Goedkope kledingwinkels voor betaalbare mode

Goedkope kledingwinkels voor betaalbare mode Merkkleding is erg duur en aangezien niet iedereen een goed gevulde portemonnee heeft volgen hier enkele bekende winkelketens met betaalbare kleding. De meeste zijn in veel steden wel te vinden en sommige hebben zelfs een online shop, dus alvast veel winkelplezier.

H&M

Allereerst is er de H&M, de meeste mensen kennen deze winkelketen wel. In Nederland zijn er zo'n 100 vestigingen. Ze verkopen redelijk goedkope kleding voor zowel, dames, heren, kinderen en baby's. Ze hebben ook een uitgebreide lingeriecollectie voor betaalbare prijzen. Wat ook erg leuk is bij de H&M zijn de accessoires. Wat ze ook hebben zijn beauty artikelen, deze vind je helaas niet in alle filialen. Voor betaalbare prijzen vind je verschillende soorten make up, van oogschaduw tot lipgloss en zelfs heerlijke douche producten.
H&M heeft ook een uitgebreide online shop, hier vind je heel veel verschillende artikelen en ze hebben ook leuke accessoires om je huis mee in te richten.

Primark

De Primark is ooit ontstaan in Dublin in 1969. Deze winkel was zo'n succes dat er binnen een jaar nog vier winkels werden geopend. Op dit moment hebben ze 220 vestigingen over heel Europa, waarvan de meeste in Engeland. In Nederland zijn er helaas maar twee vestigingen, in Rotterdam en Hoofddorp. De Primark is nog goedkoper dan de H&M, eigenlijk zijn er weinig winkels die zo goedkoop zijn. Als je daar een keer wilt kijken is het wel aan te raden om doordeweeks te gaan, om vroeg te gaan en buiten de vakanties te gaan. Meestal is het heel erg druk in deze winkels en moet je uitkijken dat er geen artikelen uit je mandje gepikt worden. Als het druk is wordt je bij de kassa wel redelijk snel geholpen, omdat er heel veel kassa's zijn. De artikelen verschillen per week en worden constant bijgevuld. Ze verkopen kleding voor heren, dames en kinderen. Ze hebben ook schoenen, tassen, lingerie, sokken en leuke accessoires. Dat alles voor een hele betaalbare prijs.

Zara

In de meeste grote steden vind je wel een Zara vestiging. De Zara is een van werelds grootste distributiegroepen. Ook hier vind je weer betaalbare kleding voor dames, heren, kinderen en baby's. Je vind er vooral heel veel leuke basics. Verder hebben ze ook een ruime keuze aan spijkerbroeken. De winkel is vrij groot en ruim opgezet dus je kan lekker rustig winkelen. Winkel je liever vanuit je luie stoel kan dat ook, want ze hebben ook een online shop.

New Yorker

In sommige steden vind je ook de New Yorker, officieel komt deze winkel uit Duitsland en deze is vooral gericht op jongere mensen. Op dit moment zijn er zo'n 700 winkels in 25 verschillende landen. Ook hier is de kleding weer betaalbaar. Ze hebben zowel een dames als herenafdeling. Ook vind je hier accessoires, schoenen en altijd hele leuke lingerie en badmode. De winkels hebben een uitgebreide collectie en met de sale is het er ook heerlijk winkelen.

Tally Weijl

Dit Zwitserse concern richt zich vooral op de jongere generatie. Er zijn helaas niet heel veel vestigingen in Nederland. In Duitsland zijn er een stuk meer. Deze winkel verkoopt echt alleen damesmode, maar ook accessoires, lingerie en schoenen. Alles tegen betaalbare prijzen. Ze hebben helaas geen online shop. In de collecties vind je altijd de nieuwste modetrends.

C&A

De C&A is in Nederland ook goed bekend. De C&A heeft collecties met de nieuwste modetrends voor dames, heren en kinderen. Ze verkopen er ook hele leuke sieraden. Deze winkelketen is wat meer gericht op de wat oudere generatie, al vind je er ook wel kleding voor jongere mensen. Het is maar net waar je van houdt. Je kan er ook terecht voor een mooi maatpak. Voor zakelijke kleding zit je sowieso goed bij de C&A. In veel winkels betaal je daar toch aardig wat centen voor. Bij C&A is alles wel betaalbaar.
© 2011 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Tweedehands kleding, waarom niet?Tweedehands kleding, waarom niet?In deze tijd moeten steeds meer mensen gaan bezuinigen. Steeds meer mensen hebben minder geld om aan leuke dingen te bes…
Geschiedenis van modeMode is een Frans woord en het betekent manier of wijze. In het Engels wordt ook wel het woordje fashion gebruikt. Mode…
Kleren: eerlijke kleding kopenKleren: eerlijke kleding kopenHet is goed mogelijk om in Nederland eerlijke kleding te kopen. Ons land kent verschillende eerlijke kledingwinkels en k…
Senioren: kleding en modetipsAls senior kleedt u zich waarschijnlijk anders dan wanneer u nog een tiener was. Helaas bestaat er over kleding en schoe…

Fitflops: verlichting bij peesplaatontsteking en hielspoorFitflops: verlichting bij peesplaatontsteking en hielspoorJe ziet ze steeds vaker: de slippers en schoenen van Fitflop, ofwel Fitflops. Alle schoenen van dit merk hebben een spec…
Online kleding kopen, waar op letten?Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of je kunt het op internet kopen. Kleding is een van de meest verkochte pro…
Reactie

Ajm van Weeghel, 25-10-2011
Wilt u mij een berichtje sturen over eventuele uitverkoop en ook gewone verkoop
in Kampen is niks van die zaken, jammer genoeg moet ik dan naar Zwolle, en dat is een heel gedoe voor mij, Hartelijk Dank, Mevr van Weeghel. Reactie infoteur, 10-05-2012
Goedendag,

misschien kunt u kijken bij internetwinkels, dan hoeft u niet naar de stad te gaan en kutn u gemakkelijk vanachter uw computer bestellen, de artikelen worden dan bij uw huis afgeleverd zodat u ze kunt passen. Mochten ze niet bevallen kunt u ze nog terugsturen. Bij de meeste (internet)winkels vindt je bijna altijd artikelen en kleding in de uitverkoop. Goede onlinewinkels zijn H&M, De Bijenkorf, V^&D en Zalando. Otto, Wehkamp, Bon Prix en Nelly.com zijn ook goed en bekend.

Mvg,
Linda

Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 12-07-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.