Wellnessbon: waar te koop en waar te besteden?

Wellnessbon: waar te koop en waar te besteden? De meest ontspannen cadeaubon in Nederland is de Wellnessbon. Met een Wellnessbon kunnen arrangementen of producten cadeau worden gedaan die te maken hebben met gezondheid, beauty, ontspanning, eten en goede doelen. Maar waar koop je en waar kan je een Wellnessbon precies aan besteden? En uit welke bedragen kan worden gekozen bij de aankoop? Onderstaand volgt alle relevante informatie over de Wellnessbon.

Inhoud


Wat is de Wellnessbon?

De Wellnessbon is een cadeaubon op het gebied van gezondheid, ontspanning, beauty, eten en goede doelen. Eigenlijk alle denkbare activiteiten die een heilzame werking hebben voor lijf en leden vallen binnen de scope van de Wellnessbon. De Wellnessbon wordt uitgegeven door het bedrijf Green Wellness.

Wellnessbon kopen

De cadeaubon is te bestellen via de website van Wellnessbon. Een Wellnessbon is verkrijgbaar in diverse bedragen. Er kan worden gekozen voor de waardes 10 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro, 35 euro, 50 euro, 100 euro en 250 euro.

Bezorgopties

De bon kan via de post worden verstuurd, direct worden geprint of per email worden verzonden. Wanneer je een bon via de post besteld wordt de cadeaubon geleverd in een cadeaubox met persoonlijke boodschap. Er wordt € 3,75 extra gerekend voor het per post laten bezorgen van de cadeaubox met Wellnessbon. Het is mogelijk om meerdere bonnen in één bezorgbox samen te voegen. Indien je een bon via de post besteld kan je deze, indien voor 13.00 uur besteld, de volgende dag al in huis hebben. Desgewenst kan ook een bezorgdatum verder in de toekomst worden gekozen. Wanneer je een Wellnessbon direct print of via de email laat verzenden worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Je hebt via deze twee opties, na betaling, direct beschikking over de cadeaubon.

Wellnessbon besteden

Een Wellnessbon is te besteden aan producten of aan arrangementen.

Producten

De producten worden verkocht via de website van de Wellnessbon dag hiervoor een complete webwinkel heeft ingericht. Onder de producten vind je onder andere aroma’s, badkamer accessoires, oliën, geschenkpakketten, geurstenen, elektrische geurverspreiders, meditatiekussens, oliebranders, sauna accessoires, enzovoorts.

Arrangementen

Een arrangement wordt in de regel op locatie beleefd. Een arrangement uitkiezen wordt ook via de website van de Wellnessbon gedaan. Voorbeelden waaruit je kunt kiezen zijn:
  • Ontspanarrangementen: bijvoorbeeld een dagje sauna of een wellnessweekend
  • Gezondheid: yoga, sport, enzovoorts
  • Beauty: denk aan een pedicure, manicure, lichaamsbehandeling of verwendagen
  • Eten: lunchen of dineren
  • Goed doel: het is mogelijk een goed doel te ondersteunen met de waarde van je Wellnessbon.

Zodra je een besteding hebt gekozen kan je de bestelling afronden. Bestelde producten worden thuisbezorgd. In het geval van een arrangement ontvang je een reserveringscode die gebruikt kan worden bij de locatie van het arrangement.

Geldigheid Welnessbon

De cadeaubon is vrij te besteden tot 15 maanden na de aankoopdatum. De geldigheidsduur van een Wellnessbon is altijd op de voorzijde van de coupon vermeld. Je hoeft niet ineens de gehele waarde op te maken. Een eventuele restwaarde is op een later moment alsnog te gebruiken. Ook kan er bijbetaald worden wanneer de waarde van de cadeaubon niet toereikend is voor de gekozen producten of arrangementen.

Contact

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt over de Wellnessbon is het mogelijk om contact op te nemen met de uitgever Green Wellness via het telefoonnummer 013-5119607 of het e-mailadres info@wellnessbon.nl. De Klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

Lees verder

© 2012 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Overzicht sauna's met badkledingOverzicht sauna's met badkledingEen dagje naar de sauna is heerlijk. Het is er lekker ontspannen genieten van de weldadige warmte en rust. Sommige mense…
Overnachten sauna en spa's: overzicht hotelsOvernachten sauna en spa's: overzicht hotelsEen dagje naar de sauna is heerlijk en teven goed voor lijf en leden. In een sauna kan je heerlijk genieten van de warmt…
Wellness: sauna, kuuroord, stoombadWellness: sauna, kuuroord, stoombadWellness arrangement en weekend. Wellness betekent ontspannen. Overal in het land is wel een wellness-centrum te vinden.…
Sauna kopen: Infrarood sauna, stoomcabine of gewone sauna?Een eigen sauna is een droom voor velen. Wie wil er tenslotte geen wellness center in zijn eigen huis? Maar wat is nou e…

Verzorg je eigen tempel, onderhoud van het lichaamVerzorg je eigen tempel, onderhoud van het lichaamDe ene neemt er een gehele vakantie voor en de ander past het in een weekend, maar af en toe is het goed wat tijd aan je…
Gezondheid: Afkoeling van het lichaamGezondheid: Afkoeling van het lichaamEr zijn nogal wat fabels de wereld in geholpen over kou. Zoals dat je je in de winter warm zou moeten kleden, omdat je a…
Bronnen en referenties
  • www.wellnessbon.nl
Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 12-11-2014
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.