Twee Boogschutters in een relatie

Twee Boogschutters in een relatie Waarzeggers voorspellen vaak dat de ware zielsgenoot voor een Boogschutter altijd een andere Boogschutter is. Inderdaad, een goede keuze, vermits Boogschutters staan voor onafhankelijkheid en zelfontwikkeling en prat gaan op hun vrije geest.

Wat ze delen

Een Boogschutterspaar geniet van elkaars gezelschap en deelt een passie voor avontuur alsook een aangeboren ongedurigheid om de wereld reizend te ontdekken. Enggeestigheid is volgens Boogschutter een afkeurenswaardige karaktertrek en personen die deze tentoonspreiden worden afgestoten, zelfs als betreft het hun eigen partner. Een Boogschutterskoppel deelt ook een onverklaarbare passie, een verheven ingesteldheid en een enthousiaste levenshouding.

Als twee Boogschutters met elkaar optrekken bezorgt hun dat een onbegrensde vreugde en een immens genot. Hun samengaan wordt beschouwd als een van de beste combinaties binnen dezelfde zonnetekens met een gelijkaardig enthousiasme met betrekking tot reizen, ontdekken en beleven van nieuwe inzichten en gebruiken en het communiceren met nieuwe mensen. De fascinatie voor ontdekking en avontuur verandert Boogschutters nuchtere kijk op de realiteit niet. Boogschutters worden beschouwd als milde idealisten maar met een praktische ingesteldheid. Als er problemen opduiken in een Boogschutterkoppel hebben die betrekking op verschillen van opvatting en praktische instelling.

Hun relatie zorgt niet alleen voor een energieboost voor beiden, maar ook voor romantische momenten. Hun krachtig, moedige en sociaal temperament versterkt hun band verder. Deze gemeenschappelijke kwaliteiten vergemakkelijken tevens een gezonde en begripvolle relatie wars van negatieve gevoelens als jaloezie, achterdocht of wantrouwen tegenover de ander.

Uitlokking

Twee Boogschutters die iets met elkaar beginnen, hebben een bezielde, spannende, levendige en dolle relatie, die weliswaar niet vrij is van nukken en grillen omdat elkeen over de neiging beschikt een ander zijn meest onplezierige en donkere zijde te doen onthullen.Vanuit hun sterke interesse naar alles buiten de relatie vloeit een soort van onthechting voort waardoor het gelukkige paar uit elkaar kan worden gedreven.

Tips voor een nog betere relatie

  • Aangezien de twee partners vele karaktertrekken gemeen hebben is hun relatie niet onderhevig aan crisissen, hoewel beiden hun temperament, hun ego en hun vrijgevochten natuur in bedwang moeten houden. Boogschutters contacten zijn vaak impulsief en vluchtig en weinig permanent van aard. Hoewel het niet echt nodig is om zijn onafhankelijkheid op te geven, heeft elke Boogschutter toch de verplichting tegenover zijn partner om bepaalde attitudes als zijn flirterig gedrag met het andere geslacht of zich inlaten met de verkeerde soort van mensen te beperken.
  • Een gebrek aan ernst tegenover elkaar en de relatie die ze hebben, kan een serieuze kink in de kabel zijn voor het gelukkige en vrolijke leven dat ze leiden. Meer dan gewenst kan een relatie tussen twee Boogschutters ten gevolge van hun spelerige en frivole persoonlijkheid een zekere afstand tussen beiden veroorzaken. Als blijkt dat beiden interesse verliezen in de relatie, kunnen ze het momentum verliezen en zo kan hun relatie oppervlakkiger worden zonder dat dit evenwel ingrijpende gevolgen heeft. Buiten deze kleinere onvolkomenheden verloopt alles op wieltjes voor dit koppel en kunnen ze van een ideale relatie genieten.
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sterrenbeeld Boogschutter (Sagittarius)De Boogschutter is een teken uit de astrologie. De horoscoop van de Boogschutter wijst vooral op de avontuurlijkheid en…
Sterrenbeeld Boogschutter: karakter, liefde & werkSterrenbeeld Boogschutter: karakter, liefde & werkHet sterrenbeeld Boogschutter ben je als je tussen 22 november en 21 december geboren bent. De Boogschutters houden van…
De Boogschutter of SagittariusDe Twaalf tekens van de Dierenriem. Ik ben een Boogscutter, dat wil zeggen op het moment van jouw geboorte stond de Zon…
Horoscoop: planeet ZonHoroscoop: planeet ZonSterrenbeeld is een bekend begrip. Planeten, hun betekenis en invloed in de horoscoop zijn minder bekend. Zon, Maan, Mer…

Twee Steenbokken in een relatieTwee Steenbokken in een relatieAls twee Steenbokken met elkaar optrekken begrijpen ze elkaar door en door ofwel kibbelen ze voortdurend ofwel is het ee…
Overeenkomsten tussen Boogschutter en SteenbokOvereenkomsten tussen Boogschutter en SteenbokIn een relatie tussen Boogschutter en Steenbok kan de balans in twee richtingen overslaan: beiden beschikken ze over kwa…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 09-09-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.