Leuke weetjes - Vibrators en dildo's

Heb je ooit al vibrators en dildo’s gezien in de vorm van Barak Obama, Hello Kitty, de penis van een hond of een paard, een Zwitsers uurwerk, het gezicht van God of het evenbeeld van Buddha? En wist je dat er milieuvriendelijke vibrators bestaan en dildo’s die bedekt zijn met een laag van 18 karaat goud? Op deze pagina met leuke weetjes kom je alles te weten over de meest bizarre dildo’s en vibrators ter wereld.

Obama dildo’s

Ben je fan van Barak Obama? Dan kan je je nu de officiële Obama Pleasure Toy aanschaffen, een dildo met het gezicht van de Amerikaanse president. De vibrator, die de naam Head O State Obama Sex Toy draagt, is te koop in twee variaties: Presidential Gold en Democratic Blue. Prijs: $ 34,95.

De duurste vibrator ter wereld

De Zweedse firma Lelo is de uitvinder van de duurste vibrator ter wereld. Hun dildo is immers bedekt met een laag goud van 18 karaat. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt $ 1500, maar wie goed zoekt kan al een exemplaar op de kop tikken voor $ 999.

Milieuvriendelijke vibrator

Met de vibrator die de naam Sola draagt, kan je zowel van jezelf als van het milieu houden. Het gaat om een dildo in de vorm van een kogel die op zonneënergie werkt. De prijs van deze milieuvriendelijke vibrator is $ 69,95.

Hello Kitty vibrators

Hello Kitty is normaal enkel voor kinderen, maar sinds kort kunnen ook volwassenen zich met dit schattige poesje amuseren. Oorspronkelijk werd deze dildo gepromoot als een massageapparaat voor de nek en de schouders, maar omdat het speeltje vibreerde en een vreemde vorm had, werd het in Japan al snel voor andere doeleinden gebruikt. Ondertussen heeft de Hello Kitty vibrator een cult status verworven. De dildo is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder roze, rood en zwart.

Anaalerotiek

Voor $ 79,95 kan je je amuseren met de namaak vuist Fist Dong van het merk Doc Johnson. De Fist Dong is even groot als een echte vuist (inclusief onderarm) en bestaat uit een soepele, gemakkelijk buigbare Sil A Gel formule. Speciaal voor de liefhebbers van anaalerotiek.

Op zijn hondjes vibrators

De firma Zeta Paws is gespecialiseerd in dildo’s in de vorm van de penis van een dier. De vibrators zijn levensecht en hebben een gelijkaardige vorm en grootte. De populairste dildo’s zijn honden en paarden. De prijzen variëren tussen $ 20 en $ 95 per vibrator.

Buttplug met uurwerk

Eén van de meest bizarre vibrators ter wereld is ongetwijfeld deze met een ingebouwd Zwitsers uurwerk. Dit horloge is 7,5 centimeter lang en heeft een diameter van 3 centimeter. Het bestaat uit roestvrij staal.

Religieuze vibrators

De firma Divine Interventions staat gekend om zijn grote assortiment vibrators met een religieuze ondertoon. De namen spreken voor zich: The Diving Nun (de duikende non), Baby Jesus, Virgin Mary (de Heilige Maagd Maria), Jackhammer Jesus, God’s Immaculate Rod (de kraakzindelijke paal van God), Slave (slaaf), Buddha’s Delight (het genot van Buddha), Devil (duivel), Master (meester) en Grim Reaper (Magere Hein). De dildo’s bestaan voor 100% uit siliconen en schommelen rond de 60 dollar. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren waaronder wit, rood, paars, blauw, zilverzwart, zwart en goud. Er zijn zelfs exemplaren die licht geven in het donker.
© 2010 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vibrator kopen: Hoe maak je de juiste keuze?Veel vrouwen en meisjes koesteren stiekem de wens om een vibrator te kopen. Als ondersteuning bij het masturberen of als…
De vibrator: je fijnste vriend?Vroeger was het een schande, een vibrator in je nachtkastje. Dan was je echt niet goed bij je hoofd. Tegenwoordig hebben…
Veilige materialen voor seksspeeltjesDe laatste tijd is er veel te doen over de veiligheid van seksspeeltjes. Niet elk materiaal is veilig voor gebruik. Vele…
Vibrator kopen: welke vibrator past bij mij?Een vibrator wordt gebruikt in tal van slaapkamers en behoort tot de meest populaire seksspeeltjes. Je kunt ze kopen in…

Leuke weetjes - Seksspeeltjes en erotische artikelenLeuke weetjes - Seksspeeltjes en erotische artikelenJe houdt het niet voor mogelijk hoeveel bizarre en leuke seksspeeltjes, erotische artikelen en opblaasbare poppen er te…
Zelf een erotische fotoshoot maken, tipsZelf een erotische fotoshoot maken, tipsEen erotische fotoshoot laten maken kun je dat het beste door een professionele fotograaf laten doen? Als je graag een e…
Avalon (367 artikelen)
Gepubliceerd: 15-03-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.