Een leuke afval-motivatietip: Model My Diet App

Een leuke afval-motivatietip: Model My Diet App Een gebrek aan motivatie behoort veruit tot een van de grootste problemen op het gebied van afvallen. Zonder genoeg motivatie is een dieet na enige tijd gedoemd te mislukken. De volgende tip zou u hierbij kunnen helpen, namelijk de app Model My Diet. Via een mobiele app of de officiële website kunnen mensen een virtuele mini-me versie van zichzelf maken en vervolgens kunnen zij dan zien hoe zij eruit zouden kunnen zien, nadat ze hun gestreefde gewicht eindelijk hebben behaald. Echter dit is niet het enige wat deze mobiele app voor u kan doen. U kunt namelijk uw vooruitgang bekijken door uw huidige gewicht te vergelijken met uw startgewicht en uw streefgewicht. Via een grafiek kunt u uw eventuele gewichtsafname of gewichtstoename zien en via de virtuele mini-me versie kunt u zien wat voor effect dit zal hebben op uw fysieke gestalte.

Er zijn verscheidene opties mogelijk op deze mobiele app, namelijk:
  • U kunt kiezen tussen het metriek stelsel of het imperiaal stelsel
  • U kunt uw lengte aanpassen
  • U kunt zien wat uw Body Mass Index is. De mogelijkheden hiervoor vallen tussen zestien en tweeënvijftig.
  • U kunt ook uw huidskleur aanpassen. Er zijn zes verschillende mogelijkheden bij de vrouwen op het gebied van huidskleur, bij de mannen is dit echter maar vier.

Gewicht

U kunt uw gewicht aanpassen. Er zijn hier drie verschillende mogelijkheden, namelijk u kunt uw startgewicht en uw streefgewicht invullen. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw huidige gewicht bij te houden, indien u op een dieet bent. Dit kunt u zien via een grafiek of op het lichaam van uw virtuele mini-me.

Lichaamsbouw

U kunt uw lichaamsbouw aanpassen. Er zijn drie verschillende mogelijkheden indien u een vrouw bent, namelijk appel, peer of zandloper. Bij mannen ligt dit wat anders. Zij hebben twee verschillende mogelijkheden, namelijk een normaal of een gespierde lichaamsbouw. Indien u een vrouw bent kunt u uw borstomvang aanpassen. Er zijn twee mogelijkheden, namelijk small-medium en medium-large. Indien u een man bent, kunt u uw buikomvang aanpassen. Er zijn twee mogelijkheden, namelijk een platte of een ronde buik.

Mogelijkheden op het gebied van haar

Vrouwen hebben de mogelijkheid om uit dertien verschillende kapsels een keuze te maken, als wel als de mogelijkheid om uit zes verschillende haarkleuren te kiezen. Bij de mannen is de keuzemogelijkheid wat groter dan bij de vrouw. Ze hebben de mogelijkheid om uit twaalf verschillende kapsels een keuze te maken, als wel als de mogelijkheid om uit zes verschillende haarkleuren te kiezen. Daarnaast kunnen zij een keuze maken qua baard. Er zijn vier verschillende keuzes en ze hebben de mogelijkheid om uit zes verschillende kleuren te kiezen. Dus er is de mogelijkheid om een verschillende haar- en baardkleur te hebben.

Mogelijkheden op het het gebied van kleding en gezicht

Er zijn ook verscheidene mogelijkheden om uw gezicht te veranderen. U kunt uw ogen, lippen, neus en leeftijd veranderen. Echter zijn de mogelijkheden gering op dit vak. U kunt namelijk iedere keer tussen twee verschillende opties kiezen. Vrouwen hebben de mogelijkheid om tussen een zwempak of een normale outfit te kiezen. Er zijn tien verscheidene keuzes mogelijk qua zwempakken en negen verscheidene keuzes mogelijk qua een normale outfit. Echter bij de mannen zijn de keuzemogelijkheden wat geringer in vergelijking met vrouwen. Zij kunnen namelijk slechts uit elf verschillende outfits kiezen.

Het zou dus een uitstekend hulpmiddel kunnen wezen als u wilt afvallen op een gezonde en verantwoordelijke manier. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat mensen die zich regelmatig laten wegen en de vorderingen hiervan bijhouden daadwerkelijk een grotere kans hebben op gewichtsverlies. Dus maak ook daadwerkelijk gebruik van deze optie op Model my Diet.

Lees verder

© 2014 - 2023 Fenrir, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
The Military Diet: 2 tot 4 kilo afvallen in drie dagen?The Military Diet: 2 tot 4 kilo afvallen in drie dagen?Veel mensen willen in korte tijd veel afvallen. The Military Diet zou ervoor zorgen dat je makkelijk twee tot vier kilo…
Sneller afvallen met het New Nordic Diet (Deens dieet)Sneller afvallen met het New Nordic Diet (Deens dieet)In Scandinavische landen hanteren inwoners veelal een gezonde levensstijl. Ze eten dagelijks maaltijden die rijk zijn aa…
Hardlopen: loop je slank!Hardlopen: loop je slank!Hardlopen en joggen is een uitstekende vorm van sport om een paar kilo kwijt te raken. Vooral nu de zomer voor de deur s…
Afvallen: motivatie en doelen voor afslankenAfvallen: motivatie en doelen voor afslankenAfvallen of afslanken begint met persoonlijke motivatie: waarom wil je afvallen? Door concrete en realistische doelen te…

De problemen met calorieën tellen om af te vallenDe problemen met calorieën tellen om af te vallenWie wil afvallen zoekt vaak houvast in het tellen van calorieën. Immers, als de calorieën die gegeten worden minder zijn…
Koolhydraat arm dieet en snel afvallenAfvallen willen we allemaal en het liefst zo snel mogelijk. Een dieet is vaak moeilijk vol te houden, omdat je maar heel…
Bronnen en referenties
  • http://www.modelmydiet.com/
Fenrir (46 artikelen)
Laatste update: 29-05-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.