Verhoog je energetische vibratie met eenvoudige tips

Alles wat bestaat in het universum, is in zijn essentie puur energie. Net zoals quantumfysica bewezen heeft dat materie niet solide is, maar een staat is van energie die trilt op een heel lage vibraties, is het juist hetzelfde met gedachten, emoties, en de acties die je onderneemt. Wat je denkt, voelt, en doet, als ze van positieve aard zijn hebben ze hogere vibraties/trillingen dan negatieve gedachten, emoties en acties. Hoe kun je je vibratie op een hoger niveau brengen?

Ademhaling

Zet je ergens rustig neer, en probeer te ademen via je buik in plaats van de borst. Buikademhaling is een efficiënte manier om je stressniveau te verminderen. Ademen via de buik doe je door dieper en langzamer te gaan ademhalen, zodat je lichaam een volledige voorraad zuurstof krijgt. Het heeft een direct effect op je zenuwstelsel en helpt je te kalmeren. Een rustige vibratie, is een hoge vibratie.

Drink energetisch opgeladen water

Dokter Masaru Emoto, ontdekte dat gedachten een rechtstreekse invloed hebben op de kristalstructuur van water. Hij deed dit met een simpele test: Hij vulde twee flesjes met water, nam daarna twee papiertjes, en schreef op het ene papiertje de zin "ik hou van je," en op het andere papiertje "ik haat je." Vervolgens, plakte hij ze afzonderlijk op de flesjes met water, en liet ze voor bepaalde tijd staan. Enige tijd later, nam hij een kleine hoeveelheid water uit beide flesjes, deed het in petrischaaltjes en plaatste het onder een microscoop. Het bleek dat de kristalstructuur van het flesje met "ik hou van je" een mooie harmonische, hexagonale kristalstructuur gekregen had, en van het flesje met "ik haat je" was de kristalstructuur volledig in disharmonie. Dit lijkt aan te tonen dat water energetisch opgeladen kan worden, door alleen maar gedachten, die niet meer dan trillingen/vibraties zijn. Dit experiment werd ook uitgetest met foto's en muziek. Bij rustige klassieke muziek was de kristalstructuur mooi hexagonaal, en bij heavy metal, of andere hevige muziek was de structuur in disharmonie. Als je weet dat het menselijk lichaam van een volwassene uit ongeveer 55-70% water bestaat, is de invloed van je gedachten op je gezondheid heel bepalend. Je hoort vaak zeggen dat een mens zich letterlijk ziek kan denken, en met dit experiment lijkt er wel degelijk een waarheid achter zitten. Het belang van positief, energetisch opgeladen water drinken kan je gezondheid, en dus daardoor ook je vibratie aanzienlijk verhogen. Dit experiment kan ook worden toegepast op andere voedingsmiddelen.

Leer de kracht van vergeving

Het krampachtig blijven vasthouden aan negatieve emoties en frustraties is nefast voor de gezondheid. Het zijn als het ware energievreters die je niet alleen mentaal, maar ook je lichamelijk volledig uitputten, waardoor je veel sneller vatbaar wordt voor allerlei ziektes. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er een directe link is tussen negatieve emoties, frustraties en de kans op cardiovasculaire aandoeningen(hart en bloedvaten) door de verhoogde hartslag en stijging van de bloeddruk.

Leer je eigen leven in handen te nemen

Je bent geen slachtoffer van de omstandigheden, in het heden, je verleden, je opvoeding, trauma, of andere zaken. Je hebt op elk moment de keuze om je leven in handen te nemen en het van richting te laten veranderen. In vele oude wijsheidstradities zoals het Boeddhisme en Taoisme, noemden ze dit "totale verantwoordelijkheid. Alleen jijzelf bent verantwoordelijk hoe je je voelt op dit moment, en niet iemand anders. Het is geen vloek, het is een zegen, want het maakt je bewust van je eigen kracht.

528 hertz liefdesvibratie

DNA is niet iets dat op zich vaststaand is, en is aan verandering onderhevig. Er bestaan verschillende soorten geluidsvibraties, wanneer je ze opvangt, een geneeskrachtige effect kunnen hebben op je DNA, en daardoor je vibratie verhogen.Volgens Dr. Leonard Horowitz, wereldberoemd auteur van vijftien wetenschappelijke gezondheidsboeken, en gezondheidsexpert, komt alle genezing voort uit specifieke geluidsvibraties die aanwezig zijn in het universum. Hij beweert dat de cellen in je lichaam, je DNA gebruiken als een soort antenne, die verschillende vibraties kunnen opvangen en terug uitzenden. 528 hertz is volgens Dr. Leonard Horowitz, "de liefdesvibratie" Deze vibratie kan in het lichaam worden ervaren als een soort gelukzaligheid, golven van extase die door de cellen gaan en daarbij endorfines vrijlaten die je echt het gevoel geven dat je leeft terwijl alles om je heen, inclusief de lucht die je inademt, geladen is met liefde. Muziek beluisteren op deze vibratie heeft een genezende, en rustgevende werking die je vibratie naar een hoger niveau tilt.

Sporten

Bewegen of sporten, zorgt niet alleen voor een betere doorstroming van je energie, maar maakt ook endorfines vrij die je gelukkiger maken. Hoe gelukkiger je bent, hoe hoger je vibratie is, waardoor je meer positieve ervaringen zal aantrekken.

Mudra's

Mudra's zijn afkomstig uit de Indiase cultuur, en zijn symbolische handgebaren die de levensenergiestroom/prana in jezelf in balans brengt. Over heel je lichaam lopen er energiebanen die allemaal verbonden zijn met elkaar. Door een bepaalde houding van je hand of ander lichaamsdeel kan bij het aanraken van een ander lichaamsdeel, de energie overgedragen worden, om zo extra energie te stimuleren op die plaats. De bekendste is de lotushouding, waarbij de duim en vingers op elkaar geplaatst worden, rustend op de knie, maar er zijn nog een tal van anderen houdingen. Mudra's zijn net zoals yogaoefeningen en hebben een ontspannend effect zowel op lichaam als geest, alleen het effect laat zich wel later merken. Hoe beter de prana door het lichaam kan stromen, hoe hoger je vibratie wordt.
© 2015 - 2024 Stephen123, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Quantum Touch: genezen met je handenQuantum Touch: genezen met je handenQuantum Touch is een energetische behandelmethode die overgewaaid is uit Amerika. De techniek is ontwikkeld door Richard…
Energetische therapie: lichaam en geest in balansEnergetische therapie: lichaam en geest in balansAlles waar je mee bezig bent draait om energie, bijvoorbeeld ademhaling of iets eten. Ook dingen zoals water dat door ee…

Yogahoudingen  garudasana (adelaarshouding)Yogahoudingen garudasana (adelaarshouding)In garudasasa (adelaarshouding) zijn de armen en benen verstrengeld als klimop om een stok. De yogahouding is een ode aa…
Yogahoudingen  matsyasana (vishouding)Yogahoudingen matsyasana (vishouding)Matsyasana is verweven met religieuze mythen. Het is een uitstekende asana voor het corrigeren van de schildklierfunctie…
Bronnen en referenties
  • http://themindunleashed.org/2014/03/miracle-528-hz-solfeggio-fibonacci-numbers.html
  • http://undergroundhealthreporter.com/music-for-health-dna-repair/#axzz3mlYEN7lu
  • https://www.youtube.com/watch?v=H3FXUUjpEFQ#t=86
  • http://www.menssana.nu/pages/nl/het-centrum/onze-ideologie/masaru-emoto-geneeskracht-van-water.php
  • https://www.youtube.com/watch?v=PDW9Lqj8hmc
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Mudra
  • http://nieuws.kuleuven.be/node/9671
  • http://www.optimalegezondheid.com/hoge-bloeddruk/oorzaken-en-symptomen-hoge-bloeddruk/
Stephen123 (9 artikelen)
Laatste update: 27-01-2019
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Spiritueel
Bronnen en referenties: 8
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.