Overeenkomsten tussen Leeuw en Waterman

Overeenkomsten tussen Leeuw en Waterman Een relatie tussen een Waterman en een Leeuw duurt gewoonlijk lang en wekt door zijn romantische uitstraling vaak de jaloezie van anderen op. Kunnen ze hun sterke persoonlijkheid opzij zetten, zijn ze vertrokken voor een passioneel avontuur.

Een sterke aantrekkingskracht

Als deze twee zelfstandige persoonlijkheden van twee verschillende dierenriemtekens elkaar voor het eerst ontmoeten ontstaat er meteen een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Dit komt vooral door het wederzijdse respect dat ze betonen voor de kwaliteiten van de ander. Deze aantrekkingskracht wordt steeds sterker als Leeuw en Waterman meer tijd met elkaar beginnen door te brengen. Ze worden zich ervan bewust dat ze vele gemeenschappelijke interesses hebben en zich beiden goed voelen tussen levendige en opgewekte mensen.

Wat hen meer naar elkaar toebrengt is hun sociale aard, dat ze graag een stapje in de wereld zetten en altijd in de belangstelling willen staan. Ze begrijpen elkaar wonderwel en vormen vier handen op één buik.

De vonken vliegen over en weer tussen Leeuw en Waterman wat uitmondt in passionele vrijpartijen tussen de lakens.

Evenwicht

Omdat ze allebei een succesvolle carrière willen uitbouwen bestaat er geen onenigheid tussen hen indien de ander zich sterk focust op het verwezenlijken van zijn dromen op de werkplaats.
Terwijl de vrijdenkende Waterman bij de gevoelige Leeuw de indruk kan wekken dat hij zich niet ten volle geeft in de relatie, slaagt de taalvaardige Leeuw er toch in de druk van de ketel te halen met zijn bewondering voor zijn partner en zijn talrijke complimentjes.

Bedreiging

Niettegenstaande ze goed overeenkomen op het vlak van interesses en sociaal gedrag wordt hun relatie soms bedreigd door het feit dat ze beiden zelfstandige persoonlijkheden zijn die graag de overhand hebben. Aangezien zowel Leeuw als Waterman in de relatie graag de touwtjes in handen heeft, gedragen ze zich vrij rigide als ze in situaties terechtkomen die problemen kunnen veroorzaken. In het bijzonder wanneer het gaat over cruciale zaken die de toekomst van hun verhouding kunnen bepalen, lopen de opvattingen wel eens compleet uit elkaar wat kan leiden tot een dramatische neergang.

Nochtans kunnen Leeuw en Waterman met elkaar een mooie toekomst opbouwen als ze erin slagen zulke twistpunten uit de weg te gaan.

Tips voor een nog betere verstandhouding

  • Leeuw en Waterman hebben niet zoveel aandachtspunten in hun relatie waarop ze zich moeten concentreren. Beide partners moeten enkel hun ego opzijschuiven en hun band verstevigen door zich niet te druk te maken wie de verhouding zal sturen. Ze moeten het verlangen om in de relatie te domineren onderdrukken om hevige ruzies te voorkomen.
  • Leeuw moet vooral Waterman de gelegenheid laten om de richting aan te geven op het vlak van praktische zaken en verstandelijke overwegingen. Waterman van zijn kant moet zijn gewoonte om te vluchten in een andere wereld van zich afschudden aangezien dit zijn emotionele partner bovenmatig stoort.
  • Zowel Leeuw als Waterman houden ervan zich af te zonderen en zich vrij te bewegen, omdat beiden ruimte voor zichzelf nodig hebben. Ze moeten hierover vooraf goed met elkaar communiceren zodat geen van beiden zich veronachtzaamd of gekwetst voelt ten gevolge van het gedrag van de ander.

Een mooie toekomst als…

Dit paar heeft van bij het begin een natuurlijke band. Daarom ook moeten de tortelduifjes zich niet toespitsen op het creëren van een band maar daarentegen voorkomen dat de band verbroken wordt. Als ze dat goed in het hoofd prenten kan er weinig fout gaan in hun verhouding.

Enkele bekende Leeuw-Waterman koppels zijn: Bobby Brown (Waterman) en Whitney Houston (Leeuw), Burt Reynolds (Waterman) en Loni Anderson (Leeuw), Dick (Waterman) en Lynne Cheney (Leeuw).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?Het sterrenbeeld Leeuw past het best bij de sterrenbeelden Boogschutter, Ram en Tweelingen. De Leeuw heeft iemand nodig…
Sterrenbeeld Waterman (Aquarius)Wanneer je twee Watermannen met elkaar vergelijkt, zal je waarschijnlijk grote verschillen zien. De Waterman of Aquarius…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…

Overeenkomsten tussen Ram en WatermanOvereenkomsten tussen Ram en WatermanOp het eerste gezicht lijkt een verhouding tussen een Ram en een Waterman niet zo evident, maar uiteindelijk vullen ze e…
Overeenkomsten tussen Weegschaal en WatermanOvereenkomsten tussen Weegschaal en WatermanWaterman kan met twee sterrentekens een prima relatie uitbouwen. Naast Tweelingen, is Weegschaal de perfecte match. Wie…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 18-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.