Burberry-parfums: enkele populaire Burberry-vrouwengeuren

Burberry-parfums: enkele populaire Burberry-vrouwengeuren Burberry is een bekend Brits modehuis met een lange en rijke geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1856 door Thomas Burberry en heeft zich sinds het ontstaan in de 19e eeuw ontwikkeld tot een vooraanstaande producent van kleding, accessoires en parfums voor vrouwen en mannen. De grootste bekendheid geniet Burberry vanwege hun karakteristieke trenchcoat, die kan worden beschouwd als een icoon in de mode-industrie. Anno 2017 heeft Burberry 199 winkels wereldwijd, daarnaast is het assortiment van Burberry onder andere ook verkrijgbaar in luxe warenhuizen. Het hoofdkantoor van Burberry is gevestigd in Londen in het Verenigd Koninkrijk.

Burberry-parfums voor vrouwen

De Burberry-vrouwengeuren zijn met name gericht op vrouwen die van elegantie en stijl houden en kunnen zowel overdag als tijdens de avonduren gedragen worden. Met het dragen van een Gucci-vrouwengeur maak je een goede keuze, maar een keuze maken uit het uitgebreide assortiment van dit Britse modehuis kan nog wel een uitdaging zijn. Met welke Burberry-parfums kun je eigenlijk geen verkeerde keuze maken?


Woman

Burberry Woman is de eerste geur specifiek voor vrouwen die door Burberry op de markt werd gebracht. Dit parfum werd in 1995 gelanceerd en was gelijk een succes. Burberry Woman is geliefd vanwege de bloemige en fruitige geur met accenten van vanille, muskus, jasmijn, sandelhout, cederhout, perzik, peer, abrikoos en zwarte bessen. Deze parfum heeft een matige geursterkte, vervliegt niet snel en wordt met name overdag gedragen.

Weekend for Women

Weekend for Women van Burberry werd gelanceerd in 1997 en heeft een verfrissende en fruitige citrusgeur. Dit Burberry-parfum is gericht op actieve en energieke vrouwen. Abrikoos, perzik, sandaalhout, vanille en muskus zijn de belangrijkste accenten en dit parfum heeft een matige geursterkte. Het verdient de aanbeveling om Burberry Weekend for Women overdag te dragen.

Brit for Women

Burberry Brit for Women werd in 2003 geïntroduceerd en is een pittig, oosters, stijlvol en verfrissend parfum met matige geurkracht voor moderne vrouwen. Peren, amandelen, limoenen, een mengsel van bloemen en vanille zijn de belangrijkste accenten voor dit parfum dat is verpakt in een vierkante fles met het typische Burberry-ruitjespatroon. Brit for Women wordt over het algemeen in de avonduren gedragen.

London for Women

Deze Burberry-vrouwengeur die in 2006 op de markt werd gebracht is met name gericht op vrouwelijke en elegante dames en heeft accenten van clementine, kamperfoelie, Engelse tuinroos, jasmijn, pioenroos, muskus, patchouli en sandelhout. Deze combinatie van bloemen zorgt voor een frisse geur die je zowel overdag als in de avonduren kunt dragen. Burberry London for Women heeft een subtiele geursterkte en blijft lang bij je hangen.

The Beat for Women

The Beat for Women van Burberry is een verfrissende en sensuele geur voor de vrouwelijke, stijlvolle en energieke vrouw. Het is een parfum met een matige geursterkte en de belangrijkste accenten zijn bergamot, roze peper, iris, witte muskus, ceylon thee, mandarijn, ceder en kardemom. Dit Burberry-parfum uit 2008 is verpakt in een stijlvolle en modieuze fles. De meeste vrouwen dragen deze geur overdag en bij informele gelegenheden.

Sport for Women

Sport for Women is in 2010 gelanceerd en is een bloemrijk en fruitig parfum met matige kracht voor de actieve, dynamische, energieke en levendige vrouw. De Burberry Sport-parfums horen bij het Burberry-sportassortiment, dat verder bestaat uit accessoires, sieraden en tassen. De belangrijkste accenten van deze Burberry-vrouwengeur zijn zeezout, mandarijn, muskus, ceder, magnolia en kamperfoelie. Dit parfum met matige geurkracht is verpakt in een opvallende witte fles met een transparant rode binnenkant. Burberry Sport for Women wordt aanbevolen voor informele gelegenheden.

My Burberry Black

My Burberry Black werd in 2016 op de markt gebracht en is een sensuele geur met een basis van patchouli en amber en elementen van perziknectar, gekonfijte rozen en jasmijn. My Burberry Black zit verpakt in een stijlvolle amberkleurige flacon met een zwart lint, verwijzend naar de iconische Burberry trenchcoat. Dit Burberry-parfum heeft een matige geursterkte, maar vervliegt niet snel.

Brit for Her

Brit for Her van Burberry is een opvallende, sexy en Oriëntaalse geur die verpakt zit in een flacon met het karakteristieke Burberry-ruitjespatroon. Dit parfum uit 2016 heeft accenten van witte pioen, tonkabonen, vanillebonen, amber, mahoniehout, limoen en groene amandelen en deze accenten zorgen voor een bloemige en kruidige geur. Burberry Brit for Her wordt met name overdag gedragen.
© 2017 - 2024 Rvdz, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Een parfum kopen dat bij je pastEen parfum kopen dat bij je pastParfums zijn in te delen in verschillende groepen. Geuren kunnen bloemig zijn, fris en fruitig, of juist wat zwaarder. W…
Onweerstaanbare geuren voor mannenOnweerstaanbare geuren voor mannenDe The Smell and Taste Treatment and Research Foundation heeft onderzocht welke geuren echt onweerstaanbaar zijn voor ma…
Tax Free winkelen op SchipholTax Free winkelen op SchipholAls je geluk hebt check je op tijd in voor je vlucht en vertrekt deze ook op tijd. Maar soms moet je van ver komen en be…
Davidoff-parfums: enkele populaire Davidoff-vrouwengeurenDavidoff-parfums: enkele populaire Davidoff-vrouwengeurenHet merk Davidoff vond zijn oorsprong in 1911, toen Henri Davidoff een tabakswinkel startte in Genève. Zijn zoon, Zino D…

Cellulitis? Zo kun je deze voorkomen en bestrijden!Cellulitis? Zo kun je deze voorkomen en bestrijden!In de cosmetische industrie wordt met cellulitis de bobbelige, oneffen structuur van de huid en het bindweefsel dat zich…
Gucci-parfums: enkele populaire Gucci-vrouwengeurenGucci-parfums: enkele populaire Gucci-vrouwengeurenGucci is een van de toonaangevende ondernemingen in de mode-industrie en dit Italiaanse bedrijf focust zich onder andere…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Jessiejacobson, Flickr (CC BY-SA-2.0)
  • https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html
  • http://colognebuys.com/womens-perfumes/burberry-perfume/
  • https://www.douglas.nl/Fabulous%20Favorites-Burberry-London-for-Woman_productbrand_3000054359.html?sourceRef=ZNoQd0Ngq&productEntryPoint=
  • https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/My-Burberry-Black-32566.html
  • https://www.coty.com/news/coty-enters-strategic-partnership-burberry-acquiring-exclusive-long-term-license-rights-0
  • https://www.statista.com/statistics/439354/burberry-s-number-of-stores-worldwide-by-outlet-type-and-region/
  • https://nl.burberry.com/my-burberry/
Rvdz (32 artikelen)
Laatste update: 19-08-2017
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 8
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.