Twee Steenbokken in een relatie

Twee Steenbokken in een relatie Als twee Steenbokken met elkaar optrekken begrijpen ze elkaar door en door ofwel kibbelen ze voortdurend ofwel is het een combinatie van beide.

Twee eenzaten vinden elkaar

Een Steenbokkenkoppel staat voor het samengaan van twee uitzonderlijke zielen met een eigen wil die steeds op hun hoede zijn. Een typisch kenmerk van hun persoonlijkheid is dat ze het liefst van al door hun partner worden gestuurd wat tot meningsverschillen kan leiden in het begin van de relatie. Maar eens ze de aard van de ander hebben doorgrond eist de liefde zijn rechten op. Beide Steenbokken zoeken naar vertrouwen bij de ander en zijn bereid datzelfde op hun beurt te schenken aan hun geliefde.

Eens twee Steenbokken elkaar gevonden hebben voelen ze zich niet meer zo alleen, want van nature heeft een Steenbok een tobberig en introvert karakter. Van zo gauw ze elkaar volkomen vertrouwen en hun geheimen aan de ander kunnen toevertrouwen, bloeit hun liefde voor hun partner helemaal open. Als ze elkaar door dik en dun steunen en samen de levensproblemen aangaan en doorkomen, versterkt dat hun band in aanzienlijke mate. Daarom moeten ze ervoor zorg dragen dat ze alles op een weloverwogen en evenwichtige manier aanpakken.

Steun voor elkaar

Vermits Steenbok bekend staat om het succes dat hij behaalt, zijn status in de maatschappij en zijn welstand, is de kans groot dat de twee partners een surplus aan hun relatie kunnen toevoegen. Hun vermogen om zichzelf als winnaar te zien helpt hen om de druk te weerstaan die soms opduikt als dingen niet precies verlopen zoals ze het zich hadden voorgesteld. Doorgaans bloeit een Steenbok op in een situatie waarin hij zich verzekerd weet van de steun van de ander en gebruikt hij de energie die hij daardoor verkrijgt om zijn carrière naar een volgende niveau op te stuwen. Beiden zullen elkaar niets in de weg leggen als ze op zoek gaan naar het juiste evenwicht en elkaar voldoende vrijheid laten.

Tips voor een nog betere relatie

  • Eens ze voor elkaar gekozen hebben zullen Steenbokken voor lange tijd bij elkaar blijven omdat ze van elkaar weten dat ze heel veel gemeen hebben. Deze twee maken deel uit van het aardeteken wat dan ook inhoudt dat ze uitstekende familiemensen en zakenlui zijn. Als deze partners hun toekomst uittekenen zullen ze voor financiële stabiliteit kiezen maar ook hun thuis inrichten met meesterwerken uit de kunst met tijdloze schoonheid. Aangezien beiden nooit iets weggooien zal hun huis volstaan met waardevolle en vaak antieke voorwerpen en meubelen. Ze vinden familiewaarden belangrijk en kiezen voor een rijkgevuld en kindvriendelijk gezinsleven.
  • Terwijl andere sterrentekens volop in harmonie met elkaar talrijke activiteiten doen, besteedt het Steenbokkenkoppel het meeste tijd aan het uitbouwen van een gezellige thuis. De kleine pleziertjes van het leven zoals aangename momenten doorbrengen met het gezin en de familie, sensualiteit met de partner en activiteiten met de mensen van wie ze houden, maken hen gelukkig. Toch moeten beide Steenbokken gerichte inspanningen leveren om intense momenten met elkaar door te brengen zonder zich zorgen te hoeven maken over de verantwoordelijkheden die hen te beurt vallen. Ze moeten erop toezien dat ze hun leven niet te veel beperken door alles absoluut door een roze bril te willen zien en proberen nieuwe wegen in te slaan die hun relatie meer leven zullen inblazen.

Een bekend Steenbokkenkoppel was Cary Grant en Dyan Cannon.
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sterrenbeeld Steenbok: karakter, liefde & werkSterrenbeeld Steenbok: karakter, liefde & werkHet sterrenbeeld Steenbok ben je als je tussen 21 december en 20 januari geboren bent. Het is een van de meest onafhanke…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Sterrenbeeld Steenbok (Capricornus)De Steenbok is een teken uit de dierenriem en astrologie dat wordt getypeerd als recht door zee, eerlijk en direct. De S…
De Steenbok of CapricornusDe Twaalf tekens van de Dierenriem. Ik ben een Steenbok, dat wil zeggen op het moment van jouw geboorte stond de Zon in…
Twee Boogschutters in een relatieTwee Boogschutters in een relatieWaarzeggers voorspellen vaak dat de ware zielsgenoot voor een Boogschutter altijd een andere Boogschutter is. Inderdaad,…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 10-09-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.