Astrologie; wat is jouw seksuele begeerte

Astrologie; wat is jouw seksuele begeerte Hoe je het ook draait of keert: seks staat niet garant voor een goede relatie, maar het is wel een belangrijk onderdeel. Alles hangt sterk af van, hoe beiden met seksualiteit omgaan en zich daarin kunnen uitdrukken. Wil jij meer inzicht hebben in jouw sensuele verlangens of deze van uw partner, ontdek dan nu aan de hand van de astrologische tekens wat jullie allemaal kunnen en willen.
In de astrologie duid Mars de seksuele beheerte aan maar het is ook een sterk zongegeven. Iedere relatie is anders en met bepaalde mensen hebben we meer affiniteit dan met anderen. De tekens die het goed met elkaar doen kan je hieronder vinden en waarschijnlijk zal je veel van jezelf herkennen

Sterrenbeelden


Ram: laat er geen gras over groeien

20 maart - 19 april

Als vuurteken ben je warmbloedig en hartstochtelijk. Je bent dominant, een doener, vurig en heftig en je hebt geen angst voor het onbekende. Op seksueel vlak wil je de veroveraar zijn en neem je ook zeer graag de leiding. Je bent vrij ongeduldig en wil snel bevredigd worden. Het voorspel is niet aan jou besteed maar het orgasme is voor jou wel het belangrijkste. Tussen de lakens ben je steeds spontaan en zeer actief, maar door jou directe aanpak kan je soms voorbij gaan aan de seksuele behoeften van je partner. Je houdt absoluut niet van routine, dus een meewerkende partner die jou boeit en openstaat voor nieuwigheden is voor jou ideaal. Anders raak je gauw verveelt en zal je vlug op zoek gaan naar iemand die wel aan jou behoeften kan voldoen. Tweeling, Leeuw, Boogschutter en Waterman zijn voor jou de geschikte bedpartners en door jouw levendige fantasie zal het bij jou nooit saai zijn, want jij zult telkens jouw partner verassen.

Stier: liefde gaat dagelijks door de maag

20 april 20 mei

Als aardeteken ben je een tedere trouwe minnaar maar wel veeleisend. Seks is voor jou net zo belangrijk als eten en drinken. Je houdt tijdens het liefdesspel van een gezellige sfeer vergezelt van lekker eten en een glaasje wijn bij kaarslicht. Jouw seksuele begeerte is heel groot, maar een vluggertje is zeker niet aan jou besteed omdat je alles intens wilt beleven. Er moet gespeeld en gestreeld worden en je geniet van lange vrijpartijen. Met romantische muziek maak je alles nog wat erotischer. Een pure bevrediging is dus voor jou een must. Het is soms moeilijk voor jouw partner om aan al deze behoeften te voldoen, maar je bent geduldig van aard zodat je niet vlug op zoek zal gaan naar iemand anders. Jouw warmbloedigheid kan geblust worden door, Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen.

Tweelingen: zijn speelvogels

21 mei - 20 juni

Als luchtteken ben je veelzijdig, doortastend en je houdt van variatie. Tijdens het liefdesspel wil je vooral praten en het seksuele aspect komt er zomaar bij. Dit wil niet zeggen dat seks minder belangrijk is voor jou maar de communicatie zorgt voor afwisseling. Het moet vooral gepaard gaan met grapjes om eventuele verveling tegen te gaan. Je bent een geboren flirt, vrij energiek en je wilt de ultieme kick bereiken. De kama-sutra en seks op ongewone plaatsen is voor jou geen onbekend terrein. Ook tijdens de vrijages heb je zeker geen moeite om te zeggen wat je leuk vindt. De ideale partner voor jou moet vindingrijk zijn en nieuwe spelletjes kunnen introduceren. Leeuw, Weegschaal, Waterman en Ram kunnen jouw seksuele spelletjes aanvullen.

Kreeft: verslaafd aan knuffelen

21 juni 21 juli
Als waterteken ben je zeer trouw, gevoelig en teder. Je bent een echte knuffelbeer, fantasierijk, speels en zeer origineel. Net als stier is een gezellige sfeer met kaarslicht voor jou een must. Het initiatief laat je liever aan de ander over, maar je doet toch je uiterste best om jouw partner tot een hoogtepunt te brengen. Op seksueel vlak ben je wat voorzichtig, want om seksueel te kunnen functioneren heb je nood aan een trouwe, romantische partner. De borststreek is voor jou heel gevoelig. Een sensuele massage met geparfumeerde oliën in deze zone is voor jou top. Jouw partner zal verbaast zijn als je helemaal los bent, want jij laat je volledig meevoeren in het liefdesspel als je echt voor iemand gaat. Maagd, Schorpioen, vissen en stier zou voor jou de ideale bedpartners kunnen zijn waar je oneindig veel mee kunt knuffel en.

Leeuw: kwaliteit is belangrijk

22 juli 22 augustus
Als vuurteken ben je vrij ongeduldig maar zeer energiek en hartstochtelijk. Je bent een geboren leider en op seksueel vlak heb je graag een onderdanige partner die zich met plezier laat betuttelen. Je geraakt helemaal in de stemming door een romantisch dineer en je wordt compleet wild als er erotische berichtjes van de partner worden ingefluisterd. Liefde en seks zijn voor jou met elkaar verbonden en je hebt veel liefde en affectie nodig. Je gaat hardheid en te getailleerd uit de weg. Het voorspel en het genot is bijzonder belangrijk en als genereus wezen geef jij je heel graag over aan de seksuele daad. Weegschaal, Boogschutter, Ram en tweelingen kunnen het beest in je losmaken en zeggen hoe fijn het is om door jou bemind te worden.

Maagd: seks moet zuiver zijn

23 augustus 22 september
Als aardeteken ben je vrij puriteins, warm, gevoelig en je streeft naar perfectie. Op seksueel vlak zal je erg terughoudend zijn want je houdt immers niet teveel van viezigheid. Je bent zacht van aard maar je kan koel overkomen door jouw kritische houding. Eens het ijs gebroken, zal je in volle overgave de liefde bedrijven. Toch zal je nooit het initiatief nemen waardoor je preuts overkomt. Seksualiteit ervaar je als het plukken van een verboden vrucht en je houdt van een partner die netjes en hygiënisch is. Schorpioen, Steenbok, Stier en Kreeft kunnen jou tijdens het seksuele spel doen openbloeien.

Weegschaal: seks als afsluiter

23 september 22 oktober
Als luchtteken ben je vrij romantisch aangelegd. Weegschaal is ook het symbool van de liefde. Je zult op seksueel vlak streven naar harmonie, want bij disharmonie zal je de liefde snel bij iemand anders gaan zoeken. Je hebt veel aandacht en complimentjes nodig en je houdt van uitgebreide liefdesbetuigingen. Communicatie is voor jou erg belangrijk omdat je de vele gesprekken wil bekronen met een vrijpartij. Regelmatige seks zal jou het gevoel geven dat de band met de partner sterker wordt. Voor je tussen de lakens duikt, zal een romantisch etentje de juiste manier zijn om de perfecte sfeer te bereiken. Boogschutter, Waterman, Tweelingen en Leeuw kunnen de nodige aandacht geven en jou geluk compleet maken.

Schorpioen: ongeremd experimenteren

23 oktober - 21 november
Als waterteken ben je vastberaden, teder en vlug verliefd. Op seksueel vlak ga je tot het uiterste want seks is voor jou één van de belangrijkste facetten in het leven. Alles kan en alles mag en jouw seksuele honger is onverzadigbaar. Je beschikt over een groot uithoudingsvermogen waardoor de partner weleens moeilijk kan bijbenen. Jij wilt de liefde hartstochtelijk en zeer intens beleven met een eerlijk en loyale partner. Gedachten zijn vaak erotisch getint en deze wil je dan ook uitvoeren. Je denkt niet alleen aan jezelf maar ook aan de seksuele behoeften van de partner. Met Steenbok, Vissen, Kreeft en maagd kan je oneindig jouw seksuele honger stillen.

Boogschutter: het mag overal

22 november 20 december
Als vuurteken ben je flexibel, ruimdenkend en openhartig. Je komt koel over maar binnenin laait het vuur. Op seksueel vlak heb je niet veel nodig om geprikkeld te raken. Je houdt van snel en gemakkelijk maar het moet wel sexy zijn. Geplande vrijages zijn niet aan jou besteed en je hebt een hekel aan een preutse partner. Als gepassioneerde minnaar beleef je de seks graag op onvoorziene momenten en op het gekste plekje. Een meewerkende partner is voor jou een must want anders heb je de neiging om het seksuele spel snel af te handelen. Waterman, Ram, Leeuw en Weegschaal staan altijd open voor nieuwe dingen en kunnen voldoen aan jouw behoeften.

Steenbok: volgens het boekje

21 december 19 januari
Als aardeteken ben je preuts en eerder terughoudend. Door jouw enorm verantwoordelijkheidsbesef bekijk je liefde en seks zeer ernstig waardoor je niet vlug met iemand het bed induikt. Je kijkt eerst de kat uit de boom zodat je het seksuele gebeuren zelf in de hand kan houden. Met een wellustig persoon kan je volledig tot je recht komen en je zult er ook honderd procent voor gaan. Jij bent trouw en je verwacht dat ook van de partner. Vissen, Stier, Maagd en Schorpioen zullen niet te klagen hebben en je weten te vertellen hoe fijn het is om met jou de liefde te bedrijven.

Waterman: het moet speciaal zijn

20 januari 19 februari
Als luchtteken ben je heel vindingrijk, gevoelig en de liefde staat voor jou gelijk aan vriendschap. Je neemt graag de leiding en je probeert allerlei nieuwe techniekjes. Je houdt niet van regelmaat en je volgt ook niet altijd de regels van het spel zodat het steeds boeiend is. Jouw seksleven kent hoogtes en laagtes. Op bepaalde momenten heb je er totaal geen zin in waarbij je bijzonder prikkelbaar bent. Andere periodes kun je er maar niet genoeg van krijgen en ben je vol overgave. Je bedrijft graag de liefde op onverwachte ogenblikken en plaatsen. Ram, Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter kunnen bij jou alle houdingen één keer gedaan krijgen.

Vissen: het moet sensueel zijn

18 februari - 19 maart
Als waterteken ben je hartelijk, romantisch en sensueel. Je loopt over van de erotische fantasieën en je bent steeds op zoek naar de totale versmelting. Geur en sfeer zijn voor jou bijzonder prikkelend en je wordt sterk opgezweept van verbondenheid met je partner. Jij bent zeer emotioneel, toegewijd, soms passief en je houd van regelmatige seks met variatie. Seks bekijk je door een roze bril waardoor je zeer goed een dromerige sfeer kan opwekken. Met de ideale partner voel jij je steeds een spirituele ervaring rijker. Met Stier, Kreeft, Schorpioen en Steenbok kan je op avontuur gaan naar het onbekende.

Intrede van de zon in de tekens van de dierenriem 2001

  • Tweelingen is verschoven van 20 mei 23u44 UT naar 21 mei 1u44
  • Weegschaal is verschoven van 22 september 23u04 UT naar 23 september 1u04

Nieuwe verschuivingen kun je vinden op de site "Koninklijke Sterrenwacht van België"
© 2008 - 2024 Worm, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat is A-seksualiteit?Wat is A-seksualiteit?A-seksueel, frigide of non-libidoïsme het zijn verschillende benamingen voor mensen die geen seksuele gevoelens hebben.…
Seksuoloog, seksuologie en de seksualiteit specialistSeksuoloog, seksuologie en de seksualiteit specialistWat is een seksuoloog? Wat doet een seksuoloog? Voor welke seksuele problemen kan je terecht bij een seksuoloog? Kan je…
Vrouwen en vreemdgaanVrouwen en vreemdgaanDe helft van alle vrouwen is verliefd (geweest) op een ander en een op de tien van de Nederlandse vrouw is naar bed gewe…
Seksuele omgang is geen 'moeten'Ooit stond er eens in een tijdschrift het volgende grapje bij een plaatje met een jongetje en meisje. De jongen zegt: 'O…

Wat hebben we met astrologie?Wat hebben we met astrologie?Astrologie heeft iets. Enerzijds vinden we het niets en anderzijds lezen we wel vaak de dag- of weekhoroscoop in de kran…
Sterrenbeeldmatch Tweelingen - Liefde Relatie & SexSterrenbeeldmatch Tweelingen - Liefde Relatie & SexSterrenbeeldmatch met Tweelingen (Gemini). Met wie matcht Tweelingen op het gebied van relatie, de liefde en sex? Welk t…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Geralt, Pixabay
  • Foto: stock.xchng.jpg
Reactie

Yasser, 01-10-2008
Ik ben op 04-08-2008 geboren mama wil heel graag weten wat mijn chineese sterrenbeeld is. Reactie infoteur, 01-10-2008
@Yasser,
Uw chinees sterrenbeeld is "Rat"
Vriendelijke groet,
Worm.

Worm (73 artikelen)
Laatste update: 10-06-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.