Davidoff-parfums: enkele populaire Davidoff-vrouwengeuren

Davidoff-parfums: enkele populaire Davidoff-vrouwengeuren Het merk Davidoff vond zijn oorsprong in 1911, toen Henri Davidoff een tabakswinkel startte in Genève. Zijn zoon, Zino Davidoff breidde het bedrijf uit en werd de drijvende kracht achter het merk. In de loop der jaren heeft Davidoff zich ontwikkeld tot een merk met wereldwijde dekking en anno 2017 behoren ook schrijfwaren, lederwaren, horloges, brillen, koffie, cognac en parfums voor vrouwen en mannen tot het assortiment. De filosofie die Zino Davidoff in de onderneming implementeerde en die men nog altijd volgt, is gericht op perfectie, waarbij men de beste materialen gebruikt die er wereldwijd te verkrijgen zijn, met als doel om ultieme kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Zino Davidoff overleed op 14 januari 1994, was een liefhebber van elegantie, schoonheid en goede smaak en dat vind je terug in zijn parfums voor vrouwen.

Davidoff -parfums voor vrouwen

De Davidoff-vrouwengeuren zijn gericht op vrouwen die van stijl, elegantie en hoge kwaliteit houden. De parfums van Davidoff kunnen zowel overdag, bijvoorbeeld tijdens werkuren, als tijdens de avonduren gedragen worden. Het dragen van een Davidoff-parfum voor vrouwen is sowieso een goede keuze, maar het kan nog wel een uitdaging zijn om een vrouwengeur uit te kiezen uit het uitgebreide aanbod van Davidoff. Met welke Davidoff-parfum voor vrouwen kun je eigenlijk geen verkeerde keuze maken?


Cool Water Woman

Cool Water Woman van Davidoff is een onweerstaanbare, vrouwelijke en frisse geur die je zowel overdag als tijdens de avonduren kunt dragen. Dit parfum voor vrouwen heeft een matige geurkracht werd in 1996 op de markt gebracht en de belangrijkste accenten van deze vrouwengeur zijn citrus, ananas, hout en oceaanlucht. Dit parfum zit in een stijlvolle doorschijnende blauwe fles.

Good Life

Good Life van Davidoff werd in 2000 geïntroduceerd en dit vrouwen-parfum heeft een oosterse, zoete, pittige geur voor elegante vrouwen. De belangrijkste accenten van dit parfum met matige geurkracht zijn exotische vruchten, vanille en zoete bloemen. Good Life zit in een opvallende transparante fles met afgeronde hoeken. Het wordt aanbevolen om dit Davidoff-parfum voor vrouwen overdag te dragen.

Echo Woman

Echo Women is in 2004 door Davidoff op de markt gebracht en deze geur is bloemig, subtiel, sexy en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. De meest prominente accenten van dit parfum met matige geurkracht zijn cederhout, sandelhout, muskus, zwarte peper, nootmuskaat en suède. Deze Davidoff-geur is verkrijgbaar in een vrouwelijke, roze fles. Echo Woman van Davidoff wordt aanbevolen voor romantische gelegenheden.

Cool Water Game

Cool Water Game is in 2006 geïntroduceerd en is een verfrissend en bloemrijk parfum met matige geurkracht voor sexy en zelfverzekerde vrouwen. Muskus, sandelhout, ceder, kruiden, witte lelie, fresia, exotische vruchten en citroen zijn de belangrijkste accenten van deze geur. Dit Davidoff-parfum voor vrouwen is verpakt in een sportieve, moderne, lichtblauwe en transparante fles. Cool Water Game wordt met name overdag gedragen.

Cool Water Wave

Cool Water Wave werd in 2007 gelanceerd en is een fris, vrouwelijk, sensueel en exotisch Davidoff-parfum voor moderne en zelfverzekerde vrouwen. Tot de accenten van dit parfum met matige geurkracht behoren watermeloen, fresia, pioenroos, peperkorrel, sandelhout en muskus. Cool Water Wave van Davidoff is verpakt in een stijlvolle, dunne fles met een onderscheidende lichtblauwe en donkerblauwe kleur. Deze vrouwengeur wordt aanbevolen voor romantische gelegenheden.

Cool Water Ice Fresh

Davidoff Cool Water Woman Ice Fresh uit 2010 is een verfrissende zomergeur, ideaal voor een dagje naar het strand. Dit parfum heeft een samenstelling van accenten van meloen, ananas, munt, amber, lotus en violet. Deze Davidoff-vrouwengeur komt in een karakteristieke fles met een blauwe kleur die doet denken aan de zee.

Cool Water Sea Rose Exotic Summer - Limited Edition

Sinds de lancering van Cool Water Woman in 1996 halen de parfumeurs van Davidoff hun inspiratie uit oceanen en brengen sindsdien jaarlijks een aromatisch en aquatisch vrouwen-parfum in gelimiteerde oplage op de markt. In 2016 was dat Cool Water Sea Rose Exotic Summer en dit vrouwen-parfum met sterke geurkracht heeft accenten van citrus, muskus, amber, roos en hout en is verkrijgbaar in een vrouwelijke, stijlvolle roze flacon. Alhoewel Cool Water Sea Rose Exotic Summer in beperkte oplage is geproduceerd is deze geur anno 2017 nog wel in zowel webwinkels als fysieke winkels volop verkrijgbaar.
© 2017 - 2024 Rvdz, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Burberry-parfums: enkele populaire Burberry-vrouwengeurenBurberry-parfums: enkele populaire Burberry-vrouwengeurenBurberry is een bekend Brits modehuis met een lange en rijke geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1856 door Thoma…
Tax Free winkelen op SchipholTax Free winkelen op SchipholAls je geluk hebt check je op tijd in voor je vlucht en vertrekt deze ook op tijd. Maar soms moet je van ver komen en be…
Allergisch voor parfumAllergisch voor parfumAllergisch zijn voor parfum is lastig, parfum zit in zeer veel huidverzorgingsproducten, zodat het vermijden van parfum…
Genieten van sigaren: rokerslounges in Nederland en BelgiëGenieten van sigaren: rokerslounges in Nederland en BelgiëIn 2008 ging het algemeen rookverbod in Nederland in, België volgde in 2011. Sindsdien is het verboden om te roken in op…

Vettige oogleden: Oorzaken en make-up tipsVettige oogleden: Oorzaken en make-up tipsOogleden zijn het droogste deel van het gezicht. Wanneer ze te vettig zijn, dan is het moeilijk om make-up toe te passen…
Pijnloos ontharen: de werking van ontharingspadsPijnloos ontharen: de werking van ontharingspadsPijnloos ontharen? Voor velen klinkt dit te mooi om waar te zijn. Er bestaan verschillende ontharingstechnieken, zoals s…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Logotypes101,
  • http://www.zinodavidoff.com/fragrances/
  • http://www.nstperfume.com/perfume-houses-d-to-e/davidoff/
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Cool_Water_(perfume)
  • https://www.perfume.com/davidoff
  • https://www.perfume.com/davidoff/cool-water/women-perfume
  • https://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_c-am-pid_127w__products.html
Rvdz (32 artikelen)
Laatste update: 23-08-2017
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 7
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.