Liefde & astrologie, kies je partner

Liefde & astrologie, kies je partner Het geheim van liefde zit deels in astrologie. Je dierenriemteken bepaalt hoe jij tegen de liefde aankijkt. Rauw en gepassioneerd, of teder en romantisch... er zijn zoveel invalshoeken. Omgekeerd wil je vast weten hoe je een specifiek sterrenbeeld kunt laten smelten en wat hem of haar aantrekt. Daarnaast zul je nieuwsgierig zijn naar de prestaties per sterrenteken en wat de ander eigenlijk van jou verwacht. Wees voorbereid en speel in op de behoeften van je partner. Of ga er op tijd vandoor...

De mannelijke Ram

De mannelijke Ram trekt anderen aan met zijn levenslustige visie, dramatische natuur, enthousiasme, mystiek en jeugdige zelfvertrouwen. Eenmaal een vrouw op het oog komt de zucht naar avontuur op bevlogen wijze naar boven. Met gemak werpt de Ram-man zich in gevaarlijke situaties of op verboden terrein. Voor een driehoeksverhouding deinst Ram-man niet terug, ook niet voor felle passie, gevoelsuitbarstingen, woede of een overkokend verlangen. Wil je dus een heftige tijd, neem dan een Ram-man, maar waak wel voor teleurstellingen. Want eens komt de dag dat de ik-gerichte Ram zijn impulsieve karakter waarmaakt en als een geplaagde kleuter weg holt, jou verdwaasd achterlatend...

De vrouwelijke Ram

De vrouwelijke Ram is altijd op mannenjacht, waarna ze haar prooi volledig aan zich onderwerpt. Ram-vrouw vindt het geweldig om spannende spelletjes te spelen, en houdt van het motto 'hoe meer hartstocht hoe beter'. Onstuimig en wellustig zijn op haar lijf geschreven. Krijgt ze alles wat ze wil, dan sterkt dit haar energiepeil. Komen haar verlangens niet tot uiting dan zoekt ze naar alternatieven zoals sport en carrière, maar dan is er dus echt iets mis. Het allerprettigst voelt ze zich als ze wordt aanbeden door meerdere mannen. De Ram-vrouw herken je aan haar knalrode naaldhakken en strakke truitjes. De meeste mannen laten hun oog vallen op een vrouwelijke Ram, maar niet iedereen wordt door haar uitverkoren. Ze gaat voor degene die spanning biedt.

Ram houdt van: Ruw
Ram knapt af op: Saai


De mannelijke Stier

De mannelijke Stier buit zijn aantrekkingskracht op praktische manier uit. Hij gebruikt zijn charmes dan ook alleen indien nodig, en daarbij heeft hij ook nog eens alle geduld. Maar hij verwacht wel iets terug. Zo is Stier-man erg gevoelig voor alles wat mooi is. Zorg er als vrouw dus voor dat je uiterlijk tip-top is en draag de allermooiste lingerie, het liefst van een peperduur merk. Stier-man komt wat traag op gang, dus je zult wel alles uit de kast moeten trekken om hem te behagen. Wie met een Stier-man aan de haal gaat, moet ook nog eens veel tijd over hebben. Reken per sessie toch wel op een uurtje of drie. Daarna houdt Stier-man ervan om gewoon in te dommelen. Maar dat wil jij dan vast ook wel.

De vrouwelijke Stier

De vrouwelijke Stier houdt diep in haar hart van verleiden. Overlaadt haar met juwelen, parfums en romantische muziek bij het schijnsel van een kaars, en je hebt als man al heel wat bereikt. Zorg daarnaast voor smetteloze lakens. De wat bezitterige Stier-vrouw wil ook graag horen hoe mooi ze is, dus roep het liever te vaak dan te weinig. Stier-vrouwen wekken de indruk gemakkelijk mannen te verslinden, maar om een rauwe benadering gaat het beslist niet. De Stier-vrouw valt op luxe en charmes, en zoekt een man die haar 'smaakvol' benadert. Lukt dat, dan heb je aan de vrouwelijke Stier geen dolle Stier maar een sensuele poes. En soms maakt ze een uitstapje naar een andere vrouw, voor een keertje of twee.

Stier houdt van: Langzaam
Stier knapt af op: Rauw


De mannelijke Tweelingen

Met een mannelijke Tweeling heb je geen duidelijkheid omdat hij veranderlijk is. Maar dat is nu juist zijn charme. Tweeling-man bezit een geheimzinnige techniek van onderhuidse aantrekkingskracht, zowel mentaal als fysiek. Hij bruist, is flirtziek en gedraagt zich als Cupido. Intimiteiten gebruikt de mannelijke Tweeling zowel als een ontsnapping, middel en doel. Bij het schieten van zijn pijlen kijkt hij gewoon wie toehapt. Een vaste relatie is niet zijn ding, maar dat opent voor jou als vrouw perspectieven. Want ook van jou verwacht hij niet dat je hem trouw blijft. In de slaapkamer rammelt hij van de wonderlijke ideeën en uitspattingen. Het woord 'avontuurlijk' is hem dan ook op het lijf geschreven. Maar je moet hem altijd delen.

De vrouwelijke Tweelingen

Tweeling-vrouwen zijn losbandige avonturiers. 'Verandering van spijs doet eten' is haar motto, dus pas op dat je als man niet lukraak wordt ingeruild. Resultaat: Gebroken harten, jaloerse echtgenotes en kapotte huwelijken. De vrouwelijke Tweeling houdt van afwisseling, het wedijveren met andere vrouwen, het uitgaansleven, roddelen en versieren. Hoe meer mannen in haar nabijheid zijn, hoe meer plezier ze heeft. En het maakt haar niets uit of die mannen getrouwd zijn. Ze ziet een man niet als een bezit, maar als iemand waar je even gebruik van kunt maken. Wil je als single man wel de lusten maar niet de lasten, neem dan een Tweeling-vrouw. Of wacht af tot ze jou neemt.

Tweelingen houdt van: Avontuurlijk
Tweelingen knapt af op: Rustig


De mannelijke Kreeft

De mannelijke Kreeft is zachtaardig en vriendelijk, maar een enkel exemplaar heeft een hart van steen. De Kreeft-man laat zich door zijn aantrekkingskracht domineren en hij gebruikt het dan ook behendig. Als hij een vrouw eenmaal wil, dan lukt het hem ook haar te versieren. Kreeft-man geeft overvloedig maar hij verwacht ook te kunnen nemen. Lichaam, ziel en emoties moeten samenkomen, voor minder doet hij het niet. Voor de Kreeft-man kan passie dan ook verslavend uitpakken, waardoor hij meer en meer wil. Ja, jou als slavin! Hij bereikt dit door je hart te stelen en niet meer terug te geven, ook al heb jij 'genoeg gehad'. En dan blijkt dat je de Kreeft-man maar moeilijk kunt vergeten.

De vrouwelijke Kreeft

De Kreeft-vrouw barst van de fantasieën, maar ze ten uitvoer brengen is een tweede. Ze is zacht en verleidelijk, maar ook hopeloos sentimenteel. Zomaar met iemand in bed duiken doet ze niet, eerst is ze hevig verliefd en verwacht ze bergen romantiek. Wil je haar, fluister dan koosnaampjes in haar oor en wees zo klef mogelijk. Ze zal uit je handen eten! Let wel, het is moeilijk van een vrouwelijke Kreeft los te komen, want emotionele betrokkenheid is waar ze voor gaat en staat. Hartstocht ziet ze als verlengstuk van liefde, nooit andersom. Bespeurt ze dat jij er anders over denkt, dan trekt ze zich in haar schulp terug en is ze eigenlijk diep beledigd. Waak voor sterke emoties bij de Kreeft-vrouw!

Kreeft houdt van: Fantasievol
Kreeft knapt af op: Liefdeloos


De mannelijke Leeuw

De mannelijke Leeuw heeft een levendig karakter en een groot atletisch vermogen. De man straalt letterlijk. Dit zet de Leeuw-man niet zozeer voor pleziertjes in, maar wel om zijn ambities te bevorderen en zijn horizon te verruimen. Zijn charme hanteert hij dan ook groots en ruim. In de praktijk betekent dit dat de Leeuw-man graag pocht over zijn prestaties, en het leuk vindt om bewondering bij anderen op te wekken. Zowel bij andere mannen, als bij de vrouw met wie hij in bed stapt. Zij zal worden overladen met vleierij, tot hij zijn zin heeft en daarna verandert in een lui wezen dat bediend wil worden. Houd je dus van dienen, neem dan een Leeuw-man. Hij zal lang de jouwe zijn.

De vrouwelijke Leeuw

Heb je een vrouwelijke Leeuw in het vizier, berg je dan maar. Ze is een uitsloofster ten top. Door als een diva te paraderen windt ze elke man om haar vinger. Eenmaal in het ledikant weet je niet wat je meemaakt. Ze is hartstochtelijk, vurig, uitmuntend en... een groot actrice. Jou ziet ze dan ook enkel als haar publiek om haar passievolle kwaliteiten te tonen. Met haar partners neemt ze het niet zo nauw als ze beweert. Windt iemand haar op, dan kan ze er onbesuisd op af gaan. Leeuw-vrouw heeft een mannelijke houding, dus romantiek is niet speciaal nodig. En dat zullen vele mannen prettig vinden. Met een Leeuwin kun je direct in actie komen. Op dat minpuntje na, want haar O is slechts nep.

Leeuw houdt van: Vurig
Leeuw knapt af op: Romantisch


De mannelijke Maagd

De mannelijke Maagd is verlegen en terughoudend, wat hem voor bepaalde vrouwen juist aantrekkelijk maakt. Maar Maagd-man is geen leider en steelt geen show. Hij is moeilijk te benaderen en met romantiek weet hij niet goed raad. Wel herkent Maagd-man de aantrekkingskracht in anderen. Heb je als vrouw een Maagd-man op het oog, help hem dus af van zijn eeuwige gevoel iets te missen, en stap op hem af. Als hij gaat stralen zit je goed, dus hierbij de complimenten. Heb je de schuwe Maagd- man eindelijk onder vijf dekens en lakens, weet dan dat hij enkel iets wil met het licht uit. Zijn aanvankelijke onhandigheid zal al snel als sneeuw voor de zon verdwijnen, mits je hem 'los' krijgt. En dan blijkt hij onvergetelijk.

De vrouwelijke Maagd

Vrijwel elke man verwacht van de vrouwelijke Maagd dat ze haar naam eer aandoet, maar niets is minder waar. Het karakter van de Maagd-vrouw is mystiek, maar sterk. Haar uiterlijke afstandelijkheid wekt bij mannen de indruk dat ze al of niet van een verboden vrucht mogen proeven. Velen durven er dan ook niet aan te beginnen. Toch, ondanks haar natuurlijke terughoudendheid, brandt van binnen een van de krachtigste vuren van alle tekens van de dierenriem. De man die in staat is gebleken haar vuurtje op te stoken, weet wat er in zijn perfectionistische 'Maagd' schuilt. Hij vergeet op slag de futiele rest en wil niets anders meer. Stille waters...

Maagd houdt van: Verboden
Maagd knapt af op: Snel


De mannelijke Weegschaal

De mannelijke Weegschaal vindt zijn aantrekkingskracht vanzelfsprekend. Dat vrouwen voor hem vallen, vindt hij eveneens logisch. Daarbij komt dat hij ijdel is, en de goede indruk die men van hem heeft, wil waarmaken. En zo gebeurt het dat je als vrouw ineens bespeurt dat je achter hem aanloopt in plaats van hij achter jou. De Weegschaal-man weegt eerst alle voors en tegens af voordat hij met je verdergaat. Eenmaal ver genoeg, springt de gemakzuchtige Schaal niet uit de band maar bedrijft hij de liefde op een tactische manier. Soms enkel om jou een plezier te doen. Je rol als vrouw is betekenisvol: Vrij met Weegschaal de sterren van de hemel en veeg zijn stille getwijfel voorgoed de slaapkamer uit. Met een beetje mazzel is hij van jou.

De vrouwelijke Weegschaal

De vrouwelijke Weegschaal heeft charisma, is sensueel, verleidelijk en ongrijpbaar. Ze beschouwt zichzelf als de beloning voor de man die iets in haar ziet. En dit maakt haar zeer zelfverzekerd. Voor het zover is, mag je als man heel wat werk verrichten, en moet je bewijzen dat je haar ook waard bent. Eenmaal in de slaapkamer, blijkt de Weegschaal-vrouw een prinses uit je stoutste dromen en nog veel meer. Het zijn precies die talenten waarom mannen terugkeren. Maar of de vrouwelijke Schaal ook daadwerkelijk over jou fantaseert als jullie elders zijn is nog maar de vraag. De Weegschaal-vrouw heeft vrijwel zeker nog een geheim leven waar jij geen weet van hebt, ook al is het slechts in haar hoofd. Of vindt jij dat juist aantrekkelijk?

Weegschaal houdt van: Stout
Weegschaal knapt af op: Solo


De mannelijke Schorpioen

De mannelijke Schorpioen slaagt er in zijn romantische prooi te vangen, omgekeerd zelden. Dit komt omdat de Schorpioen-man de sleutel tot het succes van aantrekkingskracht in handen heeft. Schorpioen-man ziet de liefde dan ook als een spel dat hij winnen wil. En hij doet dat merkwaardig. Zo bedient hij zich van de tactiek zijn prooi te stangen om haar te laten verlangen. Als vrouw ben je zijn machteloze speelbal, zonder te weten waar je aan toe bent. Ben je eindelijk goed en wel in bed beland, dan gedraagt de mannelijke Schorpioen zich machtig en furieus. In het ergste geval laat hij je alle hoeken van de kamer zien. Neem dus voor de zekerheid een wapen mee, bijvoorbeeld je stiletto's. En gedraag je in hemelsnaam monogaam, want doe je dat niet dan zal zijn jaloezie levenslang blijven steken...

De vrouwelijke Schorpioen

De Schorpioen-vrouw is een genotzoeker en een mannengek. En dat terwijl haar passievolle liefdesleven voornamelijk tussen haar oren zit. Heeft ze iemand op het oog, dan is de Schorpioen-vrouw bereid hem achterna te zitten totdat ze hem gevangen heeft. Lange afstanden zijn geen bezwaar bij haar relationele achtervolgingen. Ze verwacht dan wel iets terug, dus zorg ervoor dat je nachtelijke prestaties pico bello zijn voordat je haar überhaupt benadert. Het grappige aan de vrouwelijke Schorpioen is dat ze helemaal niet mooi hoeft te zijn om een man te veroveren. Ze is in staat om elke man met enig temperament in luttele momenten hunkerend aan haar voeten te krijgen. Heb je met een Schorpioen-vrouw te maken, check dan eerst haar nagels, want die zal ze zeker gebruiken in haar spel...

Schorpioen houdt van: Hartstochtelijk
Schorpioen knapt af op: Ongevoelig


De mannelijke Boogschutter

De mannelijke Boogschutter is gevat, charmant en beheerst over technieken die Don Juan tot een armzalige amateur maken. De Boogschutter-man gebruikt dan ook zijn natuurlijke, spontane karakter om een vrouw te verleiden. Meestal gebruikt hij een joviale, feestelijk aandoende toon. Maar hij heeft het idee uit een heleboel vrouwen te kunnen kiezen, zodoende zwicht hij dikwijls al voor een avontuurtje met een aantrekkelijk schepseltje dat voorbij komt. Aldus heeft de mannelijke Schutter het woord 'trouw' niet hoog in het vaandel. Er verschijnen meer Boogschutters voor de rechter om een scheiding te regelen dan welk ander teken ook. Liefde wil ie wel, maar zijn vrijheid is hem liever. En zo blijkt zijn reputatie van Amor toch wat minder leuk...

De vrouwelijke Boogschutter

Veel schaamteloze woorden maar weinig daden bij de vrouwelijke Boogschutter. Van het idee dat de liefde saai zou zijn, krijgt ze de rillingen. Daarom flirt ze ondeugend en doet alsof ze een meesteres is. Is haar partner eenmaal door haar geprikkeld, dan bespeurt hij dat er nog maar weinig van haar grootspraak over is. In een enkel geval geeft de Schutteres zich wel helemaal en mag je lichamelijk van goede huize komen. Ze is veeleisend en houdt van gekke spelletjes, daarbij komt dat het er wat haar betreft best ruig aan toe mag gaan. Houd je van pittig, neem dan een Boogschutter-vrouw. Maar verwacht niet van haar dat ze blijft! Ze laat dit mede afhangen van wat jij te bieden hebt, en ze deinst er - oh help - niet voor terug jouw boeltje op te meten. Althans, dat beweert ze...

Boogschutter houdt van: Spontaan
Boogschutter knapt af op: Geroutineerd


De mannelijke Steenbok

De mannelijke Steenbok weet zijn aantrekkingskracht maar moeilijk op waarde te schatten, en dit vormt nu juist zijn hele charme. Typisch een man die meer in zijn mars heeft dan wat je als vrouw van hem ziet. Hoewel zijn fantastische humor boekdelen spreekt. Zijn verder wat koele buitenkant kan hij gelukkig afwerpen zodra het ijs gebroken is. Plots wordt de wat zakelijke Steenbok-man een passievolle magneet die zich 100% geeft. En dit niet voor een keertje, maar telkens weer. En altijd met dezelfde partner. Want ook al lijkt het alsof de Steenbok-man minder bekoorlijk is dan anderen, in werkelijkheid is hij als persoon een van de grootste cadeaus die een vrouw in haar leven mag krijgen. Hij loopt er alleen niet mee te koop.

De vrouwelijke Steenbok

De vrouwelijke Steenbok onderdrukt haar verlangens en praat er liever niet over. Hierdoor komt ze - geheel ten onrechte - over als een ijskoningin. Met als gevolg dat men denkt dat je voor spanning maar beter geen Steenbok-vrouw kan hebben. Toch, eenmaal in de slaapkamer blijkt de vrouwelijke Bok tot meer in staat dan je denkt. Ze houdt de overhand, blijkt wellustig en zelfs een beetje verdorven. Wil je stoeien, neem dan een vrouwelijke Steenbok, want ze laat zich met liefde in allerlei bizarre situaties leiden. En zo blijkt er in de Steenbok een grote geheime sensuele wereld schuil te gaan. Maar: Wil je ook met haar blijven en ben je toevallig onder de mannen, zwijg dan in alle talen over haar slaapkamerkunsten. Sommige geheimen moeten geheim blijven!

Steenbok houdt van: Sensueel
Steenbok knapt af op: Lichtzinnig


De mannelijke Waterman

De mannelijke Waterman kan het niets schelen of je hem aantrekkelijk vindt of niet. Waterman-man trekt vrouwen aan zonder het te beseffen. Met het gevolg dat menige vrouw gefrustreerd achterblijft bij zo weinig respons. Ben je als vrouw toch in staat gebleken een Waterman uit zijn tent te lokken dan zul je getuige worden van gekke pogingen om je het bed in te krijgen. Ga je erin mee, dan moet je je voorbereiden op technische hoogstandjes, aparte vormen van liefde en vreemd gedrag. Waarschijnlijk wil je Waterman jou niet eens in bed zien. Liever bedrijft hij de liefde in een bezemkast, in een metrostation of in de wc van de plaatselijke snackbar. Want zo vindingrijk is hij. Sterkte!

De vrouwelijke Waterman

De vrouwelijke Waterman is excentriek. Ze is gefascineerd van het ongewone, dus ook van overheersing/onderwerping, uitspattingen en avonturen op vreemde locaties. Ook zijn haar partners niet de gewoonste types. Ze zoekt ze letterlijk overal. Intimiteit ziet de Waterman-vrouw dan ook als het halen van een broodje... even snel tussendoor, even met jou of met hem, het doet er allemaal niet toe. Deze losbandigheid lijkt misschien leuk, maar al gauw blijkt dat de Waterman-vrouw erg individueel is ingesteld. Als eenling haat ze routine, dus altijd liever helemaal niets dan een regelmatige gezapige vrijpartij met steeds dezelfde partner, twintig jaar lang. Zo denkt zij erover. En daarom is ze de uitgelezen 'vrouw voor 1 nacht'. Wil je meer, kies dan een ander teken.

Waterman houdt van: Origineel
Waterman knapt af op: Gewoon


De mannelijke Vissen

De mannelijke Vis belooft je gouden bergen. Ondertussen geeft hij je zoveel dat je denkt met avances te maken te hebben. Dat hoeft het echter niet zo te zijn, de Vis-man druipt enkel van de vriendelijke gebaren omdat het zijn natuur is. In de liefde komt dat goed van pas. Zo is de Vissen-man het toonbeeld van romantiek. Rozenblaadjes, massages, kaarslicht en zachte muziek, aan alles heeft Vis-man gedacht. Zijn aantrekkingskracht doet de rest. De vrouw die haar leven mag delen met een Vissen-man heeft eigenlijk alle geluk van de wereld, tenzij je liever een wat ruigere benadering wilt. Want daar heeft ie geen kaas van gegeten. En houd je van netheid, dan moet je ook geen Vissen-man kiezen. Want of hij zich wel gewassen heeft, is onbekend...

De vrouwelijke Vissen

Al op vroege leeftijd is de wulpse Vissen-vrouw rijp. De vrouwelijke Vis begint zelfs al met relaties als anderen nog met poppen spelen. Niet omdat ze zo wellustig is, maar omdat ze in haar oneindige behoefte aan liefde wil voorzien. Liefde die ze soms verwart. Maar een romance met de Vissen-vrouw is nooit ordinair of snel-snel. Het is altijd subtiel, innig, teder en emotioneel. En ze kan daadwerkelijk diepe liefde voor je koesteren. Ze vindt het daarnaast leuk om er zo uitdagend en vrouwelijk mogelijk uit te zien, wat haar vele aanbidders oplevert, goede en kwade. Zo gebruikt ze haar charmes om mannen aan zich te binden. En die zijn er bij de vleet. Maar niet iedereen blijft... en hoe dat komt weten de sterren niet.

Vissen houdt van: Teder
Vissen knapt af op: Ruig
© 2010 - 2024 Astrid-d-g, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sterrenbeeld Kreeft (Cancer)De Kreeft is een sterrenbeeld in de astrologie dat geldt voor mensen die geboren zijn van 21 juni tot en met 22 juli. De…
Sterrenbeelden aan de hemel: indeling en dierenriem (zodiak)Sterrenbeelden aan de hemel: indeling en dierenriem (zodiak)Vele volkeren hebben zich in de geschiedenis beziggehouden met de bestudering van de sterrenhemel, in het bijzonder de v…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Horoscoop: Planeet VenusHoroscoop: Planeet VenusSterrenbeeld is een bekend begrip. Planeten, hun betekenis en invloed in de horoscoop zijn minder bekend. Zon, Maan, Mer…

Astrologie als hulp voor je persoonlijkheidAstrologie als hulp voor je persoonlijkheidIn de 21ste eeuw kunnen we dagelijks op verschillende manieren onze horoscoop of ons astrologisch profiel achterhalen. J…
Astrologie: Wie past bij jou?Astrologie: Wie past bij jou?Welk sterrenbeeld past bij jou? Twaalf tekens, twaalf mogelijkheden. Maar ben jij eigenlijk wel met de juiste partner of…
Bronnen en referenties
Reacties

Maaike, 24-02-2016
Ik ben een (vrouwelijke) ram, met ascendant boogschutter. Toen ik het bovenstaande las, ontdekte ik dat ik me in de liefde meer profileer als boogschutter. Ik heb inderdaad wel die aantrekkingskracht van de ram, merk ik, en de grote mond van de boogschutter ;), maar ben als het erop aankomt niet snel in het overgaan tot intimiteit. Flirten is leuk, maar ik ben geen speeltje. Alleen als ik echte gevoelens heb en die beantwoord voel geef ik me helemaal. En dan mag je inderdaad van goede huize komen haha!

@Roekshaja ik heb als ram een lange relatie gehad met een weegschaal, pais en vree inderdaad, maar uiteindelijk ging ik zelfs ruzie uitlokken omdat het zo saai was. Hopelijk is de verhouding andersom (mannelijke ram, vrouwelijke weegschaal) meer in balans. Reactie infoteur, 07-10-2016
"Once an Aries loves, they love hard."

Roekshaja, 18-12-2013
Ik ben een vrouwelijke weegschaal en me aanstaande man is een ram. hoe zit het met ons in elkaar? Reactie infoteur, 08-02-2016
"An Aries-Libra relationship is balanced. Aries brings the fire, while Libra brings the peace. Both give a sense of freedom."

Astrid-d-g (270 artikelen)
Laatste update: 09-07-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.