Astro TV: Wat is het en hoe werkt het?

Heeft u ook zoveel vragen die u zelf niet kunt beantwoorden? Over de toekomst bijvoorbeeld. Wilt u ook graag weten wanneer het geluk u weer eens toelacht, of wanneer u eindelijk uw droomman/vrouw zult ontmoeten? Er zijn talloze diensten die u kunnen helpen met het vinden van antwoorden op deze antwoorden: zo ook Astro TV. Maar wat is dit precies, hoe werkt het, wat kunt u verwachten? Lees het hier.

Astro TV

Astro TV is een interactief spiritueel programma. Er zijn 2 zenders die dit programma uitzenden, Net5 en Sbs6. Elke dag kunt u vanaf een uur of 11 kijken op net5, het programma neemt zo'n 2 uur in beslag. In de avond kun u naar het programma kijken op sbs6. In het programma zal een vast presentatieteam u het 1 en ander uitleggen over hun manier werken, over wat welke mediums/paragnosten kunnen betekenen voor u en er is ook een lijn voor een snel consult. Daar kunt u naar bellen en dan wordt er live een kort consult geven door iemand uit het presentatie team.

Presentatieteam

Het vaste presentatieteam bestaat uit Sonia Pereira, Hanneke Hoppenbrouwer en Carolien de Bree. Stuk voor stuk zijn dit mediums/paragnosten.

Sonia Pereira

Sonia is paragnost. Zij kan contact leggen met dierbare overledenen. Heeft u vragen over het verleden, over het heden of de toekomst? Ook met die vragen kunt u bij Sonia terecht. Daarnaast werkt zij met kaarten en kan dus jaarleggingen doen. Verder kan Sonia ondersteuning bieden door middel van healings op afstand en bloesemremedies.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke maakt gebruikt van tarot kaarten en kan mensen helpen en inzicht geven door middel van haar helderwetendheid en mediamieke gaven. Met uw vragen kunt u dan ook bij haar terecht, zij houdt ervan om helder inzicht en passend advies te kunnen geven. Samen met u zal zij kijken welke methode het best past bij uw vraag en situatie. Ook staat Hanneke voor u klaar als u contact wil laten liggen met iemand die u verloren heeft.

Carolien de Bree

Carolien is medium en paragnost. Zij heeft in de loop der jaren veel cursussen en trainingen gevolgd waardoor ze haar paranormale talenten goed heeft kunnen ontwikkelen. Carolien heeft zich bijvoorbeeld goed ontwikkeld op gebied van intuïtieve ontwikkeling, mediumschap en meditatie. Ook is zij reiki master. Carolien voelt in op uw energie en kan met behulp van haar gids een persoonlijke boodschap een u doorgeven die u steun kan bieden in uw leven. Heeft u moeite met het herinneren van wie u in wezen bent? Carolien kan u daarbij helpen en geeft daardoor vertrouwen. Verder kan zij ook contact leggen met overleden dierbaren.

Behalve deze 3 vrouwen, zijn er natuurlijk nog veel meer mediums/paragnosten beschikbaar, 24/7.

Consulten en adviezen

Het is mogelijk om via Astro TV in contact te raken met een medium/paragnost. Op hun site staan alle mediums/paragnosten vermeldt, u kunt met ze bellen maar het is ook mogelijk om dingen te vragen via een SMS.

Voordelen

  • U kunt er van op aan dat de mediums/paragnosten goed opgeleidde, gekwalifiseerde en profesionele mensen zijn
  • U kunt zelf beslissen wanneer, hoe of hoe vaak u adviezen/consulten wilt en met wie
  • U kunt anoniem blijven als u dat prefereert
  • U kunt 24/7 gebruik maken van de diensten

Nadelen

  • Het gebruik maken van de diensten kost wel veel geld: 80 cent per minuut, 1,50 per ontvangen bericht en 55 cent per verstuurd bericht.
© 2010 - 2024 Want-to-infoyou, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Chakra's en de TarotChakra's en de TarotEr zijn in ons lichaam zeven grote chakra's te vinden. Deze zeven verschillende chakra’s zijn verbonden met de grote en…
Hoe werkt een spiritueel medium of helderziende?Hoe werkt een spiritueel medium of helderziende?Veel mensen gaan te rade bij een spiritueel begaafd persoon om inzicht te krijgen over wat de toekomt te bieden heeft, m…
De Osho Zen Tarot: een transcendentaal zenspelDe Osho Zen Tarot is genoemd naar Bhagwan Shree Rajneesh, beter bekend als Osho, een spiritueel meester. Deze kaarten ve…
De Tarot (het Rider Waite kaartspel)Al eeuwenlang spreekt het kaartspel met de Tarotkaarten tot de verbeelding. De verschillende kaartensets (dit artikel he…

Astrologie: Wie past bij jou?Astrologie: Wie past bij jou?Welk sterrenbeeld past bij jou? Twaalf tekens, twaalf mogelijkheden. Maar ben jij eigenlijk wel met de juiste partner of…
Het sterrenbeeld ramIedereen heeft een geboortehoroscoop die je kunt zien als je sterrenbeeld. De geboortehoroscoop zegt iets over de hemel,…
Want-to-infoyou (15 artikelen)
Gepubliceerd: 24-08-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.