Huidverzorging: Gamila Secret

Gamila Secret zeep verzorgt de huid en stimuleert de natuurlijke balans en het ademen van de huid. Puur natuur en uitermate geschikt voor mensen met huidaandoeningen.

Inleiding

Op zoek naar een hypo-allergeen doucheproduct stuitte ik, op aanraden van het verkoopmeisje, op de Gamila Secret producten. Als altijd stond er in de winkel waar ik graag kom, een vriendelijke meneer deze producten te promoten. “Mevrouw, kom nou gewoon even zitten, en laat me je vertellen over Gamila Secret”. Ondertussen krijgen mijn handen een special treatment en krijg ik de belofte, dat wanneer het product mij niet bevalt, of als ik er toch allergisch voor ben, ik het gewoon mag terugbrengen.

Wat is Gamila Secret?

Gamila Secret is een zeep gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ze dankt haar naam aan Gamila, een vrouw afkomstig uit Peqi’in, Galilee. Al generaties lang wordt de zeep gemaakt door haar volk, maar nu is het ook voor de buitenwereld beschikbaar.

De zeep bestaat, zoals eerder gezegd, uit 100% natuurlijke producten. Het hoofdbestanddeel is pure olijfolie, de zeep bestaat hieruit voor 80%. Daarnaast bevat het nog 6 andere oliën waaronder kokosolie, avocado-olie en amandelolie. Deze oliën in combinatie met nog 15 secuur geselecteerde kruiden maakt Gamila Secret tot een ware natuurlijke wonderbrij.

Er zijn 9 verschillende Gamila Secret varianten, allen op basis van olijfolie en een speciale mix van kruiden:

  • Original – ongeparfumeerd en zeer geschikt voor de gevoelige huid en huidaandoeningen
  • Miracle Mentha – fris en verkoelend
  • Lavender Heaven – rustgevend en ontspannend
  • Spearmint Sparkle – eveneens fris en verkoelend
  • Lively Lemongrass – verfrissend en ideaal voor de vettere huid
  • Jasmine Comfort – bloemig en sensueel
  • Reviving Rosemary – geeft de huid weer nieuwe energie
  • Soothing Geranium – verzacht en kalmeert
  • Creamy Vanilla – de nieuwste geur van Gamila Secret en erg goed geschikt voor de kinderhuid

Waarvoor kun je Gamila Secret gebruiken?

Gamila Secret is een zeep die overal voor te gebruiken is. Natuurlijk als eerste als dagelijkse verzorging om het lichaam mee te wassen. Maar ook kan het product gebruikt worden als scrub, gezichtsmasker en zelfs als scheercrème.

Tip van de verkoper: Leg het zeepblok een paar minuten in je volgelopen bad, zodat er een kleine hoeveelheid in het water terecht komt. Door de huid te ‘weken’ in het water wordt het extra lekker zacht!

Bij de Gamila Secret lijn kun je verschillende handige ‘gadgets’ kopen, zoals het washandje. Dit washandje is een zakje van zacht gaas waar je het zeepblok in kunt doen. Wanneer de zeep een klein beetje nat wordt gemaakt, zorgt het washandje ervoor dat het heerlijk begint te schuimen!

Voor wie is dit product geschikt?

Het product is geschikt voor iedereen van jong tot oud, met droge of juist vette huid, met gezonde of aangetaste huid. De zeep zorgt voor de natuurlijke balans en laat de huid goed ademen. Het product is dan ook uitermate goed geschikt voor het behandelen van huidaandoeningen zoals eczeem of droge plekjes. Maar ook bij roos of schilfertjes kan het uitkomst bieden.

Het wordt aangeraden de zeep 4 tot 6 weken te gebruiken om het goede resultaat te zien. De huid heeft namelijk ongeveer 28 dagen nodig om zichzelf te vernieuwen.

Meer informatie over Gamila Secret

Wil je meer weten over de Gamila Secret producten? Kijk dan eens op www.gamilasecret.com. Hier vind je nog meer informatie alsmede recensies en verkooppunten over de hele wereld.
© 2009 - 2024 Dekonink, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Scrubzeep, modderzeep, shampoozeep: trends en tipsScrubzeep, modderzeep, shampoozeep: trends en tipsZeep. Eeuwenoud en toch volkomen 'hot'. Scrubben, een lekker modderbadje of je haar ermee wassen: alles kan met zeep. Er…
Zelf zeep maken: basisZelf zeep maken: basisHet is heel erg leuk om zelf zeep te maken. U kunt zelf de geur en kleur bepalen en de kwaliteit van de ingrediënten die…
Winkelen bij Victoria's SecretVictoria's Secret verkoopt prachtige lingerie en nog veel meer. Het is van oorsprong een Amerikaanse bedrijf en daardoor…
Voordelen en nadelen van de app SecretSecret is een erg populaire app onder jongeren. Met behulp van de Secret app kunnen anoniem berichten en foto's worden g…

Tanden bleken: Witte tanden bij de tandarts of met Crest?In Amerika is het al jarenlang een grote trend: Het bleken van je tanden. Iedereen wil wel een stralend witte Hollywood-…
Beauty: wat te doen met grijs haar?Beauty: wat te doen met grijs haar?De een vindt grijs worden geen probleem en de ander wel. De een krijgt een mooie kleur grijs haar en de ander niet. Maar…
Bronnen en referenties
  • www.gamilasecret.com
Reacties

Olga Bosman, 05-01-2015
Zie de opmerking staan: Bij de Gamila Secret lijn kun je verschillende handige ‘gadgets’ kopen, zoals het washandje. Dit washandje is een zakje van zacht gaas waar je het zeepblok in kunt doen. Wanneer de zeep een klein beetje nat wordt gemaakt, zorgt het washandje ervoor dat het heerlijk begint te schuimen!

Helaas kan ik dit washandlje nergens vinden. Ook niet op www.gamiliasecret.com
Lijkt me n.l ontzettend handig. Wie kan me vertellen waar dit te koop is. Reactie infoteur, 26-08-2015
Beste Olga,

Na enig speurwerk ben ik erachter gekomen dat het washandje helaas niet verkrijgbaar is. Wat je ook erg goed kunt gebruiken, is een douchepuff. Misschien ken je het wel, zo'n spons van gaas waarvan je doucheproducten extra goed schuimen.
Als je de puff vochtig maakt en dan even over de zeep haalt, heeft dat (bijna) hetzelfde effect.

Anne, 04-11-2009
Doe mij maar gewoon dat mooie stuk zeep van Aleppo natuurproducten. Een betaalbaar product, puur natuur, en mijn eczeem en droge huid varen er zeer wel bij. Om nou bijna?20.00 uit tegeven voor een stuk zeep met een gigantische filosofie erbij, nou nee dat hoeft ook weer niet. Het zal best goed zijn, maar dan zijn er ook nog meerdere 'goeie' producten. Reactie infoteur, 26-08-2015
Uiteraard zijn er meerdere goede producten op de markt. Iedereen kiest wat het best bij zijn of haar huid past. Fijn dat jij jouw favoriete product bij Aleppo hebt gevonden!

Dekonink (32 artikelen)
Laatste update: 30-03-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.