Welke beha kies jij?

Welke beha kies jij? Beha's zijn er in alle soorten en maten, waardoor het moeilijk wordt om te kiezen welke nou het best bij jou past. De een heeft grote bortsten en de ander weer kleine. Het maakt niet uit wat voor soort borsten je hebt, want voor elke vrouw bestaat er wel een mooie passende beha.

Beha zonder beugel

Deze Beha biedt niet genoeg steun aan grote borsten, maar voor kleinere borsten is dit een prima model.

Beugelbeha

De schouderbandjes van de beugelbeha zijn vanuit het midden van de cup geplaatst, waardoor deze enorm veel steun biedt, ook voor kleine borsten is is dit een echte aanrader. Door de beugel die in de beha zit krijg je een veel mooiere pasvorm.

Balconette

Deze beha heeft een kleinere cup, waardoor de borsten minder bedekt worden. De schouderbandjes zijn meer naar de buitenkant geschoven en bieden daarom minder steun. Wat wel een voordeel is van deze beha, is dat hij niet zichtbaar is onder T- shirts of truitjes met een lage neklijn. Vrouwen met een grote cupmaat kiezen niet vaak voor deze beha, omdat hij minder steun biedt.

Sportbeha

De naam zegt het al. Deze beha is ideaal om mee te sporten. De cups bevatten meer stof die stevig en elastisch zijn. Doordat de beha's meer stof bevatten, stevig en elastisch zijn worden de borsten platgedrukt waardoor ze minder gemakkelijk bewegen bij het sporten. Sportbeha's hebben meestal geen beugel en baleinen.

Wonderbra

De wonderbra is de perfecte beha voor de dames die willen dat hun borsten wat volumineuzer lijken. Deze beha is slechts een klein beetje gevuld en duwt de borsten naar elkaar toe, waardoor je dus meer volume krijgt.

Strapless beha

Dit type beha heeft geen schouderbandjes die je borsten steun geeft. Voor vrouwen met een grote cupmaat wordt deze beha dan ook afgeraden. Als je stevige borsten hebt dan kun je dit model tot een D-cup dragen. Heb je grote en minder stevige borsten, zorg er dan voor dat je baleinen aan de zijkant van je beha hebt, voor extra steun.

Push-up beha

Met deze beha lijken je borsten groter. De beha's zijn voorgevormd en hebben kussentjes, die er voor zorgen dat je borsten hoger en en voller lijken. Heb je kleine bortsen, dan zorgt een push-up voor een sexy decolleté. Er zijn verschillende soorten vullingen: Gelvullingen, watervullingen, luchtvullingen en siliconen.

Minimizer

De minimizer kan je het best vergelijken met een sportbeha. Hij drukt de borsten plat tegen het lichaam , met als gevolg kleiner ogende borsten. Het lijkt net alsof je een cupmaat minder hebt.
© 2008 - 2024 Robin65, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Kies voor een mooie en goed passende behaIn deze tijd is lingerie een belangrijk onderdeel van de mode en de dagelijkse kleding. Er zijn veel winkels die tegenwo…
Hoe is de bh uitgevonden?Hoe is de bh uitgevonden?Zes jaar geleden in 2007 bestond de beha precies honderd jaar. De bustehouder wordt nu door vrijwel iedereen gedragen. M…
Een goede sportbh kiezenEen goede sportbh kiezenEen goede sportbh ondersteunt de borsten tijdens het sporten om te voorkomen dat het borstweefsel beschadigd raakt en de…
Welke lingerie past het best bij mij?Iedereen is anders, sommige mensen zijn lang en slank, anderen kort en vol. Dus, bij iedereen past ook andere lingerie h…

Plastische chirurgie - Buikplastiek en huidliftAls de huid van je buik zo los zit dat ze begint te hangen, is een buikplastiek de enige oplossing. Ook andere lichaamsd…
Tips voor mooie nagelsEr wordt vaak gezegd dat verzorgde handen heel belangrijk zijn en dat is ook zo. Iemand met onverzorgde handen spreekt t…
Robin65 (3 artikelen)
Laatste update: 15-06-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.