Twee Weegschalen in een relatie

Twee Weegschalen in een relatie Beter dan wie ook kunnen twee Weegschalen met elkaar overweg. Deze relatie is zondermeer perfect, misschien té perfect om niet te gaan vervelen. Zorgen dat de verveling geen kans krijgt om toe te slaan is de hoofdzorg van dit mooie koppel.

Zorgeloze relatie

Een relatie tussen twee Weegschalen heeft iets weg van een rustig briesje. Hoewel hiermee niet gezegd is dat dit een zorgeloze en onbreekbare combinatie is, is er toch een aanzienlijke compatibiliteit omdat ze tot hetzelfde sterrenteken behoren. Beiden zijn eigenlijk een alternatieve versie van zichzelf met gelijkaardige sterktes en zwaktes. Dit maakt het makkelijker voor hen om de eigenaardigheden van de andere te begrijpen. Ook is er weinig ruimte voor aanvaringen gezien beiden van elkaar weten dat ze de overhand willen halen in de relatie.

Twijfelaars

In de slaapkamer zijn ze zo goed op elkaar ingesteld dat anderen er afgunstig zouden van worden. Iedere seksuele ervaring is betoverend en onvergetelijk. Buiten het liefdesnestje hebben beide partners het moeilijk om beslissingen te nemen. Ze houden eraan om iedere optie rustig te bekijken, de voor- en nadelen in overweging te nemen vooraleer te beslissen. Daarom neemt een huwelijksdag kiezen zoveel tijd in beslag. Ook beslissingen met betrekking tot een huis, kinderen enzomeer zullen tijd vergen. Omdat beiden onder hetzelfde sterrenteken zijn geboren voelen ze zich aangetrokken tot sociale rechtvaardigheid, eerlijke handel en mededogen met de minderbedeelde, hetgeen hun band in aanzienlijke mate versterkt. Deze gemeenschappelijke instelling ligt in de lijn van de interesses die ze delen.

Verveling

Toch is het mogelijk dat hun warme verhouding op een bepaald moment op een dood spoor belandt omdat ze verveeld raken door elkaars voorspelbaarheid. Nochtans is er weinig kans dat dit tot ontrouw of flirterig gedrag van een van beiden leidt gezien hun loyale en toegewijde natuur. Er zullen weinig aanvaringen zijn in deze relatie. Hier is sprake van een langdurige en bevredigende relatie op alle vlakken.

Tips om de relatie nog beter te maken

  • Voor het Weegschaalkoppel is er nooit sprake van een weg die steil opklimt. De levensweg slingert zich vrolijk en zorgeloos door weidse velden. Er heerst vrede en harmonie hetgeen mogelijk een ander effect veroorzaakt dan verwacht. Immers, te veel rust en kalmte leidt tot zelfgenoegzaamheid en verveling. Om deze monotonie te doorbreken doen de partners er best aan om hun romance levendig te houden. Denken dat alles bereikt is en niets hun kan deren is een fout die ze niet mogen maken. Ze moeten constant trachten samen nieuwe activiteiten te organiseren, nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe ervaringen op te doen.
  • Los daarvan moeten de twee Weegschalen elkaar zeker enige ruimte geven. Omdat ze zo op elkaar gelijken qua karakter en dezelfde activiteiten samen kunnen smaken, waarschijnlijk een gemeenschappelijke vriendenkring koesteren, is het mogelijk dat ze op elkaar uitgekeken raken. Daarom is het beter dat ze elkaars privacy respecteren en af en toe dingen alleen doen als ze daartoe behoefte gevoelen. Omdat Weegschalen doorgaans vervelende zaken uit de weg gaan, kan het best dat ze belangrijke beslissingen aan de kant schuiven waardoor er wat wrevel kan ontstaan. Daarom moeten ze goed met elkaar communiceren en mogelijke problemen niet groter laten worden zodat ze uit de hand lopen.

Bekende Weegschaalkoppels zijn Catharine Zeta-Jones en Michael Douglas, Naomi Watts en Liev Schreiber, Michael Tim Robbins en Susan Sarandon, Paul Simon en Carrie Fisher.
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sterrenbeeld Weegschaal: karakter, liefde, werk & gezondheidSterrenbeeld Weegschaal: karakter, liefde, werk & gezondheidHet sterrenbeeld Weegschaal ben je als je tussen 23 september en 22 oktober geboren bent. Personen met het sterrenbeeld…
Soorten weegschalenProducten moeten telkens van gelijke samenstelling (kwaliteit) en gelijk gewicht zijn. Hiervoor moeten de grondstoffen w…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Weegschaal?Welk sterrenbeeld past het best bij de Weegschaal?Personen met het sterrenbeeld Weegschaal hebben op relatievlak nood aan rustige activiteiten en intellectuele uitdaging.…
Sterrenbeeld Weegschaal (Libra)Het sterrenbeeld Weegschaal is een teken in de astrologie dat geleid wordt door een oerdrang naar liefde en relatie, en…

Overeenkomsten tussen Schorpioen en BoogschutterOvereenkomsten tussen Schorpioen en BoogschutterEen Schorpioen en een Boogschutter hebben een passionele en romantische relatie, maar door hun verschillende persoonlijk…
Overeenkomsten tussen Weegschaal en SteenbokOvereenkomsten tussen Weegschaal en SteenbokEr is meer kans toe dat Weegschaal en Steenbok niet overeenkomen dan wel, maar als er een duidelijke wil van beiden is o…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 02-09-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.