Transformatie tot een geldmagneet

Transformatie tot een geldmagneet Iedereen wil graag veel geld hebben en rijk worden. Echter dat is niet zomaar weggelegd voor alle mensen. De reden is dat de meeste mensen gevangen zitten in een mentaal web wat je weerhoudt van de afstemming op de universele geldenergie. Wie er oog voor heeft kan in het leven, het verleden en de toekomst een fijn rasterwerk van draden vinden, energielijnen die in verbinding staan met elkaar en waardoor mensen op een onzichtbare manier met elkaar verbonden zijn. Deze energielijnen geven vorm aan de wereld en de mensen die daarin leven. In dit artikel gaan we ons concentreren hoe de geldlijnen werken. Je leert hoe je jezelf beter kunt afstemmen op de geldenergie waardoor je transformeert in een wezen dat positief denkt over geld en waardoor je in staat bent deze gedachten uiteindelijk te realiseren tot tastbaar geld.

Zo werkt positief denken

Het wordt steeds duidelijker dat de gedachten die een mens heeft van invloed kunnen zijn op het lichaam. Voorwaarde is wel dat het de juiste gedachte is en dat deze gedachte op de juiste wijze geformuleerd wordt. Mensen die al regelmatig aan spiritualiteit doen en bijvoorbeeld yoga beoefenen of mediteren hebben misschien al eens geëxperimenteerd met het programmeren van gevoelens en emoties bij zichzelf. Mocht je dat niet gedaan hebben dan is de beste manier te experimenteren met positieve affirmaties. Het lichaam bezit het vermogen zichzelf te helen en gedachten en geloofsovertuigingen kunnen dit beïnvloeden en zelfs voor genezing of herstel zorgen. Het denken met gefocuste geesteskracht kan heel makkelijk wijzigingen aanbrengen in de celstructuur van het menselijk lichaam. Het aantal cellen en zelfs het DNA in het lichaam is in staat zichzelf te wijzigen op 'instructie' van de psyche. Deze wonderlijke vaardigheid noemen we transformatie en licht in de kern in het lichaam en wezen van iedere medemens.

De transformatie in een rijk persoon met veel geld

Zoals gezegd is de wereld in het heden, het verleden en de toekomst verbonden met elkaar via een spel of rasterwijk van lichtenergieën. Deze energieën zijn voor iedereen beschikbaar als jij je daarop spiritueel afstemt. De vorm die de energie of substantie aanneemt is even veelzijdig als de veelzijdigheid van de totale wereld en zelfs even veelzijdig als de veelzijdigheid van het Universum. De substantie die iemands gedachten gestalte geeft kan vormen verkrijgen die materieel zijn, maar ook immaterieel; onstoffelijk. Je gedachten zijn dus de sturende kracht bij het vormen van dingen in de wereld. Alles wat gebeurt komt uit je gedachtewereld voort en je bent er zelf verantwoordelijk voor. Als iemand een succesvol en rijk persoon wil worden dan ervaar je misschien steeds meer positieve energie terwijl je een beeld visualiseert van jezelf als succesvol en rijk persoon. Terwijl jouw gedachten dit beeld vormen en jijzelf, zonder hierbij in dagdromen te vervallen, op diep niveau in hun onstoffelijke energielichaam gelooft dat: het beeld dat je tot in detail vormt kunt worden; dan zal het gevormde beeld uiteindelijk een manifestatie in de werkelijke tastbare wereld worden. Het kan het begin zijn van de transformatie tot een rijk en succesvol persoon. De idee dat de gedachte een beeld creëert in de werkelijke wereld is beschreven in andere spirituele, esoterische en persoonlijke transformatie boeken. De idee is eigenlijk een wetmatigheid die vast ligt in de verkrijging van rijkdom.

De gedachte is de enige kracht die tastbare rijkdom kan produceren

Indien je deze positieve affirmatie begrijpt kun je stappen zetten door te visualiseren wat je wilt bereiken.

Mediteren op geld

Als je al eens gemediteerd hebt dan weet je hoe fijn het kan voelen om in een diepe trance te raken. Jouw innerlijke focus op de universele bron van licht kan je vertellen dat je klaar bent om geld te manifesteren in je leven. Geldmeditaties kunnen op diep niveau remmingen en blokkades laten verdwijnen die je weerhouden van het zetten van de juiste stappen om meer geld te verdienen. Veel mensen worden opgevoed met het idee dat geld iets is van anderen. Ze krijgen van jongs af aan in de opvoeding te horen dat alleen bepaalde mensen geld mogen verdienen en dat niet iedereen geschikt is om veel geld te hebben. Als iemand van jongs af aan gedetermineerd wordt door zijn omgeving, ouders, buren, school en mensen in de buurt dan groeit er een remmende geloofsaanname. Vaak is het voor deze mensen niet makkelijk bewijzen te vinden dat het anders is. Toch zijn het juist de opvattingen en ideeën die mensen tegenhouden om in praktijk iets te doen aan een slechte financiële situatie. Mediteren op geld kan een bijdrage leveren aan een positieve houding over geld en overvloed.

Dankbaarheid en harmonie

Eerst geloof je dat er een intelligente substantie is, een onzichtbare energie, waar alle dingen uit voortvloeien. Daarna geloof je dat deze substantie je alles geeft wat je verlangt. Een derde belangrijk iets is dat je jezelf ertoe verhoudt met een gevoel van diepe en intense dankbaarheid. Hierdoor is de ervaring van het tonen van dankbaarheid een energie die geld en succes voort kan brengen en de mentale focus van jouw geest handhaaft gedurende je leven ongeacht of dit in tijd en ruimte plaatsvindt. Dit wil zeggen dat dankbaarheid overgeërfd wordt vanuit vorige levens. Sommige miljonairs hebben een blauwdruk om geld te verdienen verkregen bij de fysieke geboorte als baby en de oorzaak hiervan is de dankbaarheid die in vorige levens getoond is aan de mensheid. Rijkdom verkrijgen is op spiritueel niveau een proces dat meerdere levens in beslag kan nemen, hierdoor wordt het gedrag en de houding die nu aangenomen wordt; waardevol, onafhankelijk van de materie. Materie of stoffelijkheid zijn waardeloos en weinig duurzaam zonder spiritualiteit en onstoffelijkheid. Een andere innerlijke ervaring waar zoekers naar rijkdom zich bewust van moeten worden is harmonie. Harmonie is verwant aan dankbaarheid en brengt de gewaarwording van het loslaten van competitieve gevoelens met zich mee. Want door dit los te laten verdwijnt het, maar de weg naar creativiteit wordt geplaveid door harmonie. Hierdoor zal iemand die zijn geest op rijkdom richt deze rijkdom makkelijker bereiken door in harmonie met zijn omgeving te leven.

Hoe de substantie rijkdom transformeert in jou

Door meditatie en een getransformeerde houding wordt het besef van God of de substantie als lichtenergie en innerlijke krachtbron geaccepteerd. Want alleen een toegewijd persoon zal uiteindelijk de werking van de substantie begrijpen. Iemand die slechts een vaag beeld creëert in zijn gedachten zal weinig goede resultaten behalen. Blijf dus zoeken naar manieren om de geest de gehele dag door in diepe meditatieve trance te focussen op het doel en maak hiervan een glashelder en gedetailleerd beeld. Sla niets over en denk vol respect over de samenhang met andere dingen in de maatschappij. Echter door een visueel beeld te vormen in gedachten de gehele dag door neemt het gevaar van dagdromerij toe. Hierdoor is er meer nodig om de transformatie tot stand te brengen. Achter je heldere visie moet een vastberaden doel zitten om het te realiseren en het op een tastbare manier expressief vorm te geven. Dus achter dit doel moet een onoverwinnelijk en gladgeslepen geloof zijn dat het al van jou is. Dat het binnen handbereik is en je er slechts bezit van hoef te nemen. Woon alvast in het nieuwe huis, mentaal, totdat het fysiek rondom jou vorm neemt. In het mentale gebied, treed ineens binnen in het volledige genieten van de dingen die je wilt. Het is een oud beproefd middel dat al in de tijd van het schrijven van de bijbel is beproefd want hoewel je niet christelijk hoeft te zijn om rijk te worden is de spirituele waarde van Jezus nog erg groot en toepasbaar op het verkrijgen van rijkdom en herinner deze woorden die ontleed zijn aan de bijbel: daarom zeg ik jullie; alles waarom jullie bidden en vragen, geloof dat je het al ontvangen hebt, en je zult het krijgen. En hiermee bevestigt de symboliek de transformatie die een geldmeditatie kan realiseren.
© 2013 - 2024 Jaccow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke soorten leningen zijn er?Welke soorten leningen zijn er?In Nederland zijn er veel manieren om geld te lenen. Het eenvoudigst is om bij vrienden of familie te lenen, maar je kun…
Positieve BKR registratiePositieve BKR registratieEen positieve BKR, wat is dat? Een BKR registratie kan zowel positief als negatief zijn. Deze melding is belangrijk als…
Tips om geld te lenenTips om geld te lenenTegenwoordig willen veel mensen producten kopen voordat ze hier het geld voor hebben. Soms zijn de producten erg nodig e…

Spiritualiteit zit in ons allemaalSpiritualiteit zit in ons allemaalOm het tot bloei te laten komen en er ook echt profijt van te hebben, moet je er wel wat voor doen. Het begint bij het b…
Mindful de dag inMindful de dag in‘Mindful de dag in’ klinkt heel populair en past in het plaatje van bewust leven, aandacht en balans. Alleen maar werken…
Jaccow (17 artikelen)
Laatste update: 27-11-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Spiritueel
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.