Mooi door cacao

Goed nieuws voor alle chocoladeliefhebbers! Chocolade maakt niet alleen gelukkig, het maakt u ook mooi. Cacao is een echt multitalent. Cacao:
  • maakt rimpeltjes glad
  • geeft vochtigheid
  • beschermt voor huidveroudering

In de nieuwe producten met chocolade-extracten zit nog veel meer: een extra portie calcium en ijzer. Bovendien bevat het polyphenolen, dit wekt de huiddoorbloeding op en maakt het bovenoppervlak van de huid glad.

De chocoladeproducten

De glansverwekker

Brengt bruine haren aan het glanzen: ‘Shine Release Natural Balance Shampoo’ met cacaobonenextracten, van John Frieda.

Strakmakende huid

Deze crème brengt de stofwisseling van de opperhuid op gang. Het bevat vitaminen en cacao-extracten. De essentiële oliën verkwikken de huid en laat een fijne geur achter. Bovendien verstevigt het je huid, beschermt tegen radicalen, stimuleert de vermoeide huid en laat je teint stralen.
De crème: ‘Creme de Choc’ van Payot.

Zachte huid

De crème ‘Cacao Therapy deeply nourishing Body Butter’ van Origins, bevat echte cacaoboter en pure cacao. Het helpt de huid tegen extreme droogte en tegen de aanval van bacteriën.

Zielvleier

Een zoet verwenprogramma: Het zijde ‘Gourmesse Sensual Massage Oil’ van Douglas. Deze olie bevat cacaoboter en amandelolie en verzorgt de huid intensief en ruikt ook nog heerlijk. Een goede olie voor een massage.

Apetitmaker

Ruikt heerlijk naar lange winteravonden, hete chocolade en zelf gebakken koekjes: de eau de toilette ‘Amour de Cacao’ van Comptoir Sud Pacifique.

Dessert crème

‘Galvagni Spa Mousse au Chocolat’ crème bevat kostbare parelproteïne met een hoog aandeel aan essentiële aminozuren. Samen met natuurlijke avocado-olie en vitaminerijke kokosmelk wordt de huid rijkelijk verzorgt en zijdezacht.

Beschermend laagje

Het lifting serum ‘Phytochoc’ van Nuxe beschermt de huid met cacao-polyphenolen voor bacteriën en maakt uw uitstraling goddelijk.

Lekkere lippenstift

De ‘Chocolate Whipstick Lipbalm’ van Lush verzorgt de lippen, maakt ze zacht en het smaakt bovendien naar chocolade mousse!

Verwennen

Pure lust: De cacaoboter lichaamspeeling van The Body Shop verwijdert zachtjes afgestorvenen huidschilfertjes, maakt de huid superzacht en zorgt ook nog voor een heerlijke stemming.

Veel plezier!
© 2007 - 2024 Jootje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Chocolade CocktailsChocolade brengt in de hersenen een geluksgevoel teweeg. Om die reden zijn heel veel mensen gek op het product. Maar ook…
5 heerlijke cocktails met Créme de cacao5 heerlijke cocktails met Créme de cacaoIn dit artikel komen verschillende lekkere cocktails aanbod met Créme de cacao. De recepten zijn allemaal erg verschille…
Chocolade in drankjesChocolade is een sfeerbepaler, een geestverruimer, een heerlijkheid. Wie heerlijke drankjes van chocolade maakt, kan zij…
Gezichtsmaskers van chocoladeGezichtsmaskers van chocoladeChocolade is een echt lekkernij en de meeste mensen houden van heerlijke chocoladedesserts. Chocolade wordt vaak bestemp…

Tips om mooi wakker te wordenDe meeste vrouwen kijken ’s ochtends vroeg het liefst niet in de spiegel. Randen om de ogen, onzuiverheden, vermoeide hu…
Lijf en leden: Voeding; vochthuishoudingHet menselijk lichaam bestaat voor 58 procent uit water Bij pasgeboren baby’s maakt dit zelfs bijna 80 procent van het t…
Jootje (353 artikelen)
Gepubliceerd: 04-12-2007
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.