Je haar optimaal verzorgen met serum olie

Je haar optimaal verzorgen met serum olie Elke vrouw wil glanzend haar, geen gespleten haarpunten en geen pluizig haar. Tegen al deze haarproblemen zijn er genoeg middeltjes in alle soorten en maten. Ook kan je ze vinden in alle soorten merken en prijsklasse. In dit artikel lees je één van de beste middelen tegen haarproblemen.

Haarolie, het beste middel voor je haar

Haarolie is nog niet zo heel oud en is opgekomen in 2011. Sinds 2011 is het niet meer weg te denken uit het assortiment. Elk merk heeft wel een haarolie in het assortiment. Je hebt genoeg keuze uit verschillende haarolies voor het haar van verschillende merken. Als je denkt aan haarolie, denk je meteen al aan vet. Dit is eigenlijk verkeerd gedacht. Deze nieuwe generatie haarolie is absoluut niet vet. Het ziet er in eerste instantie vet uit, maar wanneer het intrekt in je haar is je haar glanzend. Met verschillende haarolies kan je pluizig haar voorkomen.

Deze haarolies zijn gemaakt van amandelolie, arganolie, druivenolie, jojoba en zonnebloemolie. Vaak zitten er ook siliconen in deze haarolies, waarvan je haar gaat glanzen. De siliconen zitten er ook in om de substantie van de haarolie dikker te maken.

Prijzen van de haarolie

Je vindt veel verschillende prijzen voor de haarolie. Het is niet zo dat het duurste product ook meteen het beste product is. Dit is namelijk helemaal niet waar, vaak liggen de prijzen aan de geur, de kleur, en de verpakking. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat er niet veel verschil zit in haarolie van de verschillende merken. Het is natuurlijk wat jij persoonlijk het fijnst vindt. Misschien vind je de substantie iets te dik of juist te dun, of de verpakking handig of juist niet handig. Natuurlijk is het ook maar net wat je er zelf voor wil betalen. Je hoeft er niet veel geld aan uit te geven. Elke haarolie werkt namelijk bijna hetzelfde. Je hebt al een flesje vanaf vijf euro tot en met 30 euro.

Soorten haarolie van verschillende merken haarverzorgingsproducten

Hieronder zie je veel verschillende haarolies van verschillende merken. De prijzen van de haarolies variëren van 5 euro tot 30 euro. Alle haarolies hebben in principe dezelfde werking.

Andrelon Oil & Care

Andrelon heeft een nieuwe collectie gelanceerd, namelijk oil en care. Dit product is voor elk haartype te gebruiken. In deze collectie hebben zij gebruik gemaakt van arganolie. Dit is de meest verzorgende olie die je kunt krijgen voor je haar. Deze haarolie van Andrelon zit in een gemakkelijke verpakking en is voorzien van een prachtig flesje. Het flesje is geïnspireerd door het land Marokko. Hier komt namelijk de arganolie vandaan. Deze haarolie is gemakkelijk aan te brengen en bevat een geel serum. Het is een erg fijne haarolie en je ziet meteen het effect.

Attirance amandel haar elixir

Attirance amandel haar elixir heeft als basis vier natuurlijke olies. Deze haarolie is geschikt voor elk haartype. Ook in deze haarolie zit arganolie, het is erg rijk aan vitamine E. Amandelolie is rijk aan vitamine B2 en B3. Ook in deze haarolie zit jojoba olie en deze olie zorgt er voor dat de haarolie snel in je haar trekt. Deze haarolie maakt je haar glanzend. Zo heb je het haar snel onder controle. De haarolie is voorzien van een mooi doorzichtig flesje, met de kleuren groen en goud.

Gliss kur everyday oil elixir

Deze haarolie bevat arganolie en zonnebloemolie. Deze haarolie geeft je haar de glans weer terug en haar soepelheid. Deze haarolie is te gebruiken voor elk haartype. Het is een fijne haarolie die geen resten achter laat. Deze haarolie is effectief, waardoor het haar snel herstelt. Ook geeft deze haarolie bescherming tegen UV-straling.

Guhl direct care Amandel olie

Guhl amandelolie is een rijke voeding voor je haar. De haarolie bevindt zich in een roze fles met een handig pompje. Deze olie geeft je beschadigde haar een snel herstel. In deze haarolie is amandelolie verwerkt. Deze haarolie heeft een drievoudige werking en herkent de beschadigde delen en vult ze op zonder het haar te verzwaren. Deze haarolie geeft 90% herstel, minder haarbreuk en beschermt je haar tegen gespleten haarpunten.

John Frieda Frizz Ease Hairserum Lightweight Solution

Deze haarolie is voor de maximale pluis vermindering. De haarolie bevat een dubbele formule. Je haar voelt aan als een lichtgewicht en maakt je haar glanzend. Het gaat pluis tegen van buitenaf en biedt hydratatie van binnenuit. Ook beschermt deze haarolie je haar tegen hitte van je föhn, stijltang en krultang. Het zit in een handig pompje en heeft een paarse kleur.

L’oreal Elvive Extraodinary Oil

Deze haarolie beschermt je haar tegen de dagelijkse schadelijke invloeden. De haarolie heeft een natuurlijk geur, het ruikt namelijk houtachtige. Ook heeft het een mooie kleur, het is namelijk een geelachtige kleur en zit in een mooi doorzichtig flesje. De verpakking is gemakkelijk te gebruiken. Deze haarolie maakt je haar glanzend zonder dat het zwaar en vet wordt.

Syoss Beauty Elixir Oil

Deze haarolie vinden vooral kappers erg fijn. De haarolie zit in een makkelijke verpakking met een pompje. Het serum bevat ook arganolie en zonnebloemolie. Deze haarolie laat je haar heerlijk ruiken en maakt je haar glanzend en niet vettig. Dit serum voedt je haar en maakt het haar hierdoor erg soepel.

Hoe breng je de haarolie aan

Het is handig om de haarolie aan te brengen wanneer je uit de douche komt en je haar handdoek droog is. Je hoeft maar één druppel olie in je haar te doen, dit is meestal voldoende. De hoeveelheid druppels haarolie ligt ook aan hoe dik je haar is en hoe lang je haar is. Is je haar heel dik off heel lang, dan kan je het beste twee druppels gebruiken. Wanneer je de haarolie hebt aangebracht in je haar kan je het föhnen, stijlen of je kunt krullen aanbrengen. Wanneer het haar helemaal droog is doe je nog een druppel van de haarolie in je haar. Een goede tip is om je haar rond te draaien en dan de haarolie aan te brengen. Alle haren zullen wat mee krijgen en vooral de puntjes van je haar.

De haarolie kan je makkelijk elke dag aanbrengen. Dit is geen enkel probleem. Om je haar optimaal verzorgd te hebben, heb je een goede verzorgende shampoo nodig en een conditioner die je drie keer in de week aanbrengt en als laatste de haarolie. Dit is de basis voor verzorgd en glanzend haar.
© 2013 - 2024 Lisateamo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Eigenwijze krullen, wat moet je er toch mee?Hoe ga je om met eigenwijze krullen? Wat zijn goede producten die helpen om je krullen er gezond en glanzend uit te late…
Haarshampoos in vijf groepen ingedeeldDe shampoomarkt kent zeer veel soorten haarshampoos. Niet dat ze allemaal echt veel verschillen maar er zijn toch soorte…
Weleda Rozemarijn en Kastanje shampoo en haarolieWeleda Rozemarijn en Kastanje shampoo en haarolieWelke shampoo is perfect tegen vet haar? Welke shampoo helpt tegen vet haar? Welke shampoo op natuurlijke basis werkt go…
Glanzend haar - Tips tegen droog, dof en onhandelbaar haarDof haar, onhandelbaar haar, stug haar, droog haar. Meer dan 80% van de vrouwen beweert niet tevreden te zijn met haar l…

Wat doen tegen puistjes?Wat doen tegen puistjes?Puistjes zijn erg vervelend en vooral tieners en jongere mensen hebben last van puistjes. Er zijn een aantal dingen die…
Haren wassen zonder shampooHaren wassen zonder shampooJe haren wassen zonder shampoo, is dat mogelijk? Niet iedereen wil shampoo gebruiken om de haren mee te wassen. Shampoo…
Bronnen en referenties
  • http://www.syoss.nl
  • http://www.andrelon.nl
Lisateamo (19 artikelen)
Gepubliceerd: 12-02-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.