recensie

Review: Global Perfect Pore Minimizer van Sisley

Review: Global Perfect Pore Minimizer van Sisley Wanneer je na het opbrengen van een dagcrème een foundation wilt aanbrengen, kun je nog een tussenstap nemen: een product dat ervoor zorgt dat je minder grove poriën ziet zodat je foundation er nog mooier uit komt te zien. Een mooi product hiervoor is de Global Perfect Pore Minimizer van Sisley. Wat zijn grove poriën, Wat is het product precies, wat doet het voor je huid en is het het kopen waard?

Wat zijn grove poriën

ieder van ons heeft zweetkliertjes in de huid zitten, ook in het gezicht. Poriën zijn de openingen van die zweetkliertjes, groot of klein. Poriën kunnen mettertijd groter worden en dat zijn grove poriën. Bij veel talgafscheiding heb je grove poriën; dit komt veelal voor bij een gecombineerde en vette huid. Oorzaak is vaak het ouder worden en het afnemen van de stof collageen in de huid waardoor de stevigheid van de huid vermindert. Sisley's Global Perfect kan je hierbij helpen.

Wat is Sisley?

Sisley is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in vernieuwende cosmetica van zeer hoge kwaliteit. Het Sisley-assortiment bevat daarnaast ook parfums die vernieuwend zijn. Het Franse Sisley werd in 1976 opgericht door Hubert d'Ornano en het is inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. De expertise van Sisley is gebaseerd op natuurlijke plantenextracten.

Hoe ziet het product eruit?

Het is een witte ronde flacon van 30 ml met grijze letters erop. Het heeft geen dop, maar een pompje aan de bovenkant.

Wat is Global Perfect Pore Minimizer van Sisley precies?

Het is een zijdezachte crème die makkelijk over je huid glijdt en ervoor zorgt dat je poriën optisch minder grof eruit zien en minder open lijken. Het maakt de huid gladder en meer verfijnd.

Wat doet Global Perfect Pore Minimizer van Sisley voor je huid?

De structuur van je huid voelt meteen gladder aan na het opbrengen. omdat het een sterk geconcentreerd huidverbeteringsproduct is. Het trekt snel in je huid en de teint van je huid wordt mat. De poriën vernauwen zich. Het product is verzorgend en verstopt de huid niet. Door al deze eigenschappen en bij dagelijks gebruik zal je huid er gezond en beter uitzien.

Hoe te gebruiken

Je kunt het dagelijks op een goed gereinigde huid, na je dagcrème en voor je foundation opbrengen. Je kunt dit product echter indien wenselijk ook als dagcrème gebruiken. Druk eenmaal op het pompje en breng de crème in delen aan op je voorhoofd, je neus, de wangen en je kin. Smeer de crème goed uit over het gezicht en een stuk over de hals voor een natuurlijk effect. De crème kan door vrouwen van iedere leeftijd worden gebruikt en is op elk huidtype te gebruiken.

Werkzame stoffen in Sisley's Global Perfect Pore Minimizer

  • Javaanse thee-extract: normaliseert de talgproductie
  • Linzenextract: gaat de tijdsgebonden vervorming van poriën tegen
  • Ratanhiaextract: verkleint de poriën direct
  • Natuurlijke Alpha-bisabolol: kalmeert.

Waar is dit product te verkrijgen

Bij de betere (online) parfumerieën. Uiteraard kun je in een winkel persoonlijk advies en meer productinformatie krijgen.

De prijs van het product

De prijzen verschillen nogal van elkaar. In de winkel heb ik EUR 147,00 betaald. Dit is de normale verkoopprijs. De prijs is uiteindelijk iets gedaald door gebruik van mijn klantenpas. Online heb ik echter al drie goedkopere aanbieders gezien.

De prijs-kwaliteit verhouding

Eerlijk is eerlijk, het is een product met een prijs die nogal aan de hoge kant is. Een flinke investering, maar het is absoluut de moeite waard om aan te schaffen. De kwaliteit is zeer hoog. Ik heb het nu ongeveer vier weken gebruikt het blijft een heerlijke gezichtscrème, iedere keer weer wanneer ik het op de huid aanbreng. Ik zal dit product zeker blijven kopen. Doordat de crème zijdezacht op de huid aanvoelt en het heel makkelijk over je gezicht uit te smeren is, voelt het heerlijk aan. Een absolute must-have voor elke vrouw die een zijdezachte basis nodig heeft na bijvoorbeeld het opbrengen van haar dagcrème en een mat en gelijkmatig verzorgd uitziende huid wil.
© 2014 - 2024 Beautifulyou, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De impressionist Alfred SisleyDe van oorsprong Engelse Sisley maakte deel uit van de kern van de groep impressionisten die de schilderkunst in de nege…
Global Warming - opwarming van de aardeGlobal Warming - opwarming van de aardeDe opwarming van de aarde betekent dat er een stijgende lijn is te zien in de temperatuur van de aardatmosfeer en de aar…
Beauty: Meer over foundationBeauty: Meer over foundationFoundation wordt al vele jaren gebruikt, waarbij het de bedoeling is dat het het gezicht mooier maakt, de huid weltevers…
SPDR S&P Global Dividend Aristocrats-ETF (IE00B9CQXS71)SPDR S&P Global Dividend Aristocrats-ETF (IE00B9CQXS71)De SPDR S&P Global Dividend Aristocrats-ETF is een ideaal beleggingsproduct voor beleggers die een hoog dividend wensen…

Overzicht van verschillende soorten make-upOverzicht van verschillende soorten make-upDe wereld van de make-up is onmetelijk groot. Hoe vinden we de juiste weg in dit overgrote aanbod? Welke producten besta…
Gelaatsverzorging zelf uitvoerenGelaatsverzorging zelf uitvoerenEen gelaatsverzorging kan je boeken bij iedere schoonheidsspecialiste en in ieder wellnesscentrum. Vaak met een mooi pri…
Bronnen en referenties
  • http://www.sisley-paris.com/nl-NL/global-perfect-3.html, bezocht op 28 november 2014
  • http://www.beslist.nl/products/r/SISLEY_Global_perfect_pore_minimizer_30ml/, bezocht op 4 december 2014
  • http://www.parfumswinkel.nl/sisley/verzorging/global-perfect/pore-minimizer-gezichtscreme-30-ml_31257/?gclid=CPbxueb9rMICFY_MtAodOiUASg, bezocht op 28 november 2014
  • http://www.sisley-paris.com/nl-NL/het-bedrijf/, bezocht op 4 december 2014
  • http://www.femmemagazine.nl/beauty/grove-porien/, bezocht op 7 december 2014
Beautifulyou (4 artikelen)
Gepubliceerd: 08-12-2014
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 5
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Artikelen met het label 'Recensies' bevatten naast objectieve informatie ook subjectieve informatie in de vorm van een beoordeling.