Leuke weetjes - Seksspeeltjes en erotische artikelen

Leuke weetjes - Seksspeeltjes en erotische artikelen Je houdt het niet voor mogelijk hoeveel bizarre en leuke seksspeeltjes, erotische artikelen en opblaasbare poppen er te vinden zijn.Vooral in Japan hebben ze op dit vlak heel wat merkwaardige uitvindingen gedaan. In deze verzameling weetjes ontdek je allerlei erotische speeltjes die de verbeelding tarten: opblaasbare poppen in de vorm van dieren, een beker noedels om je lusten in te bevredigen, vals bloed om te spelen alsof je nog maagd bent en nog veel meer.

Hizamakura Lap Pillow

Normaal zou je denken dat met je hoofd op iemands benen gaan liggen iets voor tortelduifjes is. In Japan is het echter een kwestie van gemak. De Hizamakura Lap Pillow is een kussen in de vorm van een vrouwenschoot. De fabrikant promoot het erotische kussen door te zeggen dat je er beter op slaapt dan op een gewoon kussen. De prijs van dit erotische artikel bedraagt 142 dollar.

Granny I’d Like to Fuck Love Doll (G.I.L.F.)

Als je van bejaarde vrouwen houdt, zal je je hartje kunnen ophalen met de Granny I’d Like to Fuck Love Doll (afkorting = G.I.L.F.) van de firma Pipedream Products. G.I.L.F. is immers een opblaasbare pop in de vorm van een grootmoeder.

Hyper-realistische opblaasbare poppen

In Japan is het momenteel in de mode om opblaasbare poppen te gebruiken die er hyper-realistisch uitzien. De opblaasbare poppen die het meest in trek zijn, worden gemaakt door de erotische firma Orient Industries. Ze zijn waterproof en je kan er een ander gezicht of een ander kapsel opzetten, kwestie van te variëren of je veranderende smaak te volgen. Prijskaartje: $ 6500 per opblaasbare pop.

Opblaasbare dieren poppen

Er bestaan niet alleen dildo’s, maar ook opblaasbare poppen in de vorm van dieren. Vooral boerderijdieren zoals schapen, geiten, koeien en varkens doen het goed op dit vlak. Alle opblaasbare poppen hebben een gaatje onderaan de staart. De populairste artikelen in verband met dieren zijn:

  • Cathy the Mooing Cow: een opblaasbare koe die loeit als je iets in haar achterwerk steekt
  • Blow Up Billy Goat: een opblaasbare geit
  • Duck Off: een opblaasbare eend
  • Erotic Piggie Blow-up: een opblaasbaar varken
  • The Famous Erotic Love Piggie: een opblaasbaar varken van de firma Golden Triangle
  • The Famous Erotic Love Ewe: het opblaasbare schaap van de firma Golden Triangle
  • Luvin Lamb: een opblaasbaar schaap
  • Ms Eva Party Sheep: een opblaasbaar schaap van de firma Swedish Erotica
  • Ms Piglet Party Pig: een opblaasbaar varken van de firma Swedish Erotica

Hooded Spandex Full Body Binder Sack

Als je het idee leuk vindt om als verjaardagscadeautje ingepakt te worden, dan is het seksspeeltje Hooded Spandex Full Body Binder Sack misschien iets voor jou. De makers van het product zeggen dat hun erotische verpakking zo comfortabel is dat je er gemakkelijk een hele nacht in kan doorbrengen.

Erotische noedels

Bijna iedereen heeft weleens noedels in een bekertje gegeten. Cup Nude ziet er in design gelijkaardig uit, maar direct na het openen merk je dat dit geen gewone snack is. Het belangrijkste verschil: het is de bedoeling dit bekertje met noedels te vullen in plaats van te ledigen. Verkrijgbaar met een pakje Gentle Acid Lotion.

Vals bloed

De erotische fabrikant Gigimodo bedacht een truukje voor vrouwen die willen doen alsof ze nog maagd zijn: een plastieken zakje met vals bloed waarmee je naar hartelust kunt experimenteren. Het is één van hun beste verkochte erotische artikelen en seksspeeltjes.
© 2010 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Toy cleaner voor erotisch speelplezierToy cleaner voor erotisch speelplezierGebruik jij al een toy cleaner? Toy cleaners zijn reinigingsmiddelen die speciaal voor je erotische artikelen ontwikkeld…
Kokeshi poppen uit JapanKokeshi zijn traditionele Japanse houten poppen. Vroeger werden deze poppen als souvenirs verkocht aan touristen of als…
Raggedy Ann poppenRaggedy Ann poppenKennen jullie de Raggedy Ann poppen? De stoffen poppen met het rode haar, die vooral bij kleine meisjes erg populair zij…

Lustopwekkende middelenLustopwekkende middelenLustopwekkende middelen zijn al eeuwen oud. Al in de oudheid was men op zoek naar middelen dat de lust zou opwekken. Zo…
Leuke weetjes - Vibrators en dildo'sHeb je ooit al vibrators en dildo’s gezien in de vorm van Barak Obama, Hello Kitty, de penis van een hond of een paard,…
Avalon (367 artikelen)
Gepubliceerd: 15-03-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.