Nagelstickers: de nieuwste trend op het gebied van nagels

Wil jij ook mooie nagels, maar wil je er niet al te veel moeite voor doen? Geen gedoe met nagellak die nog moet drogen of geen geduld om nailart aan te brengen? Dan zijn nagelstickers zeker iets voor jou. Nagelstickers breng je snel en makkelijk aan, ze blijven zeker een week zitten en ze zijn ook nog eens gemakkelijk te verwijderen.

Wat zijn nagelstickers?

Zoals de naam al zegt zijn nagelstickers stickers voor op je nagels. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en patronen. De laatste tijd brengt zo'n beetje elk beautymerk nagelstickers op de markt. Er is keuze genoeg. De prijs van nagelstickers varieert van € 2,- tot € 10,- per setje. Ervaring leert dat de duurdere stickers vaak wat langer mooi blijven dan de goedkope. De goedkope nagelstickers gaan sneller chippen. Er zitten veel voordelen aan nagelstickers. Je hoeft je nagels niet meer te lakken, dus je hebt geen droogtijd. Je hebt geen base- en topcoat nodig en als je de nagelstickers wilt verwijderen heb je ook geen nagellakremover nodig. Nagelstickers zijn verkrijgbaar voor handen en sommige merken verkopen ook nagelstickers voor de tenen. Een pakje met nagelstickers bevat vaak zo'n 18 verschillende nagelvormen, zo is er altijd een sticker die perfect past op jou nagels. Bij sommige merken zit ook nog een vijl.

Waar kan je nagelstickers kopen?

Steeds meer winkels verkopen nagelstickers. Nagelstickers kun je op internet bestellen of gewoon bij de drogisterij kopen. Winkels zoals Hema, Primark, Action en Sephora verkopen hun eigen merk nagelstickers. Bij de drogisterij kun je nagelstickers vinden van onder andere Sylvie Nails, Essie, L'Oreal Paris, Essence, Miss Sporty en nog veel meer merken. Elk merk verkoopt zijn eigen dessins (patroontjes), het is dus maar net wat jij mooi vindt. In ieder geval is het geen moeilijke opgave om aan nagelstickers te komen.


Hoe breng je nagelstickers aan?.

Nagelstickers aanbrengen is eigenlijk heel simpel. Je plakt de sticker op je nagel en je vijlt het overige deel eraf. Dit is de meest simpele en snelle manier. Het is natuurlijk veel leuker als je langer van je nagelstickers kunt genieten. Je kunt dan het beste als volgt te werk gaan.
  • Duw je nagelriemen terug.
  • Ruw je nagels een klein beetje op met een vijl.
  • Ontvet je nagels met nagellakremover.
  • Kies de juiste stickers voor jou nagels en plak deze op. Je kan dit het beste doen met een pincet, zo blijft het plakoppervlak van de sticker in tact.
  • Als je sticker op je nagel plakt, duw dan eerst het midden aan en dan de zijkanten, zo voorkom je bubbels en randjes.
  • Vijl de overige sticker van je nagel. Je kunt het beste vijlen van boven naar beneden, wel voorzichtig en rustig.
  • Gebruik 1 laagje topcoat. Gebruik echt 1 laagje, want als je teveel topcoat gebruikt dan week je de nagelstickers en dat is erg lelijk.
  • Wil je nog langer plezier van je nagelstickers? Gebruik de volgende dag dan nog 1 laagje topcoat.

Wat zijn goede nagelstickers?

Op internet kun je veel verschillende tests en reviews vinden over nagelstickers. Een van de betere nagelstickers zijn de van L'Oreal Paris. Deze nagelstickers blijven wel 10 dagen zitten. Ze kosten dan ook € 8,49, wat toch een redelijk hoge prijs is, maar het is het zeker waard. De nagelstickers van Essie zijn ook erg goed, deze kosten € 9,99.
WIl je nagelstickers voor 1 avondje? Dan kun je makkelijk voor goedkopere nagelstickers gaan. Action heeft nagelstickers voor € 0,65. Niet duur toch?
© 2013 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Nagelstickers: zijn ze handiger dan nagellak?De meeste vrouwen onder ons versieren hun nagels wel met een leuk kleurtje. Vaak gebeurt dit met nagellak, maar dit is o…
De nieuwe trend: nagelstickers ofwel nail wrapsSinds 2011 worden de nagelstickers steeds populairder. Het is makkelijk, blijft een tijd zitten en je hebt keuze uit vel…
Schoolspullen kopen voor de middelbare schoolSchoolspullen kopen voor de middelbare schoolAls je als 11 of 12 jarige naar de middelbare school gaat is dat meestal best even spannend. Veel jongeren denken dat ze…
Zorgverzekering Hema 2021Zorgverzekering Hema 2021Ook de Hema heeft voor 2021 een goedkope zorgverzekering in de aanbieding. Niet zomaar een basisverzekering, maar een ve…

Beauty: GezichtsreinigingsdoekjesBeauty: GezichtsreinigingsdoekjesVeel merken hebben ze in het assortiment zitten en zelfs meer dan één soort: de reinigingsdoekjes voor het gezicht. Hand…
Is zonnebrandcrème kankerverwekkend?Is zonnebrandcrème kankerverwekkend?Zonnebrandcrème zou eigenlijk tegen huidkanker moeten beschermen maar er bestaan steeds meer aanwijzingen dat die crème…
Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 26-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.