De kledingstijl van Kim Kardashian

Kim Kardashian staat erg bekend om haar figuur. Zij weet dat zelf ook en draagt daarom kleding die haar zandloperfiguur goed benadrukt. De realityster heeft verschillende kledingstijlen gehad en weet zich altijd volgens de laatste trends te kleden. Veel fashionblogs en zelfs andere bekende sterren kopiëren haar kledingstijl. Met deze tips kun jij er net zo stijlvol als Kim Kardashian uit zien.

Pencil skirt & crop top

Een pencil skirt (kokerrok) is Kims favoriet, omdat je hierdoor haar zandloperfiguur goed ziet. Zij combineert een kokerrok met haar tweede favoriete kledingstuk: een crop top. Een crop top is een top waarbij je je middenrif een stukje ziet. Een bekende outfit van haar is de witte kokerrok gecombineerd met een witte crop top met lange mouwen. Ook heeft ze dezelfde outfit in het lichtgrijs aangehad, waarbij de rok iets meer plooien had. Vooral in de zomer van 2014 zag je deze trend veel voorbij komen.

Opvallende winterjas

Kim Kardashian staat er bekend om dat zij van opvallende jassen houdt. Door haar is in de winter van 2014-2015 de lange waterval winterjas een trend geworden. Vooral de camelkleur zag je veel in winkels, zoals Zara en Mango. De jas is een beetje oversized en ze draagt de jas vaak over een kokerrok met crop top, zodat ze het toch warm heeft. Ze draagt de jas wel open om de outfit zichtbaar te laten.

Verder is Kim een fan van bont. Je kunt haar dan ook in een bontjas zien gecombineerd met bijvoorbeeld leren leggings. Een andere favoriet is het bontkraagje/shawl. Deze draagt zij ook over haar blazers voor meer warmte.

Nude kledingstukken

De nudekleur is de laatste jaren een grote trend in de modewereld. De kleur nude is een beetje een huidskleur. Je kunt dan denken aan lichtroze of juist een beetje een camel, beige kleur.

Kim heeft vaak kleding aan die bestaat uit nude tinten. Zo is ze ook een tijdje met een nudekleurige bodysuit van Wolford gespot. Dit combineert ze dan met een pencil skirt, zodat ze een outfit heeft die haar ronddingen benadrukt. Ze heeft zelfs een lange nudekleurige jurk van Wolford die strak om haar lijf zit en haar billen benadrukt. Verder draagt ze soms twee nudetinten, zoals een top in beige en een rok in een camelkleur. Op die manier maakt zij een outfit wat interessanter.

Hooggesloten hals

Kim Kardashian houdt wel van wat decolleté of een blote buik, maar je kunt Kim ook vaak zien met een hooggesloten jurkje of top. Zij combineert een hooggesloten top/coltrui bijvoorbeeld met een kokerrok. Ze heeft de hooggesloten tops in allerlei kleuren: zwart, grijs, nude en wit.

Zwarte blazer

Een gestructureerde zwarte blazer geeft een outfit wat meer glamour. Kim weet dat ook en daarom draagt zij ook vaak een zwarte blazer bij haar outfits. Een favoriet is de blazer van Balmain met opvallende gouden knopen en sterke schouders.

Maar Kim draagt een zwarte blazer niet alleen over kleding. Soms draagt zij niets onder de blazer! Meestal heeft zij van top tot teen zwarte kleding aan en kiest ervoor om de blazer open te dragen, zodat alle aandacht op haar decolleté is gevestigd. Deze look is alleen bestemd voor de waaghalzen onder ons.

Gedetailleerde spijkerbroeken en shirts

Als Kim Kardashian voor spijkerstof kiest, moet het zo strak mogelijk om haar lichaam zitten. Ze kiest dan voor een middenblauwe spijkerbroek met bijvoorbeeld een witte longsleeve waarbij de rug bloot is. Je kunt ook kiezen voor een gehele denimlook: Kim heeft weleens een strakke spijkerblouse aan gehad met een spijkerbroek en nude pumps.

Monochrome outfits

Kim kun je ook vaak in outfits vinden die bestaan uit één kleur. Zo draagt ze de kleur nude van top tot teen, maar kun je haar ook vinden in een geheel witte outfit. Kim heeft weleens een witte spijkerbroek met witte overslag top en witte pumps aangehad. Of een grijze outfit bestaande uit: een grijze spijkerbroek, grijs shirt en een lange grijze winterjas. Kim hult zich graag in een kleur, omdat je hierdoor langer lijkt, dus dat is zeker het proberen waard!

Hoge hakken

Kim Kardashian is gek op Christian Louboutin schoenen. Zo heeft zij de ‘Pigalle’ lakpumps (met een spitse neus) in een zwarte en nude kleur. Ook de ‘Bis un bout’ schoen van Louboutin valt bij haar in de smaak. Dat zijn de pumps die gedeeltelijk doorzichtig zijn met een zwarte spitse neus. Verder zie je haar met sandalen (met hoge hak) van Alaia in het zwart en nude. Daarnaast heeft zij ook gouden Tom Ford sandalen die zij vaak draagt.

Kleding uit de Kardashian Kollection

Je kunt er ook voor kiezen om iets uit de Kardashian Kollection van Lipsy te kopen. De Kardashian zussen hebben voor het merk Lipsy verschillende kledingstukken ontworpen. Kim heeft vaker een jurkje of rokje uit de collectie aan. In Nederland is de collectie verkrijgbaar via Zalando.

Make-up en haar

Naast haar kleding besteedt Kim Kardashian veel aandacht aan haar make-up en haar. Kim staat bekend om haar zwarte lokken. Soms draagt zij haar haar steil met een middenscheiding. Of ze kiest juist voor een hollywoodkapsel met extensions en krullen.

Om de look af te maken doet Kim altijd make-up op. Haar make-up look lijkt heel natuurlijk, maar er gaat wel een laag make-up overheen. Door haar is de contour make-up trend bekend geworden. Kim benadrukt hiermee haar jukbeenderen door middel van foundation. Verder doet zij altijd eyeliner, nepwimpers en mascara op. Voor haar lippen gebruikt zij een roze lipgloss of soms juist een felrode lippenstift.

Lees verder

© 2015 - 2024 Isabella, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Kourtney Kardashian: meer dan de reality-ster in 'KUWTK'Kourtney Kardashian: meer dan de reality-ster in 'KUWTK'Kourtney Kardashian wordt in 1979 geboren en is het eerste kind van Robert en Kris Kardashian. Kourtney kent haar doorbr…
Kim Kardashian make-up tutorialKim Kardashian make-up tutorialHoe maak je je op als Kim Kardashian? Kim Kardashian make-up staat erom bekend dat er veel nadruk op de ogen gelegd word…
Khloé Kardashian: reality-ster en brein achter Good AmericanKhloé Kardashian: reality-ster en brein achter Good AmericanKhloé Kardashian wordt in 1984 geboren als derde kindje uit het huwelijk van Robert en Kris Kardashian. In 2007 breekt z…
De Kardashians, we kennen ze allemaal! Maar wie is wie?De Kardashians, we kennen ze allemaal! Maar wie is wie?De Kardashians, we kennen ze allemaal. Een grote (gemengde) familie, die vooral bekend is van de reality show 'Keeping u…

Agent Provocateur: het luxe en ondeugende lingeriemerkEen vrouw wil zichzelf af en toe verwennen met mooie lingerie. In Nederland gaan wij dan vaak naar de Hunkemöller, maar…
H&M klantenkaart/clubkaart: punten sparen voor kortingH&M klantenkaart/clubkaart: punten sparen voor kortingDe bekende modezaak Hennes & Maurits heeft 31 maart 2015 een digitale klantenkaart gelanceerd. Mensen die deze klantenka…
Isabella (73 artikelen)
Laatste update: 10-08-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.