Overeenkomsten tussen Kreeft en Schorpioen

Overeenkomsten tussen Kreeft en Schorpioen De combinatie tussen Kreeft en Schorpioen wordt algemeen beschouwd als een van de succesrijkste. Beide zijn watertekens en vormen dus een schitterend duo.

Het leven is mooi voor dit paar

Zowel Kreeft als Schorpioen zijn extreem emotioneel en gepassioneerd. Ze nemen relaties serieus op en geven zich met een enorme intensiteit en een heleboel liefde. Men beweert dat dit een heel gelukkig paar is aangezien beide sterrentekens begripvol zijn en gul in hun gevoelens. Ze zijn heel romantisch en vullen hun leven met liefde. Schorpioenen zijn gepassioneerde minnaars en Kreeft zijn trouw in de liefde. Daarom hebben ze een bijzonder intensief en rijk liefdesleven.

Ze hangen enorm aan elkaar en wensen dat dit zo lang mogelijk doorgaat: beiden verlangen immers naar een langdurige relatie. Kreeft staat bekend voor zijn intuïtieve kwaliteiten. Ook Schorpioen is bijzonder loyaal tegenover zijn partner, maar ook trouw, eerlijk en possessief.

Voorbestemd voor elkaar

Deze twee sterrentekens voelen zich altijd aangetrokken tot elkaar. Van nature uit klikt het bijzonder goed tussen hen. Dit kan zowel uitmonden in een hechte vriendschap als een liefdesrelatie. Ze hangen heel hard aan elkaar en men ziet ze vrijwel altijd samen omdat ze zoveel mogelijk tijd met elkaar willen doorbrengen.

Schorpioenen houden van reizen. Ze zijn avontuurlijk ingesteld en uitstekende reisgenoten en dit kan een discussiepunt met zijn Kreeftpartner worden. Een Kreeft is immers een rustige persoon die het leven aan de haard verkiest. Vermits ze zo aan elkaar hangen zullen ze zich echter aan elkaar aanpassen als de partner dat graag heeft.

Vaak hoor je zeggen dat Kreeft en Schorpioen voorbestemd zijn om elkaar te ontmoeten. Dit onderstreept gewoon de magnetische kracht die tussen hen bestaat. Het is en blijft een uniek koppel.

Tips om hun relatie nog beter te maken

  • Een Kreeft-Schorpioenkoppel is een van de hechtste combinaties die er mogelijk zijn door hun extreme gevoeligheid en hun wederzijds begrip. Kreeft is een bijzonder kalme persoon terwijl Schorpioen dynamischer is. Kreeften worden precies door de dynamische aard van de Schorpioen tot hem aangetrokken, maar anderzijds kan deze karaktertrek oorzaak zijn van enige wrevel tussen hen. Kreeft moet het verlangen van Schorpioen om de relatie te beheersen begrijpen omdat Schorpioen daar enkel het welzijn van zijn partner mee beoogt. Schorpioen van zijn kant moeten zich attenter gedragen tegenover Kreeft en de teugels wat meer laten vieren.
  • Kreeften kunnen heel bezitterig uit de hoek komen. Ze verkiezen tijd door te brengen met hun partner boven het gezelschap van vrienden. Dit kan ook tot gekibbel tussen de twee leiden, maar een oplossing is vlug gevonden als de twee partners begrip voor elkaars standpunt kunnen opbrengen wat op zich niet zo moeilijk is gezien de empathische en gevoelige natuur van beiden. Om tot een gezonde relatie te komen moeten ze elkaar wat ruimte laten. Dit zijn de twee enige punten die tot kleine problemen kunnen leiden. Voor de rest is dit een sprookjeshuwelijk. Kreeft en Schorpioen maken elkaar gelukkig en vormen het mooiste paar op aarde.

Bekende Kreeft-Schorpioenkoppels zijn Prins Charles (Schorpioen) en Lady Diana (Kreeft) en Harrison Ford (Kreeft) en Calista Flockhart (Schorpioen).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Schorpioen?Welk sterrenbeeld past het best bij de Schorpioen?Personen met het sterrenbeeld Schorpioen hebben op relatievlak behoefte aan een partner die loyaal is en zijn liefde uit…
Sterrenbeeld Schorpioen (Scorpio)Het sterrenbeeld Schorpioen is een teken uit de astrologie welke geldt voor mensen die geboren zijn van 23 oktober tot e…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…

Overeenkomsten tussen Kreeft en BoogschutterOvereenkomsten tussen Kreeft en BoogschutterDoor talloze tegenstellingen in karakter en opvattingen is een relatie tussen Kreeft en Boogschutter niet voordehandligg…
Overeenkomsten tussen Kreeft en WeegschaalOvereenkomsten tussen Kreeft en WeegschaalOp het eerste gezicht is een stabiele en langdurige relatie tussen Kreeft en Weegschaal een dubbeltje op zijn kant, maar…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 14-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.