geef je jezelf een pedicure? Inclusief handige tipsHoe geef je jezelf een pedicure? Inclusief handige tipsEen pedicure bij een salon kost al snel veel geld. Je kan dit ook heel gemakkelijk thuis doen. Je heb niet heel veel spu…
Natuurlijk mooi met OlijfolieNatuurlijk mooi met OlijfolieOlijfolie is door de aanwezigheid van veel vet en mineralen zeer geschikt voor het behandelen van een pijnlijke en kwets…

Grahams Shampoo: verkooppunten en prijsvergelijkingGrahams Skincare biedt niet alleen maar producten voor de milde verzorging van huid en gezicht. Grahams Shampoo is speci…
Maagdenpalm, meer dan een sierplantMaagdenpalm, meer dan een sierplantMaagdenpalm en kleine maagdenpalm is een sierplantje wat in menig tuin staat en wat we allemaal kunnen waarderen. Het is…
Bronnen en referenties
  • Grahams Nederland, www.grahams.nl
Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 20-07-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Natuurgeneeswijze
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.