Vakantie? Strak in het badpak of bikini

Vakantie? Strak in het badpak of bikini Welke tips bestaan er om iedere vrouw strak in het badpak of bikini te krijgen, voordat ze op vakantie gaat? Hoe krijg jij het lichaam strand klaar? Hoe krijgen we een maximale vetverbranding voor elkaar? Hoe kunnen we tijdens iedere maaltijd iets minder eten? Hoe kunnen we de eetlust iets remmen? Hoe kunnen we het vet sneller verbranden? Hoe kunnen we onze vetreserves aanspreken en eerder afvallen?

Maximale vetverbranding

Volgens trainers en deskundigen is het optimaliseren van het verbranden van vet, een vereiste om straks strak in het badpak rond te lopen. Hoe doe je dat, maximale vetverbanding? Een voorbeeld: iedere dag een uur hardlopen of joggen is een uitstekende manier om je vetverbranding te maximaliseren.

Geen zout

De volgende tip van trainers en deskundigen is het zoveel mogelijk vermijden van het gebruik van zout. Zout houdt namelijk vocht vast. Dus haal het zout van tafel, kijk heel goed uit met bewerkt voedsel (dat vaak veel zout bevat) en wees voorzichtig met drop, chips en sojasaus.

Citroen

De volgende tip om strak in het badpak te verschijnen, komt van de Amerikaanse gezondheidsexpert Theresa Cheung. Zij heeft een boek geschreven over het sap van de citroen. Door twee keer dagelijks het sap van een citroen te mengen met mineraalwater en dat op te drinken, zou je de lever en je gal klaar maken op de komst van voedsel. De verwerking van voedsel zou na het drinken van citroensap beter en sterker zijn, waardoor je slanker en strakker wordt.

Eetlust remmer

De volgende tip komt van voedingsdeskundige Jan Schoeman: in diëten wordt ahornsiroop gebruikt om de eetlust te remmen en het vet sneller te laten verbranden. Beroemd is het voorbeeld van Beyonce die voor de film Dreamgirls 10 kilo afviel door het drinken van ahornsiroop, citroensap, water en cayennepeper. (Let op, dit is een extreem voorbeeld dat onder dorkterbegeleiding plaats vond!) Zo ver als Beyonce hoeft niemand te gaan, gebruik deze ahornsiroop eens als zoetmiddel.

Cellulitis

Heb je last van dode huidcellen, cellulitis en is een stimulatie van de aanmaak van nieuwe huidcellen geen overbodige luxe? Pak een zachte borstel en maak vegende bewegingen over je droge huid heen. Gegarandeerd dat dit je oude huidcellen verwijdert en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert.

Appel

De volgende tip is simpel maar zeer effectief: eet voor iedere maaltijd een appel! Door het eten van een appel eet je minder omdat je sneller een vol gevoel krijgt. Door het eten van een appel voor de maaltijd, zou je per maaltijd zo´n 190 calorieën minder eten.

Vetreserves

De volgende tip komt van de trainer van Doutzen Kroes: spreek je vetreserves aan op je nuchtere maag, hoe doe je dat? Door eerder op te staan an je gewend bent, een glas mineraalwater te drinken (of 2 glazen) en dan te gaan trainen. Door het trainen op de nuchtere maag spreek je de vetreserves aan, waardoor je afslankt en er strakker uit gaat zien.

Touwtje springen

Een snelle manier om iedereen strak in het badpak te krijgen is touwtje springen. Begin de eerste dagen rustig, bouw langzaam op om spierpijn te voorkomen!
© 2011 - 2023 Roberta, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Slank de zomer in, snel vijf kilo afvallen in één weekSlank de zomer in, snel vijf kilo afvallen in één weekHet is een droom van velen, snel afvallen en slank de zomer in. Hierdoor zou het fijn zijn om snel vijf kilo af te valle…
Hardlopen: loop je slank!Hardlopen: loop je slank!Hardlopen en joggen is een uitstekende vorm van sport om een paar kilo kwijt te raken. Vooral nu de zomer voor de deur s…
Afvallen met proteïneshakesAfvallen met proteïneshakesAfvallen kun je op verschillende manieren. Eén van de meest effectieve manieren is het drinken van proteïneshakes. De ei…
Plaatselijk afvallen, kan dat?Plaatselijk afvallen, kan dat?Vooral vrouwen hebben de wens om van sommige lichaamsdelen, zoals de buik, billen, bovenbenen en de heupen, enkele kilo´…

Voedingsadvies bij hoge bloeddruk (hypertensie)Voedingsadvies bij hoge bloeddruk (hypertensie)Veel mensen hebben last een een te hoge bloeddruk, ook wel hypertensie genoemd. Helaas voel je er niets van en het kan g…
Het brein dieetDe Nederlandse obesitasklinieken van Centrum voor Obesitas Europa pakken vetzucht aan met anders eten en bewegen, maar v…
Bronnen en referenties
  • http://www.supo.be/artikel/3479/Strak_int_badpak
  • http://www.missevie.nl/2009/06/8x-strak-in-het-badpak.html
  • http://www.caloriechecker.nl/
  • http://valtaf.nl/
  • http://www.gezondheid-afvallen-dieet.nl/boekrecensie-%E2%80%9Ccitroensap%E2%80%9D-%E2%80%93-theresa-cheung/
  • http://www.de-eekhoorn.com/in/voedingsdeskundige
Roberta (652 artikelen)
Gepubliceerd: 25-07-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 6
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.