Getallen en hun betekenis

Getallen en hun betekenis Getallen zijn sinds mensenheugenis van invloed geweest op ons dagelijks leven. Getallen zijn nodig voor waardebepalingen en zonder getal zouden we geen geld hebben. Ons bestaan zonder getal is haast ondenkbaar. Getallen hebben ook een esoterische betekenis; daarover is veel geschreven in boeken over numerologie. In dit artikel vindt u voornamelijk de betekenis van getallen en meester-getallen. In de gouden tijd van Atlantis ontving Aartsengel Metatron van de Goddelijke Bron de betekenis van de wetenschap der getallen. Hij leerde de mensheid dat elk getal een machtige kosmische kracht is.
"Getallen zijn kosmische energieën. Elk getal heeft een unieke trilling die invloed heeft op iedereen die daar verbinding mee maakt."
De betekenissen van de getallen in dit artikel zijn tot stand gekomen door gechannelde informatie van de spirituele lerares Diana Cooper.

Nummerologie

In de numerologie draait alles om getallen en hun invloed op ons leven. Zo heeft ieder mens een levensgetal, of hij zich daar bewust van is of niet. Je levensgetal vindt je door je geboortedatum op te tellen. Bij voorbeeld: 17-7-1970 = 17+7+1+9+7=41=5. Ben je dus op 17 juli 1970 geboren is je levensgetal 5. In de numerologie kun je meerdere getallen op een bepaalde manier optellen, waarvan de uitkomst specifieke betekenissen kunnen hebben. Zo kun je b.v. je lotgetal berekenen of je zielengetal. Letters hebben ook ieder hun eigen getal; dus heeft je naam ook een getal wat van invloed is op je leven. Ook huisnummers vallen hieronder. Elk huis wordt gekleurd door zijn eigen getal en geeft energie aan bepaalde gebeurtenissen. Of neem bijvoorbeeld het getal op je nummerbord van je auto of motor. Zo kun je op vele manieren met getallen spelen. Omdat er al veel geschreven is over de numerologie wordt er in dit artikel verder niet op ingegaan. Voor een uitgebreide uitleg over numerologie kun je hier terecht.

Invloed van enkelvoudige getallen

 • Het getal 1 beïnvloedt iemand om in actie te komen, om iets nieuws te beginnen. Het is het getal van de leider, de pionier en van een uitgesproken individualist.
 • Het getal 2 wil het liefst samenwerken of alles met z'n tweeën doen. Ook zijn mensen met sterke 2 invloed vaak op zoek naar hun zielepartner.
 • De 3 is een zeer spiritueel getal. Denk hierbij aan de Heilige Drie-eenheid. De 3 stabiliseert: wanneer je naar de sterren reikt blijf je toch met beide benen op de grond. Je bent daardoor minder geneigd om te gaan zweven, spiritueel gezien.
 • De 4 heeft een solide en betrouwbare invloed. De 4 laat zien dat je je dromen en hoop op een stabiele basis realiseert, dat gerechtigheid belangrijk is voor je en dat je een praktisch mens bent.
 • Het getal 5 trilt op de frequentie van wijsheid en kan je tot een visionair maken. Ze helpt om de mogelijkheden in het leven sterk uit te breiden.
 • De 6 is het getal van gezelligheid en leidt op een hoger niveau tot het zoeken en verlangen naar een spirituele gemeenschap en/of onvoorwaardelijke liefde.
 • De invloed van de 7 laat zien dat je een goed logisch denkvermogen hebt, maar je tegelijkertijd kunt openen voor de spirituele wijsheid van het hogere bewustzijn.
 • De 8 is het getal van de oneindigheid. Zij heeft oneindige mogelijkheden in zich en maakt een omslag in de wereld mogelijk.
 • De 9 kan iemand tot spirituele verlichting brengen, geeft visioenen en goddelijke wijsheid en helpt om het geleerde te integreren en te vervolmaken.

Meestergetallen

Dit zijn getallen die niet opgeteld worden en een specifieke en krachtige trilling of energie hebben. Het universum nodigt je uit om te letten op deze getallen, want ze dragen belangrijke boodschappen uit naar diegene die de getallen tegenkomt en ziet.
 • De 11 is het getal van meesterschap. Als je dit getal tegenkomt wordt je verzocht je relaties en levensomstandigheden onder de loep te nemen. Neem de verantwoordelijkheid voor het feit dat jij deze zelf hebt geschapen en dat jij er veranderingen in kunt aanbrengen, wanneer je dat wilt.
 • De 22 is het getal van de bouwmeester. De 22 wijst ons erop dat de tijd rijp is om co-creator van het leven te worden, als je dat wilt. Het is een oproep om op een positieve manier je visioen of droom te gaan realiseren.
 • De 33 is het getal van het Christus-Bewustzijn. Wanneer je dit getal ziet is het een oproep van het universum om met het Christus-Licht te gaan werken.
 • De 44 heeft trillingen van het Gouden Atlantis. Ze nodigt ons uit de energie van het Gouden Atlantis in ons leven te brengen en in harmonie te leven zoals toen in de vijfde dimensie. Werk samen met anderen en heb respect voor alle levensvormen.
 • De 55 heeft de trilling van Aartsengel Metatron. Deze nodigt je uit om de denkgeest van de wereld te verhogen en samen met Metatron te werken aan de hoogste verlichting voor iedereen. De kleur van Metatron is goudoranje; stem op hem af en luister naar zijn boodschappen.
 • De 66 draagt de boodschap in zich dat we onze rol als universeel wezen moeten accepteren. Wanneer je de 66 ziet wordt je eraan herinnert dat je niet alleen een kleine aardse persoon bent, zoals je misschien denkt. Je bent een groot kosmisch wezen met een invloed die tot de hemel reikt.
 • De 77 heeft de trilling van de hemel. Ze nodigt je uit om me je hogere Zelf in de zevende hemel te leven. Je wordt verzocht om zoveel van vaak mogelijk contact te maken met de Aarde, de Engelen en de Opgestegen Meesters en je met de hele kosmos te verbinden. De 77 is een roep voor Verlichting.
 • De 88 is de trilling van de IK BEN - Aanwezigheid of Monade, de oorspronkelijke goddelijke vonk. Dit getal vraagt je om je met de eeuwige Liefde van je IK BEN - Aanwezigheid te versmelten.
 • Het getal 99 duidt aan dat je jouw aardse lessen geleerd hebt.
Wanneer je een drievoudig getal te zien krijgt zoals bijvoorbeeld 222 of 333, heeft dat dezelfde betekenis maar dan met een hogere trilling. Dat wil zeggen met een sterkere energie.

Digitale getallen

Omdat er tegenwoordig veel digitale cijfers op klokken en andere displays te zien zijn, geven ook deze getallen informatie.
 • 03.03 betekent: vanaf nu gaat het voorwaarts met je
 • 04.04 betekent: het is nu de tijd om een project concreet te maken en ermee te beginnen
 • 06.06 betekent: maak gebruik van de beschikbare hulp en werk samen met anderen
 • 07.07 betekent: bekijk je eigen doen en laten vanuit een hogere spirituele lens
 • 08.08 betekent: vertrouw het proces en volg je innerlijke intuïtie
 • 09.09 betekent: een bepaalde fase wordt beëindigt
 • 10.10 betekent: iets nieuws begint, bereid je daarop voor
 • 11.11 betekent: iets nieuws begint binnenkort en wel op een hoger niveau. Dit getal werd eeuwen geleden in het collectieve bewustzijn verankerd. Vandaar dat nieuwe hogere trillingen tijdens kosmische momenten altijd om 11.11 uur in zullen stromen.
 • 12.12 betekent: het zou goed voor je zijn om een levensstijl te ontwikkelen met meer spirituele discipline
 • 13.13 betekent: accepteer wie je bent en wees anderen een voorbeeld van wijsheid
 • 14.14 betekent: bereid je voor op de terugkeer van het Christus-Licht.

Ontbrekende getallen

De lijst met genoemde getallen is niet compleet. Ik krijg hier vaker vragen over, die ik niet kan beantwoorden.
Hierbij wil ik de lezer vragen om elders informatie te zoeken over de getallen die in dit artikel ontbreken.

Steeds meer mensen krijgen vaker dezelfde getallen te zien. Behalve de betekenissen (van auteur Diana Cooper) die in dit artikel staan is er volgens mij meer aan de hand. Het gaat mijns inziens niet eens meer zozeer om persoonlijke getallen alswel een oproep van onze ziel en Hogere Zelf om spiritueel te ontwaken. We leven in een tijd van grote veranderingen en verhoging van bewustzijn. Om dat beter te kunnen handelen is contact met onze ziel/Hogere Zelf heel belangrijk. Meditatie is een van de vele mogelijkheden. Ik zou de lezer die echt geïnteresseerd is, aanraden die mogelijkheden te onderzoeken.
© 2011 - 2024 Minga, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Soorten getallenIn de wiskunde zijn verschillende soort getallen bekend. Deze soorten getallen hebben allen hun eigen eigenschappen. Zo…
De getallenverzameling der natuurlijke getallenDe getallenverzameling der natuurlijke getallenDeze verzameling getallen mag beschouwd worden als opgebouwd uit de eenvoudigste getallen die we kennen. Het zijn de get…
Numerologie voor beginnersNumerologie wordt genoemd in alle gewijde literatuur vanuit de gehele wereld, wat veelzeggend is voor de betekenis die h…
De winkansen bij de Lotto en Lucky DayDe Lotto en Lucky Day zijn twee van weinige in Nederland toegestane loterijen. De kans om een grote prijs te winnen is e…

Boekbespreking: Hoog in de hemelBoekbespreking: Hoog in de hemelHoog in de hemel is het tweede boek van de Ierse schrijfster Lorna Byrne. Beide boeken gaan over haar ervaringen met eng…
Yoga: Medicijn of bijgeloof?Yoga: Medicijn of bijgeloof?Aan de ervaringsexperts hoef je het niet te vragen. Die zweren allemaal dat je je door yoga duizend keer beter voelt, zo…
Bronnen en referenties
 • Inleidingsfoto: GDJ, Pixabay
 • Boek: "2012 & Beyond" © Diana Cooper 2009 Published by Findhorn Press, Scotland
Reacties

Naomi, 29-10-2016
Sinds een jaar ofzo zie ik bijna dagelijks op mijn gsm/magnetron 21.07u staan. Soms ook 12.07. Mijn verjaardag is ook op 21.07. Wat wil dit zeggen? Reactie infoteur, 16-11-2016
Beste Naomi,

Ik raad je aan om eerdere reacties onderaan van deze pagina te lezen. Daar vind je vast jouw antwoord.

Met vriendelijke groet,
Minga

Lize, 10-05-2016
Ik en mijn beste vriendin zien de laatste tijd steeds dezelfde getallen, namelijk: 4, 14, 24 en 44. overal zit een 4 in. Dit zien we sinds een half jaar en we weten niet wat het betekent. Iemand die weet wat dit is? Reactie infoteur, 16-05-2016
Beste Lize,

Lees het artikel en de reacties van andere lezers goed door. Voel dan wat klopt voor jou.

Met vriendelijke groet,
Minga

Christine, 05-04-2016
Hallo! Reeds enkele weken heb ik eens belletjes gehoord en mijn naam duidelijk horen zeggen (luid) wat zou dit kunnen beteken? Reactie infoteur, 06-04-2016
Beste Christine,

Misschien kan een medium je verderhelpen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Willem, 14-03-2016
Hoi minga
Ik zie meerdere keren per dag dubbel getallen op m'n telefoon, als ik voor de tijd kijk. Bv 13:13 14:14 19:19 enzo. Nu is mijn vraag, wat is er aan de hand? Niet zo zeer wat deze getallen beteken maar waarom zie ik dit iedere dag meerdere keren.

Met vriendelijke groet willem Reactie infoteur, 02-04-2016
Beste Willem,

Ik raad je aan om de reacties van andere lezers onderaan het artikel eens te lezen met mijn reacties daarop. Dan zul je zien, dat ook jouw ziel en/of engelen je oproepen je op hen en jouw echte levensdoel af te stemmen. Al deze getallen zijn, los van hun specifieke betekenis, oproepen van ons Hogere Zelf om ons af te stemmen op ons ware zijn. Op wie we werkelijk zijn en niet op wie we denken dat we zijn.

Met vriendelijke groet,
Minga

Bente, 11-03-2016
Hoi, betekend 1.23 en 4.56 ook iets? S nachts wakker geworden op deze tijden. Ben heel benieuwd.bedankt Reactie infoteur, 02-04-2016
Beste Bente,

Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Geen idee of het enige betekenis heeft voor jou. Sorry.

Met vriendelijke groet,
Minga

Sanne, 03-03-2016
Ik zie heel vaak 23.32, wat houdt dit in? Reactie infoteur, 07-03-2016
Beste Sanne,

Als je het artikel goed gelezen hebt en ook de reacties van lezers, vindt je vast een antwoord.

met vriendelijke groet,
Minga

Patricia, 25-01-2016
Hi minga, de vraag die mij bezig houdt en die ik eigenlijk nergens duidelijk kan vinden zijn de gespiegelde getallen en hun eventuele betekenis
. Dubbele getallen… het paralel lopen int universum, betekent het dan dat je stil staat of miss zelfs achteruit gaat of juist dat je op het goede spoor zit.
ik hoop op je reactie. Dank je wel. Reactie infoteur, 29-02-2016
Hallo Patricia,

Helaas kan ik je vraag niet beantwoorden. Heb nog nooit van gespiegelde getallen gehoord of van dubbele getallen die parallel lopen in het universum.

Met vriendelijke groet,
Minga

Sylvia, 02-01-2016
Ik heb iets met de 2 en de 8
2, 8,12,18,22,28
Data's ( overlijden, geboorte)
Getallen bij elkaar opgeteld… Ook weer eindigen op de getallenreeks hierboven
Oma 86 oom 68 bij overlijden ( cijfers omgedraaid )
Wat kan dit betekenen? Reactie infoteur, 03-01-2016
Beste Sylvia,

De betekenissen van de getallen kun je in het artikel nalezen. Voor meer informatie verwijs ik meestal naar een numeroloog. Die weet daar veel meer over. Er zijn ook diverse goede boeken over numerologie. Kijk maar of je iets in de bibliotheek kunt vinden.

Met vriendelijke groet,
Minga

Alice, 26-12-2015
Hi!
Ik zie de laatste maanden altijd het nummer 17 verschijnen. Op bijna elk uur zie ik er achter de 17 of andere digitale dingen. Wat wilt dit zeggen? Reactie infoteur, 02-01-2016
Beste Alice,

Het antwoord zit in jezelf. En als je het daar niet kunt vinden, adviseer ik je de reacties op dit artikel na te lezen of een numeroloog te raadplegen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Ihsaan, 14-12-2015
Wat betekent het als ik elke keer dezelfde naam zie? Reactie infoteur, 18-12-2015
Beste Ihsaan,

Net als getallen hebben ook letters een bepaalde trilling/energie/betekenis. Maar daar weet ik te weinig van af. Je zou naar binnen kunnen gaan (meditatie o.d.) en aan je Hogere Zelf of Ziel kunnen vragen wat het te betekenen heeft voor jou. Ook zou je een goed medium kunnen benaderen, dat kan zelfs telefonisch.

Met vriendelijke groet,
Minga

Annelien Bijvoet, 19-11-2015
Ik kijk regelmatig op de magnetron klok of de klok van de radio (digitaal). Heel erg vaak is het dan precies 11-5 mijn geboortedag. Krijg er altijd een vreemd gevoel bij. En vraag me af of het daadwerkelijk iets betekend. Reactie infoteur, 20-11-2015
Beste Annelien,

Jouw ziel vraagt om aandacht. Ga naar binnen (via meditatie) en maak er maar contact mee. Vaak 'hoor' je dan een boodschap. Dat is niet echt een stem, meer een gedachte of idee.
Luister goed naar je hart en minder naar je hoofd.

Met vriendelijke groet,
Minga

Anke, 13-11-2015
Al jaar en dag zie ik de tijd 14:08 steeds weer overal. Er is geen dag dat ik hem niet zie. Wat betekent die tijd en getallen voor mij? Reactie infoteur, 15-11-2015
Beste Anke,

Deze vraag kun je beter aan een numeroloog stellen, als er bij dit getal geen belletjes gaan rinkelen bij jou. Het zou een datum kunnen zijn die jou iets te vertellen heeft.

Met vriendelijke groet,
Minga

Lars, 25-10-2015
ELKE dag kijk ik onbewust op de klok om precies 19:11. meestal zitten we dan te eten en dan kijk ik voor een hele lange tijd niet op de klok. Maar als het 19:11 is, zie ik het altijd. Ook bijvoorbeeld als ik net klaar ben met eten, pak ik mijn mobiel en zie ik weer 19:11 staan. Wat kan dit betekenen? Reactie infoteur, 26-10-2015
Beste Lars,

Het eerste wat in mij opkomt na het lezen van jouw bericht is: hoe lang zie je deze tijd al? Dagen, weken, maanden of jaren? Het zou ook te maken kunnen hebben met de datum 19 november. Denk hier goed over na, gaan er belletjes bij deze datum rinkelen? Het is in ieder geval een boodschap voor jou en heeft volgens mij geen numerologische betekenis. Als je er zelf niet uit komt, kun je een medium raadplegen.

met vriendelijke groet,
Minga

Chan, 12-10-2015
Ik kom steeds 48 tegen, betekent dit dat ik de info bij 4 en de info bij 8 bij elkaar moet koppelen om achter de betekenis te komen?
Bij vb dank gr Chan Reactie infoteur, 13-10-2015
Beste Chan,

Je kunt de betekenissen nalezen van 4 en 8 en van 3 (4+8=12=3). Kijk maar wat de afzonderlijke betekenissen van die gevallen met je doen. Luister naar je gevoel.

Met vriendelijke groet,
Minga

Debbie, 18-09-2015
Hallo. Ik merk op dat ik de laatste tijd (wanneer ik contact heb met iemand) dat ik de tijdstip 14.44 uur en 22.22 uur zie op mijn telefoon. Wat kan dit te betekenen hebben?
Met vriendelijke groet Reactie infoteur, 19-09-2015
Beste Debbie,

Als je het artikel goed leest, kom je er zelf ook wel achter. Zie ook andere reacties onderaan van het artikel.

Met vriendelijke groet,
Minga

Britney, 13-09-2015
Hallo, ik zie steeds als ik op mijn klok kijk van mijn gsm alles met :00
Ik heb het een tijdje gehad en toen verdween het. Nu is het weer terug gekomen. Dan zie ik 12:00, 20:00, 14:00 het is altijd verschillend behalve die :00 is er altijd. Mijn gevoel zegt dat er een betekenis achter zit die ik niet weet te vinden. Reactie infoteur, 15-09-2015
Beste Britney,

Van de 0 weet ik alleen dat het met afronding te maken heeft. Iets dient afgerond te worden of is afgerond (de cirkel is rond, het is klaar, het is voltooid). Ik hoop dat je hier iets mee kunt. Anders zijn er nog twee opties. Zoek in meditatie contact met je ziel of ga naar een numeroloog.

Met vriendelijke groet,
Minga

Ine, 09-09-2015
Hoi,
Ik kwam toevallig bij dit artikel en ben verrast over dit gegeven.
Al jaren valt mijn aandacht op 9:11h zowel op het werk, thuis, elders… Ben van nature vrij 'bijgelovig' en werd bang hiervan. Zo nam ik bvb altijd op 9 nov verlof.
Later beviel ik van mijn zoontje om 9:11h en deed ik een positieve zwangerschapstest van mijn dochtertje op 9nov. Ik ging dit niet meer als negatief ervaren.
Het heeft even stil gelegen, heb een moeilijke periode achter de rug met veel tegenslagen. Ik zit nu op een gevoelsmatig keerpunt in mijn leven. Sinds kort zie ik overal weer 9:11 opduiken. Elke dag op de klok, nummerplaten van wagens, documenten, datums…
Ik kan de betekenis van 9 en 11 samenleggen, maar is er misschien een specifieke betekenis in deze combinatie?
Dank je wel alvast. Grtn Reactie infoteur, 10-09-2015
Beste Ine,

Eerlijk gezegd kan ik je vraag niet beantwoorden. 9:11 is duidelijk een teken voor jou. Ik wil je dan ook adviseren om naar een medium te gaan die met zielen werkt. Ik ben ervan overtuigt dat het een boodschap van je ziel is. Maar het kan ook van een overleden familielid zijn. Een medium kan je vast verder helpen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Joyce, 30-08-2015
Hallo,
De laatste twee dagen word ik wakker om tien uur of rond tien uur ik heb geen idee wat dit kan betekenen misschien weet iemand het en kan me helpen
Groetjes Reactie infoteur, 05-09-2015
Beste Joyce,

Ik adviseer je om het artikel en de reacties nog eens goed te lezen. Als er dan nog geen belletjes gaan rinkelen, zal er geen speciale betekenis achter zitten. We moeten niet overal iets achter zoeken.

Met vriendelijke groet,
Minga

I. A., 26-08-2015
Hallo,
Vandaag vond ik een gulden op straat uit mijn geboortejaar (1982) Wat kan dat betekenen? Dit is namelijk zeker geen toeval.
Groetjes Reactie infoteur, 27-08-2015
Hallo I.A.,

Inderdaad, toeval bestaat niet. Maar wat dit zou kunnen betekenen zou ik echt niet weten.
Misschien brengt de gulden geluk.

Met vriendelijke groet,
Minga

Patty, 23-08-2015
Ik ben geboren op 19-09-1962, mijn moeder is overleden op de 19e mijn vader op de 9e, vanochtend werd ik wakker en stond mijn wekker op 9.19 wat ik vaker heb. Wat is de betekenis, dat zou ik graag willen weten, wat willen mijn ouders mij vertellen. Ik ben spiritueel maar heb er angst voor, daarom sluit ik mij elke keer af, zeer gevoelig voor situaties van buiten, die ik me erg aantrek of gevoelens van een ander, wat ik niet prettig vind. Ik hoop dat iemand hier antwoord op weet. NAMASTE Reactie infoteur, 24-08-2015
Beste Patty,

Waar ben je precies bang voor? Weet je dat te benoemen? Of is het een onbestemde angst? Ik kan je niet vertellen wat die getallen je te vertellen hebben. De 9 staat o.a. voor einde (stoppen met bang zijn) en de 1 voor een nieuw begin. Misschien proberen je ouders je op deze manier te stimuleren om je angsten aan te pakken en er iets mee te doen. Ik raad je aan om een goed medium te raadplegen.
Hooggevoeligheid kan ook een kracht zijn! Daar kun jij je in trainen. En gevoelens van anderen horen bij de anderen, die mag je daar ook laten. Jij hebt al genoeg aan je eigen gevoelens. Je zou kunnen overwegen om chakra - en auratherapie te doen of een workshop daarvoor te volgen. Dan leer je o.a. je aura goed af te sluiten voor de energieën van anderen, zodat je er geen last meer van hoeft te hebben.

Ik wens je veel moed en kracht toe.
Namaste,
Minga

M. C., 12-08-2015
Ik ben geboren op 4 -4 -64. Ik zie de laatste tijd vaak dubbele cijfers op de wekker, wat kan dit betekenen? Met vriendelijke groet. M.C. Reactie infoteur, 15-08-2015
Beste M.C.

Als je het artikel goed gelezen had, had je kunnen zien dat het een oproep van je ziel is om je spiritueel te gaan ontwikkelen.
Onder aan het artikel staan ook veel vragen en antwoorden, waaruit je dezelfde conclusie kunt trekken.

Met vriendelijke groet,
Minga

Ns, 04-08-2015
Ongeveer drie jaar geleden had ik een periode dat ik veel bijzondere getallen op de klok zag. Toen heb ik dit ongeveer twee jaar niet meer gehad en nu heb ik al een aantal weken dat ik weer erg veel bijzondere getallen zie.
Wel eens 5 keer per dag. Sta zelf op dit moment niet open voor spiritualiteit omdat ik 40 uur werk en met andere dingen bezig ben. Ik vraag mij alleen af of er ook een manier is hoe dit kan stoppen? Wordt er persoonlijk een klein beetje gek van, en wil af en toe wel weten hoe laat het is haha Reactie infoteur, 06-08-2015
Beste Ns,

Ik begrijp het. Maar stop zetten kan volgens mij niet. Zelf zie ik al jaren elke dag of eigenlijk bijna altijd als ik naar de klok kijk, dubbele getallen. Bij mij is het dus altijd 13.13 uur, 7.07 of 11.11 uur enz. Zo laat dus, hahaha.
En vroeger dacht ik ook, zo is het wel goed, laat me maar weer gewone getallen zien. Maar intussen ben ik er zo aan gewend en heb ik het volledig geaccepteerd.

Misschien kun je iets met je ziel afspreken. Bedenk wel dat je ziel het altijd goed met je bedoeld en dat er een goede reden voor is dat je die getallen weer ziet. Uiteraard heb je altijd een eigen keuze hierin en dat kun je met je ziel bespreken.

Met vriendelijke groet,
Minga

L., 23-07-2015
Hallo!. Ik zou graag willen weten waarom de betekenis van 05.05 ontbreekt?. Deze tijd heb ik ook gezien, of heeft dat geen betekenis?. Alvast bedankt groetjes. L. Reactie infoteur, 25-07-2015
Beste L.,

Er ontbreken meer getallen in het artikel. Hierover heb ik een stukje aan mijn artikel gevoegd, onderaan. Ik wil je dan ook vragen, dit even te lezen. Dank je wel.

Met vriendelijke groet,
Minga

Wilem, 23-07-2015
Hey, ik zie ook heel veel cijfers dacht ga het toch eens googelen zie vaak op de klok 14.14 15.15 enzo. Vorige week had ik iets en toen dacht ik dit gaat nergens meer over zat ik de auto en kwam langs zo'n bord met klok en temperatuur en ja hoor het was 17.17 en 17 graden. En inderdaad wat ik hier ergens las als je bewust naar gaat kijken gebeurt het niet.

Zie hier ook veel spirituele dingen maar wat moet je hier precies mee doen, of is het gewoon gek?

mvg willem Reactie infoteur, 25-07-2015
Beste Willem,

Het is zeker niet gewoon gek. Het is een oproep van je ziel of Hogere Zelf om meer spiritueel bewustzijn te gaan ontwikkelen. Daar zijn legio mogelijkheden voor. Misschien heb je iets aan dit artikel van mij:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/63466-spirituele-oefeningen.html

Met vriendelijke groet,
Minga

Annette, 22-07-2015
Beste,

Ik zag een half jaar geleden steeds dubbele getallen. Ik werd ontslagen en had geen uitkering toch voelde ik me wel goed. Nu zijn er allerlei veranderingen gaande en zie de dubbele getallen weer bijv. 22:22 Is dit een nou een positief voorteken of een negatief. Ik kan hier nog niet zo goed mee omgaan en wil de getallen ook ontwijken maar dat lukt niet!
Groet Annette Reactie infoteur, 25-07-2015
Beste Annette,

Ik heb een alinea aan mijn artikel toegevoegd, helemaal onderaan. Misschien kun je dat nog even lezen want ik denk dat het ook voor jou van toepassing is. Je ziel klopt aan je deur, daarom is er ook geen ontwijken aan.
Zie ook mijn artikel over Spirituele Oefeningen, wellicht heb je er iets aan.
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/63466-spirituele-oefeningen.html

Met vriendelijke groet,
Minga

Domi, 19-07-2015
Hallo,
Ik krijg steeds dubbele getallen. 11:11, 16:16, en 22:22 nou ook al en het begint gewoon op te vallen. Ik zag 11:11 omschrijving maar van tijd 16:16 en 22:22 niet…
Kunt u mij daar misschien mee helpen? Reactie infoteur, 22-07-2015
Beste Domi,

Feitelijk komt het er op neer dat als men verschillende dubbele getallen ziet, het een oproep van de ziel is om naar binnen te gaan (via b.v. meditatie) en contact te maken met de ziel. Als je nog niet spiritueel georiënteerd bent, kan het ook een oproep zijn om je spiritueel te gaan ontwikkelen.

Pas als men steeds hetzelfde getal te zien krijgt, heeft het een persoonlijke betekenis. Daarvan staan de beschrijvingen in het artikel en als het er niet bij staat, kun je het beste een numeroloog of medium raadplegen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Bea, 16-07-2015
Hallo,

al vanaf dat ik me kan herinneren zie ik bijna elke dag 23.23 en nu sinds de laatste tijd ook 22.22 op mijn wekker staan.
ik heb er al die tijd niets mee gedaan, maar ben eerlijk gezegd wel erg nieuwsgierig geworden wat dit zou kunnen betekenen. mijn geboortedag is wel op de 23e.

Groetjes Bea Reactie infoteur, 20-07-2015
Beste Bea,

Ik kan hier maar een conclusie uit trekken: je ziel roept je op om met haar samen te werken (23 symboliseert jou en de 2 wil samen iets doen en deze keer versterkt (4x). Er zijn veel goede boeken geschreven over hoe je contact kunt maken met je ziel. Ook zijn er verschillende workshops voor.

Met vriendelijke groet,
Minga

Anoniem, 07-07-2015
De laatste paar dagen bijna iedere keer als ik op de klok kijk zie ik dubbele getallen, zoals bijvoorbeeld 08:08. Heeft dat een betekenis? Reactie infoteur, 08-07-2015
Beste,

Het is een oproep van de Hogere Wereld (je ziel, Engelen enz.) om je meer te verbinden met deze wereld. Spirituele ontwikkeling kan daarbij helpen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Femke, 20-06-2015
Hallo,
Mijn vriend en ik gaan samenwonen en we komen steeds het nummer 69 tegen. In ons huisnummer, aantal pakken laminaat, serie nummer van het keukenblad, rekeningnummer. Heeft dit getal een betekenis?
Met vriendelijke groet, Femke Reactie infoteur, 23-06-2015
Beste Femke,

Dit is een persoonlijk getal waar een numeroloog wellicht een betekenis in kan zien.

Met vriendelijke groet,
Minga

Ronald, 18-06-2015
Ik kom zo vaak het getal 9.11 tegen, is een paar jaar geleden begonnen.T is ook weer even afgenomen maar nu zie ik het weer dagelijks.Nou is mijn broer op 9-11-'79 verongelukt, zou het híer misschien iets meete maken kunnen hebben? Reactie infoteur, 19-06-2015
Beste Ronald,

Je vermoeden zou best eens waar kunnen zijn. Misschien zoekt jouw broer contact met je. Een goed medium zal uitkomst bieden.

Met vriendelijke groet,
Minga

Fleur, 12-06-2015
Ik loop er al een tijdje mee elke keer als ik rond zessen naar de klok kijk zie ik 18.08 wat betekent dit… en het is ook nog mijn geboortedag kunt u mij helpen?

Fleur Reactie infoteur, 12-06-2015
Beste Fleur,
Dit is duidelijk een boodschap van je ziel. Ze roept je op om naar binnen te gaan en jezelf af te vragen: wie ben ik nu? wie wil ik werkelijk zijn? waar wordt ik echt gelukkig van? Dit zijn essentiële vragen waar je bij stil mag staan.

Met vriendelijke groet,
Minga

Martin, 11-06-2015
Ik zie al twee dagen overal 226… en de grootste concurrent van mijn maat racet met dit nummer. Heb je een verklaring? Reactie infoteur, 12-06-2015
Beste Martin,
Helaas, ik ben niet helderziend. Het kan van alles betekenen, van waarschuwing van je maat tot groot succes en alles ertussen in. Ik raad je aan om een medium te raadplegen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Ilse Dockx, 09-06-2015
Hoi,
Heb al gezien op mijn wekker dat ik om 1.01u wakker word en om 6.06u weer wakker word. Wil dat iets betekenen? Reactie infoteur, 11-06-2015
Beste Ilse,

Uit die ene zin kan ik niet zoveel informatie halen. Beschouw het als een wake-up call van je ziel.

Met vriendelijke groet,
Minga

Trix, 09-06-2015
Hallo, wat fijn dat ik deze site tegenkom. Ik zie al een paar jaar op de klok steeds ronde getallen, zoals 18.00 of 22.00. Die blijf ik maar zien. Vaak meerdere keren per dag. Kan er tot nu toe niet achterkomen wat dit betekent. Krijg ook veel dubbele getallen te zien, die kan ik wel achterhalen, maat de ronde getallen blijven een raadsel. Enig idee? Reactie infoteur, 11-06-2015
Beste Trix,

Aan al die reacties die ik op dit artikel krijg, kan ik zien dat het feitelijk maar een ding betekent dat wij steeds vaker bepaalde getallen te zien krijgen, namelijk de oproep van onze ziel om ons spiritueel te gaan ontwikkelen. Er komen andere tijden aan waarin spiritualiteit een grotere rol gaat spelen.

Voor de specifieke getallen verwijs ik naar het artikel.

Met vriendelijke groet,
Minga

Jaimy, 07-06-2015
Hallo,

Ik heb nu al 4,5 jaar dat ik elke keer als ik op de klok kijk dat het.:59 is en ik heb iets met het getal 9 weet niet wat het betekend. Reactie infoteur, 08-06-2015
Beste Jaimy,

De betekenis van het getal 9 vindt je terug in het artikel. Als het getal 59 jouw niets zegt, dan zie ik het als een dringende oproep (er is nog slechts 1 seconde tot de minuut rond is) van je ziel om je spiritueel te ontwikkelen. Je zou kunnen beginnen met meditatie, want in de stilte kom je ook boodschappen van je ziel tegen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Fleur, 24-05-2015
Hallo
mijn vriendinnen en ik hebben de laatste tijd last van dat als we op onze mobiel kijken dat we dan bijv. 22:22, 17:17, 14:14, 20:20 uur enzovoort zien
het is nu al maand bezig ofzo, eerst dachten we dat het wel over zou gaan maar het gaat niet over het is best eng maar zit er een betekenis achter?
Groet ons Reactie infoteur, 26-05-2015
Beste Fleur,
Misschien is het een oproep van het Universum (je ziel, engelen, God, meesters enz.) om je spiritueel te gaan ontwikkelen. Begin met iets te zoeken wat je interessant en leuk lijkt. Er is echt niets engs aan, in tegendeel. Het spirituele pad is heel boeiend. Zie het als een avontuur waarin je jezelf steeds beter leert kennen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Naomi, 11-05-2015
Beste,

Ik merk dat ik bijna elke dag om 21.07 uur op de klok kijk. Ik ben ook op 21 juli geboren. Ik vind het raar en zelfs een beetje eng. Maat betekent het ook echt iets? Reactie infoteur, 13-05-2015
Beste Naomi,

Misschien heeft je ziel of de engelen een boodschap voor je. Ga eens mediteren hierop. Je kunt met je ziel of engelen net zo praten alsof je met je vriendin praat. Wees dan heel stil en kijk of er een antwoord komt in vorm van een beeld of gedachte. Geloof me, er is niets engs aan. Wat kan er nu eng zijn aan een hemelse boodschap?

Met vriendelijke groet,
Minga

Nico, 06-05-2015
Ik heb een vraag en ik weet niet of iemand daar antwoord op heeft? ik zie regelmatig het getal 35 en of 53 en ik weet niet wat dit betekent. ik zie ze op bruggen of op gevels gespoten of op kenteken van auto of in bladeren. ik weet zeker dat het iets betekend, maar wat! Reactie infoteur, 08-05-2015
Beste Nico,

Als er bij jou geen belletjes gaan rinkelen bij het zien van die getallen kan een paragnost of medium hier misschien uitkomst bieden.

Met vriendelijke groet,
Minga

Annemiek, 28-04-2015
15-05-1958 geboren wat kunt u hier over zeggen? Reactie infoteur, 28-04-2015
Beste Annemiek,

Ik geef hier geen consulten. Voor uw vraag kunt u het beste naar een astroloog of numeroloog.

Met vriendelijke groet,
Minga

Ron Hoogervorst, 26-04-2015
Hallo,

Ik ben benieuwd naar het getal 13 dat zo vaak voor komt in mijn leven zelf ben ik op 13 augustus geboren om 13.13 uur is er iemand die het mij kan uitleggen alvast bedankt voor het lezen van mijn vraag.

Groetjes Ron Reactie infoteur, 28-04-2015
Hallo Ron,

Dit is een interessante vraag. Zelf ben ik op een vrijdag de 13e (maart) geboren, maar heb nooit onderzocht wat dit getal (behalve numerologisch) eigenlijk betekent Ik moest even zoeken en kwam het volgende tegen:
http://www.lichtboodschappen.nl/57385810
http://www.nieuwespiritualiteit.nl/parels/artikelenopthema/overzicht/getallen

Kijk maar of je er iets aan hebt. Het transformerende vind ik zelf wel terug in mijn leven.

Met vriendelijke groet,
Minga

Maurice, 20-03-2015
Hoi,

Zie laatste tijd steeds meer dubbele getallen, 11:11 12:12 enz.ook meestergetallen 22,33,44,55 enz.
Wat mij opvalt is ook dat ik bijna dagelijks het getal 38 zie, bv. batterij van telefoon/iPad.
Denk dan aan mijn geboortedatum 26-08-1975 opgeteld 38=11 mijn lotsbestemming.
Wil dat zeggen dat ik nu op de goede weg zit of moet ik me meer gaan focussen en werk van gaan maken.

Maurice Reactie infoteur, 22-03-2015
Beste Maurice,

Als we op de goede weg zitten, hebben we eigenlijk geen reminders nodig. Dan loopt het goed en weten we dat diep van binnen ook.
Dus ja, je mag meer gaan focussen en dichter bij jezelf blijven. Bij je eigen normen en waarden, trouw zijn aan jezelf en j o u w weg volgen. Maak eens contact met je ziel. Zij weet alles wat je nodig hebt. Als je niet weet hoe dat moet, zoek dan iemand die je daarbij kan helpen.

Succes en vriendelijke groet,
Minga

Leo, 06-02-2015
Hallo,

Ik zie al meer dan tien jaar dagelijks het getal 37, ik kan er niet achter komen wat dit betekend.
Ik zie het zelfs in extreme combinaties zoals op de navigatie in de auto, daar stond, om xx:37 dat ik nog 37 km moest rijden en aankomst tijd xx:37 zou zijn.
Veel berichten op de telefoon zoals e-mails en whats-app berichten en sms-jes komen om xx:37 binnen, of ik zet hem aan op xx:37
In films zie ik het, zelfs in dit forem zijn er meerdere berichten geplaatst op xx:37, ik let er niet speciaal op maar wordt er wel gek van.
Ik wordt soms meerdere keren achter elkaar ingehaald door auto's met 37 in hun kenteken of in de file staat ik achter een auto met 37 in het kenteken of bij bedrijfsauto's met 37 in hun telefoonnummer.
Het is zo extreem dat ik het dagelijks meerdere keren mee geconfronteerd wordt.
Ik heb ze ooit bijgehouden en kwam uit op dagen van 10 tot 20 keer het getal 37 heb gezien op één dag, maar dagelijks toch wel meer dan vijf keer.
Ik heb het met een meerdere mensen besproken maar niemand kan mij helpen.
Wat kan dit betekenen?

Groetjes, Leo Reactie infoteur, 08-02-2015
Beste Leo,

Ik kan me voorstellen dat je dit extreem vindt en er soms gek van wordt. Zeker omdat het nogal vaak voorkomt. Toch heeft het wel degelijk een betekenis en wel speciaal voor jou. Ik weet niet hoe oud/jong je bent, misschien moet je nog 37 worden en staat er dan iets belangrijks te gebeuren in jouw leven. Of het kan iemand uit jouw naaste omgeving zijn die overleden is en contact met je probeert te maken. Is er misschien iemand overgegaan in de leeftijd van 37?

Weet je, het kan van alles zijn, maar het blijft gissen. Numerologisch is er denk ik, geen verklaring voor. Ik zou je adviseren om naar een goed medium te gaan. Als het een boodschap van een overledene is, dan kan een goed medium je daarbij het beste helpen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Janneke, 03-02-2015
Ik werd vanmorgen om precies 6:00 uur wakker. Even daarna ging de tv spontaan aan en even later weer uit. Hij deed hetzelfde als wanneer ik de stekker er even uit heb gehad.
Heeft dit een betekenis? Reactie infoteur, 05-02-2015
Beste Janneke,

Als het betekenis heeft, dan zou jij het moeten voelen of weten. Ik zie er geen betekenis in.

Met vriendelijke groet,
Minga

Iris, 04-01-2015
Hey, ik heb al maanden last van de getallen 11:11 op de klok van de gsm op microgolf, mails die toekomen het is bijna dagelijks eerst had ik er geen erg in maar het gebeurde nu vaker dat het opviel. Ik had gelezen dat ik een wens mag doen maar hij komt spijtig genoeg niet uit :) want ik wens steeds het zelfde! Ik wordt online niet echt wijzer want iedereen heeft zijn eigen theorie er over kan je mij misschien iets meer uitleg geven over die getallen want ik weet eigenlijk niet wat ik er mee moet. Reactie infoteur, 06-01-2015
Beste Iris,

Als je in het artikel naar de beschrijvingen van 1, 11 en 11.11 kijkt, wat doet het met je? Zegt het je helemaal niets? Of misschien wel iets, maar waar je niets mee kunt? Of denkt, er niets mee te kunnen. Gaan er geen belletjes rinkelen? Hoe denk je over spiritualiteit? Mijn advies is, ga nog eens naar de beschrijvingen van de 1 getallen lezen en luister naar binnen. Er moet een resonantie zijn en deze zal je vertellen wat je er mee moet. Anders was de 11.11 je niet opgevallen. Het is je ziel die je aanspoort, naar binnen (in je hart/mind) te gaan en te luisteren.

Succes en vriendelijke groet,
Minga

Sandra, 21-12-2014
Ik zag vandaag op mijn digitale wekker deze tekens staan --:-- heeft dit ook iets aparts te zeggen. Weet niet hoe het kon maar hij gaf geen getal meer aan. Wil hierbij ook even zeggen dat mijn partner en maatje voor het leven 13 weken geleden overleden is.
Alvast bedankt. Groetjes Sandra Reactie infoteur, 23-12-2014
Beste Sandra,

Ik weet alleen iets over de betekenis van getallen, niet over andere digitale tekens.
Sterkte met je rouwproces!

Met vriendelijke groet,
Minga

Annita, 18-12-2014
Hallo. Ik heb een vraag. Mijn dochter ziet heel vaak het tijdstip 22.22u op de klok verschijnen. Wat kan dit betekenen? Het is soms gewoon eng. Reactie infoteur, 19-12-2014
Beste Annita,

De betekenis vindt je terug in het artikel onder het getal 2 of 22. Er is niets engs aan. Integendeel, we worden alleen maar eraan herinnert ons te herinneren wie we werkelijk zijn.
In plaats van angst kun je kiezen voor meer spiritualiteit.

Met vriendelijke groet,
Minga

Frederika, 29-10-2014
Mijn opa is gestorven om 9 minuten over half drie 's middags, mijn oma (zijn vrouw dus) stierf om 9 minuten over half drie 's nachts. En mijn zoon is geboren om 9 minuten over half drie 's middags. Heeft dat wat te betekenen?
Groeten,
Frderika Reactie infoteur, 30-10-2014
Beste Frederika,

Dit is wel een bijzonder gegeven. Ik weet niet wanneer je grootouders zijn overgegaan en hoe oud je zoon is. Het zou kunnen zijn dat je zoon een reïncarnatie van een van beiden is. Misschien zijn ze op die tijden geboren zodat het voor de familie duidelijk of belangrijk is om te weten dat grootvader of grootmoeder terug is.
Als je zoon leefde ten tijde van hun overgaan, dan weet ik niet wat de betekenis is. Voor zover ik het kan beoordelen (ik ben geen numeroloog of medium) hebben die tijden niets met numerologie te maken. Maar ik ben me in dit geval niet zeker. Wellicht kan een numeroloog of medium meer duidelijkheid geven.

Met vriendelijke groet,
Minga

Sophie, 24-10-2014
Hoi,

Ik kom al een paar maanden het getal 23.23 op de klok tegen. Vooral in de vakanties, als ik naar school ga kom ik het nauwelijks tegen. Het gebeurt altijd onbewust, ik kijk dan bijvoorbeeld toevallig naar de klok. Als ik het wil zien dan gebeurt het niet. Ik geloof ook niet dat het toeval is aangezien ik meerdere getallen vaker zie. De 1 is echt overal, vijf keer in mijn telefoonnummer, zes keer in mijn scoutingnummer, vier keer in mijn geboortedatum(21-11-1998). Wat vanochtend gebeurde vond ik nog wel het vreemdste. Ik zag de getallen 11.11, 11.22, 11.33, 11.44, 11.55 en 12.12 uur op mijn wekker.
Ik zou willen weten wat vooral dat laatste betekent.
Alvast bedankt voor het antwoord! Reactie infoteur, 26-10-2014
Beste Sophie,

Als je de laatste getallen bedoelt: 12.12 uur, dan heb je dat in het artikel kunnen lezen. Misschien heb je het over het hoofd gezien. 12.12 betekent: het zou goed voor je zijn om een levensstijl te ontwikkelen met meer spirituele discipline.
Deze betekenis en het feit dat je steeds vaker Meestergetallen ziet, zijn een oproep (van je ziel) voor je om iets aan je spirituele ontwikkeling te doen.
Zie hiervoor mijn artikel: Spirituele oefeningen. Wellicht zit daar iets bij wat je aanspreekt en uit kunt bouwen. Blijf ook dicht bij jezelf en trouw aan jezelf.

Met vriendelijke groet,
Minga

Zoï, 18-10-2014
Hoi,
Sinds een aantal weken zie ik weer dagelijks het nummer 22 voorbij komen. Op nummerborden, de klok (22:22, of wakker worden om 02:22) in films, tijdschriften, werkelijk overal! Nu heb ik dit al 2 maal eerder gehad met dit getal, toen ik in een moeilijke fase van mijn leven zat (crisis met vorige relatie, vriendengroep liet me in de steek en een probleem met coke. Niet iets om trots op te zijn, maar gelukkig goed, en zelfstandig, van af gekomen!) dit getal zien ging door tot ik een nieuwe relatie kreeg en vrij snel zwanger werd. Vervolgens begon het weer rond/voor de periode dat ik in verwachting raakte van ons 2de kind. Deze is op 22-3-'12 geboren! Verder kwam ik tijdens de eerste keer dat het getal mij achtervolgde er achter dat mijn oma van vaderskant (nooit ontmoet helaas) geboren is op 22-2-1922… Wat zou het nu kunnen betekenen dat ik het getal weer zie? Er speelt wel een grote kinderwens voor een 3de, maar ik ben heel bang dat er iets zou kunnen gebeuren waardoor we in financiële problemen komen. (Mijn vriend en ik werken beide in de zorgsector… Geen zekere sector helaas!) en ik ben bang dat gezien mijn leeftijd er complicaties zouden kunnen ontstaan.(ik ben 37, en erg onzeker! Hahahaha) ik hoop dat je me misschien wat meer zou kunnen vertellen!
Groetjes! Reactie infoteur, 20-10-2014
Beste Zoi,

Dank voor je bijzonder verhaal. Het eerste wat bij me naar boven komt, is, dat je oma meer bij je leven betrokken is, dan je zou vermoeden. Ik denk dat ze met behulp van engelen en de getallen contact met je zoekt en misschien kan ze je zelfs helpen bij allerlei levensvragen waar je mee zit. Mijn advies is dan ook om een goed medium (helderziende/voelende) op te zoeken die je kan helpen om in contact met je grootmoeder te komen.

Met vriendelijke groet,
Minga

Suzy, 12-10-2014
Een vriend waar ik nu 2,5 jaar mee om ga (we wonen niet samen en hij in een ander land) en ik hebben iets met 22.22 (tijd) we bellen per toeval vaak op dat moment of sturen elkaar per toeval vaak een bericht op dat moment. Mijn vriend ziet deze tijd vaker dan ik op zijn telefoon. Het gebeurt nu al een paar maanden en steeds frequenter. Tijdens onze vakantie samen in augustus is het echt toegenomen. Sindsdien een paar keer per week dat 2222 voorbij komt in contact met elkaar.
Dus bij bellen of appen.
Ik vraag me af of het betrekking heeft op ons, relatie enz? We gaan vaak met elkaar om en hebben het fijn als we samen zijn maar hij heeft flinke bindingsangst. We spreken niet van een relatie maar bellen dagelijks en als de gelegenheid er is komt hij naar mij in Nederland.
Ik vraag me echt af waar die 2222 op duidt? Ontwikkelingen in ons contact/relatie? Reactie infoteur, 13-10-2014
Beste Suzy,

Het lijkt er wel op dat het met jullie relatie te maken heeft. De twee staat immers voor samen, maar ook voor je dromen waar te maken. Dat kan ook als stel. Mits je dezelfde droom hebt natuurlijk.
Omdat je vriend de cijfers vaker tegenkomt en bindingsangst heeft, is het misschien eerder een boodschap voor hem. Hij zou bij zichzelf te rade moeten gaan waar die angst vandaan komt en of hij die angst in stand wil houden. En waar droomt hij echt van?
De 2 is in zijn geval misschien (ik kan niet in zijn hart kijken) een hint om de bindingsangst nu los te laten en voor vertrouwen te kiezen. Laat hem in elk geval weten dat hij een keuze heeft.

Met vriendelijke groet,
Minga

Minga (63 artikelen)
Laatste update: 25-07-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Spiritueel
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.