Twee Visssen in een relatie

Twee Visssen in een relatie Twee Vissen die op elkaar verliefd worden, kan tot een mooie relatie leiden. Omdat ze op elkaar lijken qua persoonlijkheid en dezelfde gevoeligheden hebben, dezelfde dromen delen en ze ook van nature begrip kunnen opbrengen voor de ander, ziet alles er bijzonder mooi uit op lange termijn.

Zijn aard

Vissen is een eenzaat van nature. Hij zoekt de rust op om zichzelf terug te vinden en zijn batterijen op te laden. Alles wat er om hem heen gebeurt wil hij kalm verwerken en daarvoor heeft hij een rustige omgeving nodig. Daarom houdt hij ervan om op zijn eentje naar ontspannende muziek te luisteren of een instrument ter hand te nemen.

Vissen is een intuïtiemens. Daarom volgt hij best zijn eerste inval. Vaak heeft hij het dan bij het juiste eind.

Vissen vindt het niet fijn als anderen pijn wordt gedaan. Zijn empathische aard kan echter in zijn nadeel spelen omdat anderen er misbruik van kunnen maken.

De man

Een man-Vis heeft een kalme persoonlijkheid. Hij is een utopist die niet veel uitstaans heeft met de werkelijkheid. Zijn charme en aantrekkingskracht vloeien voort uit zijn kalmte en de spirituele kracht die hij aan zijn leven geeft.

Een man-Vis is een begerenswaardige minnaar omdat hij romantisch, emotioneel en gevoelig is. Hij begrijpt de vrouw zeer goed en draagt zorg voor haar. Hij is teder en begrijpend wat een vrouw best bevalt.

Zijn onhandigheid kan evenwel sommige partners wrevelig maken, omdat vrouwen toch wel vallen op klusjesmannen. In het algemeen is de man-Vis trouw en hij zal geen scheve schaats rijden. Zijn liefde is onverwoestbaar.

De vrouw

Een vrouw-Vis lijkt een beetje op de mannelijke soortgenoot. Zij is ook gevoelig en kan makkelijk gekwetst worden. Ze heeft nood aan emotionele zekerheid, zoekt naar geborgenheid, stabiliteit en liefde bij degene van wie ze houdt. Zij heeft bovenal een zachte persoonlijkheid en verwacht begrip van haar partner. Omdat begrip voor een ander bij Vissen een aangeboren kwaliteit is, zit ze gebeiteld bij haar Vissenpartner.

Man en vrouw

Tussen twee Vissen wordt er niet zoveel gesproken. Ze begrijpen elkaar wonderwel en dat schept een sterke band tussen hen. Ze verlangen er hevig naar intensief en passioneel elkaars gevoelens te verkennen. Omdat ze empathisch van aard zijn hebben ze het makkelijker om ruzies en onenigheid achter zich te laten en heeft men elkaar pijn aangedaan zal die pijn makkelijker overwonnen kunnen worden.

Beide Vissenpartners zijn creatief van aard, waardoor ze bij eventuele problemen wel een bevredigende oplossing kunnen vinden. Daarenboven stimuleren ze elkaar om van hun dromen te leren en elkaar op geestelijk vlak te verrijken. Hun relatie zal dus meer dan bevredigend zijn. De vele dingen die ze delen met elkaar en de geestelijke verwantschap die ze hebben en ze samen verder uitbouwen is een rijke bron van geluk. Dit is een relatie die zeker uitgeprobeerd moet worden.

Geen relatie zonder problemen

Er kan zich wel een probleem stellen als geen van beiden met de voetjes op de grond blijft en de realiteit uit het oog verliest. Dan kunnen bepaalde situaties fout worden ingeschat. Omdat geen van beide praktisch ingesteld is stellen ze elkaar verantwoordelijk voor wat verkeerd is gelopen.

Beiden hebben ze energie te over, maar te veel dezelfde energie kan een probleem vormen om de ander uit een probleemsituatie te halen.

Rozengeur en maneschijn

Beide dromers kunnen best een lange relatie aan waarbij ze elkaar gelukkig maken. Ze komen aan de emotionele behoeftes van de ander tegemoet en begrijpen elkaars karakter perfect. Dit kan hen door moeilijke momenten sleuren en de relatie eerder versterken dan verzwakken ondanks hun gebrek aan praktische zin.
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sterrenbeeld Vissen (Pisces)De Vissen is een sterrenbeeld dat van toepassing is op mensen die geborten zijn van 19 februari tot en met 20 maart. De…
Horoscoop: planeet ZonHoroscoop: planeet ZonSterrenbeeld is een bekend begrip. Planeten, hun betekenis en invloed in de horoscoop zijn minder bekend. Zon, Maan, Mer…
Basisinformatie over astrologieBasisinformatie over astrologieAstrologie is een eeuwenoude methode. Vele geleerden hebben zich gebogen over dit fenomeen. Een sceptische persoon zegt…
Overeenkomsten tussen Schorpioen en VissenOvereenkomsten tussen Schorpioen en VissenAls perfectie bestaat, dan is dat het geval met Schorpioen en Vissen. De twee zijn voor elkaar gemaakt en er moet al een…

Overeenkomsten tussen Ram en StierOvereenkomsten tussen Ram en StierEen liefdesrelatie tussen Ram en Stier ligt niet zomaar voor de hand. Hun levensverwachtingen liggen mijlenver uit elkaa…
Overeenkomsten tussen Steenbok en VissenOvereenkomsten tussen Steenbok en VissenEen relatie tussen Steenbok en Vissen is geen evidentie omdat ze fel met elkaar contrasteren, maar ze kunnen wel een per…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 01-07-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.