Het werk van Dr. Joshua David Stone

Dr. Joshua David Stone is een bekende Amerikaanse spirituele leraar in de Ascensie beweging. Hij richtte onder andere de I Am University op, schreef een makkelijk leesbare 30 delige spirituele encyclopedie en leidde het jaarlijkse Wesak feest aan de Mount Shasta. Een zeer veelzijdige man die in 2005 zijn aardse bestaan achter zich heeft gelaten en ons nu vanuit de Innerlijke Sferen terzijde staat.

Korte biografie

Dr. Joshua David Stone werd geboren in een gezin van psychologen en was zelf doctor in de transpersoonlijke psychologie. Ook was hij een gerespecteerde huwelijks- familie- en kinderraadsman in Los Angeles/California. Zijn vader is de bekende Hal Stone, de uitvinder van de Voice Dialog.

Dr. Joshua David Stone wijdde zijn leven al vroeg aan hogere levensdoelen en was zeer devoot aan het Goddelijke. Hij werkte onvermoeibaar aan zijn Ascensie en had veel contact met de Opgestegen Meesters. In het bijzonder voelde hij zich verbonden met Djwhal Khul, Sananda, Kuthumi, Lord Maitreya, Lord Melchizedek, Mahatma en Metatron. En hij voelde eveneens een nauwe verbinding met de Goddelijke Moeder, Boeddha en Sai Baba.

Wesak viering

Het Wesak feest wordt elk jaar wereldwijd gevierd ter ere van Boeddha's geboorte, verlichting en dood. Dit gebeurt op de laatste dag met volle maan in de zesde Hindoe maand. Dr. Joshua David Stone vierde dit tijdens zijn leven jaarlijks aan de heilige berg Mount Shasta samen met een paar duizend lichtwerkers.

I Am University

De I AM Universiteit is een echte universiteit die Dr Joshua Stone beheert vanuit de innerlijke sfeer en wordt geleid door de Geest en de Verheven Meesters om bij het aanbreken van het Waterman tijdperk het nieuwe stelsel van Verheven Meesters Leringen op Aarde te verankeren en naar buiten te brengen.

De initialen "I AM" in "I AM University" staan voor "Integrated Ascended Masters", vertaald "Geintegreerde Verheven Meesters". Hier volgt uit dat het Spirituele doel en missie van Dr Stone en de I AM University in de training ligt van "Geïntegreerde Verheven Meesters" op Aarde. Het is ook een replica van de "Universiteit van de Grote Witte Loge op Sirius!". Binnen deze innerlijk sfeer van de I AM University ontvang je de meest complete training die ooit op Aarde is gegeven. Je kunt er klassen, seminars, trainingsprogramma's en workshops bijwonen en volgen.

In 2005 heeft Dr. Joshua David Stone de I AM University overgedragen aan Gloria Excelsias, een Oostenrijkse schrijfster, healer en raadsvrouw. Zij begon met de vertaling van zijn boeken vanuit het Engels in het Duits en is uiteindelijk een toegewijde en trouwe assistente van Dr. Joshua Stone geworden. Ze volgde haar hart en verhuisde naar Californie om een diepe en intensieve training van hem te ontvangen en met hem samen te werken.

Aan de I AM University leer je meesterschap op
 • een Spiritueel/verheven niveau
 • een bewustzijn/psychologisch niveau
 • een fysiek/Aards niveau
Wat van hieruit de I Am University een compleet, geïntegreerde en gebalanceerde benadering naar Zelf- en God Realisatie maakt.


Deze tekst heb ik overgenomen (ingekort en aangepast) van de website van I Am University.

Zijn boeken

De boeken van Dr. Joshua David Stone zijn een bijzonder waardevolle nalatenschap voor een ieder die zich op het pad van Ascensie bevindt of begeeft. Maar ook voor mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen zijn deze boeken van onschatbare waarde en ongekend diepgaand en uitgebreid. De boeken van Dr. Joshua David Stone zijn verkrijgbaar vele talen; u vindt hier een drietal lijsten met zijn Engelse werken en de Nederlandse en Duitse vertalingen.

Engelstalige boeken van Dr. Joshua David Stone:

 1. The Complete Ascension Manual
 2. Soul Psychology
 3. Beyond Ascension
 4. Hidden Mysteries
 5. The Ascended Masters Light the Way
 6. Golden Keys to Ascension and Healing
 7. Cosmic Ascension
 8. Manual for Planetary Leadership
 9. How to Teach Ascension Classes
 10. Revelations of a Melchizedek Initiate
 11. Your Ascension Mission
 12. Ascension and Romantic Relationships
 13. A Beginner's Guide to the Path of Ascension
 14. The Complete Ascension Index
 15. The Little Flame and the Big Flame
 16. Empowerment and Integration Through the Goddess, Vol. 1
 17. Empowerment and Integration Through the Goddess, Vol. 2
 18. Ascension Activation Meditations of the Spiritual Hierarchy
 19. Letters of Guidance and Teaching on the Path of Ascension
 20. How to Achieve Self-Realization Through Properly Integrating the Material Face of God
 21. The Bible Revealed From the Ascended Master's Perspective
 22. How to be Financially Succesful
 23. Questions and Answers on the Path of Ascension and Self-Realization
 24. The Universal Laws of God
 25. The Story of Creation
 26. Learning the New Age Jargon - I Am University Glossary
 27. God's Truth and Wisdom Revealed - Achieving Spiritual Vigilance Through the Face of Terrorisme
 28. Soul Psychology - The Key to Ascension Revised Edition
 29. The Full Spectrum Prism Bible - Wisdom Quotes of the Masters of all Religions
 30. Secrets of the Ages as Revealed by Spirit and the Masters

Nederlandstalige boeken:

 1. Het Gouden Boek van Melchizedek, deel 1
 2. Het Gouden Boek van Melchizedek, deel 2
 3. Een ascensiehandleiding voor beginners

Duitstalige boeken:

 1. Das komplette Aufstiegshandbuch
 2. Seelenpsychologie
 3. Der Pfad des Aufstiegs
 4. Aufgestiegene Meister weisen den Weg
 5. Integrierter Aufstieg
 6. Aufstiegskurse
 7. Spirituelle Achtsamkeit
 8. Verborgene Mysterien
 9. Wie man sich vom Negativen Ego befreit
 10. Der Integrierte Lichtkörper
 11. Goldene Schlüssel für Aufstieg und Heilung
 12. Quan Yins Meisterprinzipien
 13. Sanandas Aufstiegslehren für das Neue Zeitalter
 14. Kosmischer Aufstieg
 15. Das Wesak-Fest: Der offizielle Ablauf des Wesak-Festes
 16. Das 21-Tage-Programm, zur Überwindung von Süchten und Gewohnheiten
© 2010 - 2024 Minga, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Affirmaties als psychologisch hulpmiddelAffirmaties kunnen behulpzaam zijn wanneer men voornemens is bepaalde gewoontes, gedrag, overtuigingen en gevoelens te v…
Channelen opent deuren naar verborgen kennisChannelen noemt men de communicatie en het contact met andere wezens uit een andere dimensies. Algemeen bekend zijn de c…
Gouden sleutels tot spirituele vrijheidDiep in ons hart zijn we allemaal op zoek naar eeuwig leven, ware vrede, echte liefde en harmonie. Dit zijn goddelijke k…
Omgaan met negatieve emotiesIedereen heeft weleens last van negatieve emoties zoals ongeduld, boosheid, irritatie, jaloezie enzovoorts. Dagelijks wo…

Rust en ruimte, een weldaadRust en ruimte, een weldaadWe zijn er aan gewend, of eigenlijk weten we niet beter meer, dan dat we in de dagelijkse hectiek van het leven zitten e…
De herfstdip: het zilveren randje aan de wolkDe herfstdip: het zilveren randje aan de wolkVoor, of liever tégen, de herfstdip worden tal van adviezen gegeven. Vrolijk blijven, de hoera-kant van het leven zoeken…
Bronnen en referenties
 • http://www.iamuniversity.org http://www.lippert-verlag.de
Minga (63 artikelen)
Laatste update: 12-10-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Spiritueel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.