Overeenkomsten tussen Weegschaal en Waterman

Overeenkomsten tussen Weegschaal en Waterman Waterman kan met twee sterrentekens een prima relatie uitbouwen. Naast Tweelingen, is Weegschaal de perfecte match. Wie een Waterman-Weegschaal-koppel ontmoet, ziet meteen dat niemand ooit tussen die twee in kan komen.

Vele overeenkomsten

Een Weegschaal en een Waterman die met elkaar optrekken stralen liefde en romantiek uit en lijken voor elkaar gemaakt. Beiden zijn sociale persoonlijkheden en houden ervan mensen te ontmoeten. Ze staan ten allen tijde open voor nieuwe contacten. Op mentaal vlak staan ze dicht bij elkaar wat een ontmoeting altijd tot een sprankelende gebeurtenis maakt. Weegschaal houdt ervan om creatieve ideeën naar voren te brengen waarop Waterman als perfecte partner handig inspeelt.

De openhartige en evenwichtige persoonlijkheid van Weegschaal spreekt Waterman bijzonder aan, terwijl Weegschaal valt voor de enthousiaste en wat springerige manier waarop Waterman zijn ideeën voorstelt. De geestelijke basis van de relatie tussen Waterman en Weegschaal is bijzonder sterk omdat ze elkaar mentaal stimuleren.

Andere elementen die Weegschaal tot Waterman aantrekken zijn zijn kalmte en gereserveerdheid en het gemak waarmee hij met de luchttekenvrienden van Weegschaal omgaat.

Sociale persoonlijkheden

Beide sterrentekens zijn sociaal van aard, maar op een verschillende manier. Terwijl Waterman zich meer gedraagt als het centrum van een uitgebreide vriendenkring, geeft Weegschaal de voorkeur aan aparte contacten tussen personen. De weekends en de vakanties die ze samen doorbrengen vrolijken ze op met allerlei soorten van plezier, romantiek en liefde.

Gevoelens

Weegschaal verlangt van zijn Watermanpartner dat die hem/haar op een romantische manier in de watten legt ook al hebben ze al een sterke liefdesband uitgebouwd. Weegschaal houdt ervan met Waterman momenten alleen door te brengen om het initiële vuur brandende te houden.

Invloed op elkaar

Waterman weet wat hij wil terwijl Weegschaal soms onzeker is als er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Weegschaal leert Waterman om genuanceerder te denken en staat hem bij om zijn ideeën met meer zelfvertrouwen naar voren te brengen. Het denkpatroon van de intelligente Waterman zet Weegschaal ertoe aan om zich te laten meevoeren in zijn creatieve wereld.

Tips voor een nog betere verstandhouding

  • Beide sterrenbeelden bewonen de verbazingwekkende wereld van creatieve ideeën. Ze vallen beiden voor intelligente persoonlijkheden en houden van gesprekken die niveau halen. Deze gemeenschappelijke voorkeur helpt hen de woede na een conflict te relativeren en hun relatie nog beter te beleven.
  • Aangezien zowel Weegschaal als Waterman gesteld zijn op hun persoonlijke vrijheid, vormt het geen enkel probleem om de ander bewegingsvrijheid te gunnen en aldus de harmonie in hun verhouding te bewaren.
  • Er is maar één fundamenteel verschil in opvatting tussen beiden: terwijl Weegschaal de relatie op het persoonlijk niveau wil toespitsen, belijdt Waterman een meer universele liefdesfilosofie. Om de verhouding zonder te veel moeilijkheden te laten verlopen, is het aangewezen dat Weegschaal zijn charme en diplomatieke talent aanwent om bepaalde dingen van Waterman gedaan te krijgen in de plaats van weerspannig of woedend te reageren.

Een uniek paar

In elk geval bestaat er weinig kans toe dat er in een Weegschaal-Waterman relatie eisen worden gesteld. Daarvoor zijn er te veel raakpunten en zijn de tegenstellingen miniem.

Beroemde Weegschaal-Waterman koppels zijn Franklin (Waterman) en Eleanor Roosevelt (Weegschaal), Brigitte Bardot (Weegschaal) en Roger Vadim (Waterman), John Lennon (Weegschaal) en Yoko Ono (Waterman).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Weegschaal?Welk sterrenbeeld past het best bij de Weegschaal?Personen met het sterrenbeeld Weegschaal hebben op relatievlak nood aan rustige activiteiten en intellectuele uitdaging.…
Sterrenbeeld Waterman (Aquarius)Wanneer je twee Watermannen met elkaar vergelijkt, zal je waarschijnlijk grote verschillen zien. De Waterman of Aquarius…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…

Overeenkomsten tussen Leeuw en WatermanOvereenkomsten tussen Leeuw en WatermanEen relatie tussen een Waterman en een Leeuw duurt gewoonlijk lang en wekt door zijn romantische uitstraling vaak de jal…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en WatermanOvereenkomsten tussen Tweelingen en WatermanDoor zijn koppigheid is het niet zo evident voor een Waterman om een goede relatie uit te bouwen. Maar zijn intelligenti…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Laatste update: 20-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.