Chasin' denim kleding

Chasin' denim kleding Chasin' is een kledingmerk dat verkocht wordt in de winkels van score. Het is een merk geworden met eigen Chasin winkels en richt zich op mannen en jongeren vanaf ongeveer 15 jaar.

Chasin' Informatie

Chasin' is ontstaan in 1992 en is een Denim merk voor mannen. De collectie bestaat voor het grootste deel uit denim, daarnaast bestaat de collectie uit T-shirts, ondergoed, accessoires en longsleeves.

Een internationaal team werkt aan het ontwerp, de inkoop, de merchandising en marketing voor het merk. Het product werd de afgelopen jaren sterk verbeterd en is uitgegroeid tot een A merk. Chasin kenmerkt zich door de denim die hogere productiekosten heeft en een langer productieproces heeft dan gewoon denim. Een slagzin van Chasin' is: "Lust for Jeans".

Het merk wordt naast de winkels van score ook verkocht in de eigen flagstores van Chasin', waar er al 30 van zijn geopend. Chasin' probeert ook voet te krijgen op buitenlandse bodem, de toekomst zal uitwijzen of dit zal lukken.

Chasin' kleding

De kleding en overige artikelen van Chasin' richt zich op mannen tussen de 15 en 40 jaar. De populariteit hiervan is de afgelopen jaren flink gestegen.

Verschillende producten zijn bekend onder de naam Chasin:
  • Broeken: verschillende broeken zijn geschikt voor alle gelegenheden. Chasin' heeft verschillende soorten spijkerbroeken maar is wel bekendst in de jeans die populair zijn. De verschillende broeken zijn voor mannen geschikt en zijn er in alle soorten.
  • Bovenkleding: de keuze uit bovenkleding is het grootst waar het huismerk ook als eerste mee in de winkel kwam bij score. Denim, t-shirts, longsleeves, truien en polo's zijn er te koop van dit merk.
  • Petten: Er zijn verschillende petten van het merk beschikbaar, ze worden voor het grootste deel in de Chasin' stores verkocht waar meer accessoires te vinden zijn.
  • Jassen: In diverse soorten met verschillende stoffen gaan ze met de mode mee, er is genoeg keuze met cap of zonder cap.
  • Ondergoed: boxershorts van Chasin' zijn populair onder jongeren en zijn er in verschillende soorten, de kwaliteit ervan is hoog waardoor de boxershorts goed verkocht behaald.
© 2008 - 2020 Hugoboss, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
G-star, Just the productG-star, Just the productG-star is een bekend merk dat kleding produceert en verkoopt in veel landen in de wereld. Sinds enkele jaren is het een…
Spijkerbroek (jeans)Spijkerbroek (jeans)Een spijkerbroek is een van de populairste kledingstukken. Alleen al in Nederland vliegen er per jaar zo'n 15 miljoen st…
Ralph Lauren polo, kleding en accessoiresRalph Lauren polo, kleding en accessoiresRalph Lauren is een merk dat sinds 1967 bestaat en is uitgegroeid tot een groot kledingmerk in onder andere de Polo. Het…
Kleding: het merk Tommy HilfigerKleding: het merk Tommy HilfigerHet kledingmerk Tommy Hilfiger kan op veel plaatsen worden gekocht, bijvoorbeeld bij de outlet als aanbieding. Tommy Hil…

5 Piece French WardrobeAls er iets altijd aan verandering onderhevig is, dan is het wel mode. Meedoen kost je niet alleen veel tijd, maar ook v…
Welke kleding slankt af en welke kleding maakt dik?Welke kleding slankt af en welke kleding maakt dik?Als je een maatje meer hebt is het best lastig om leuke kleren te vinden. Vroeger was dat echter nog veel moeilijker. Te…

Reageer op het artikel "Chasin' denim kleding"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Hugoboss
Laatste update: 14-11-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Schrijf mee!