Magnified Healing®

Magnified Healing® is net als Reiki een energetische vorm van helen en behandelen. Alleen is Magnified Healing® nog niet zo bekend. Daar komt hopelijk gauw verandering in, want het is een krachtige en prachtige energie om mee te werken en om te ontvangen.

Wat is Magnified Healing®?

Het is een healingssysteem uit de 5de dimensie en werd in 1983 (vanaf de 5de dimensie tot het Kosmische niveau) voor het eerst op Aarde geïntroduceerd door Vrouwe Meester Kuan Yin (wordt ook wel Kwan Yin of Quan Yin geschreven), zeer bekend in China. In Tibet en andere delen van Azië wordt ze ook wel Tara genoemd. Vóór die tijd werd deze methode alleen gebruikt in de hogere dimensies en wel door de Verlichte Meesters, ook wel Opgestegen Meesters genoemd. Magnified Healing® is letterlijk en figuurlijk en geschenk uit de hemel.

Met Magnified Healing® is het mogelijk om op een liefdevolle, zachte en toch krachtige manier het hele fysieke en mentale systeem (alle auralagen) te helen en in balans te brengen. Tijdens de workshops wordt je net als bij Reiki ingewijd en kun je na een 11daagse beoefening/meditatie de healing doorgeven aan anderen, hetzij door zelf een workshop te geven, door een healing te geven of door afstandshealingen te geven.

Maar wat is Magnified Healing® (letterlijk vertaald: vergrootte heling) dan nu precies?

Magnified Healing® is een energetische vorm van heling. Energie is eigenlijk niet zo eenvoudig te omschrijven. Denk maar aan elektriciteit, dat is ook een soort energie, die je niet echt kunt zien. Je ziet alleen het effect ervan als je b.v. een lichtknop aan en uit doet. En eigenlijk is alles energie, er zijn talloze vormen van energie. De Magnified Healing® energie is voor de meeste mensen duidelijk voelbaar, krachtig en toch heel subtiel. De vrij korte healing wordt staande uitgevoerd en de client wordt bij deze behandeling betrokken door bepaalde bewegingen en gesproken woorden. Het is dan ook een snelle manier van helen en is dus helemaal aangepast aan deze snelle tijd waarin we leven. Je hoeft niet meer passief en lang(uit) op een behandeltafel te liggen.

De chakra’s (energiecentra in ieder mens) worden opgeschoond en in balans gebracht. Ook krijg je de gelegenheid om jouw eigen beperkingen en Karma los te laten. Karma is de wet van actie en reactie: goede daden hebben goede dingen tot gevolg, slechte daden hebben ungunstige ervaringen tot gevolg.

Magnified Healing® is geschikt voor IEDEREEN! Er zijn geen contra-indicaties, zelfs zwangere vrouwen en baby’s mogen Magnified Healing® ontvangen. Het is absoluut veilig. De mogelijkheden van deze mooie healingmethode zijn bovendien niet alleen beperkt tot de fysieke en mentale menselijke systemen; je kunt er ook huizen en plaatsen mee reinigen/genezen, of relaties, situaties en omstandigheden.

Magnified Healing® wordt, voor zover nu bekend, in meer dan 84 landen wereldwijd en in 48 staten van de VS door meer dan 72.000 Ingewijden beoefend.

Wat kan Magnified Healing® doen?

 • Er kunnen krachtige genezingen optreden
 • De energie wordt verhoogd
 • Meer innerlijke vrede
 • Het immuunsysteem wordt versterkt
 • Karma mag worden ingelost
 • Het bewustzijn wordt vergroot
 • Er vindt een krachtige DNA healing plaats
 • Het zorgt voor bescherming
 • Minder stress

Dit en nog veel meer is mogelijk wanneer men regelmatig met Magnified Healing® in aanraking komt. Hetzij door een healing, hetzij door zelf de workshop te volgen en door te geven.

In het Magnified Healing® system bestaan de volgende workshops:
 • Magnified Healing Master workshop, fase 1
 • Celebration workshop
 • Derde Fase “Lichthealing” workshop
 • Derde Fase Teachers workshop

Kuan Yin

Kuan Yin is vooral in aziatische landen zeer bekend als de Godin van Genade, Mededogen en Vergeving. Ze is niet echt een godin, maar een Verlicht Wezen. Haar speciale Goddelijke kwaliteit is Genade. Kuan Yin was een leerlinge van Boeddha. Ze is intens genadig en vol mededogen. Hoewel Kuan Yin de Nirvana (verlichte staat) heeft bereikt, heeft zij ervoor gekozen om de mensheid te helpen in het thans plaatshebbende transformatieproces, totdat iedere ziel op aarde is getransformeerd. Kuan Yin is tevens de beschermvrouwe van vrouwen en kinderen.

19 september 1992 werd de eerste officiële Magnified Healing® Workshop gegeven door Gisele King en Kathryn Anderson. Aan deze twee vrouwen die zelf ook krachtige healers zijn, heeft Vrouwe Kuan Yin dit sublieme healingssysteem doorgegeven.

Opgestegen Meesters

Dit zijn grote spirituele leraren en gidsen. De meeste van hen hebben ooit als mens op aarde geleefd. Zij hebben hun kleine ik of hun beperkende persoonlijkheid overwonnen en zijn, gelijk Jezus (hij is wel de bekendste Opgestegen Meester voor ons) als Verlichte opgestegen. Zij kennen dus de weg die wij nog moeten gaan. Door hun grote liefde en compassie voor deze planeet en haar bewoners hebben zij besloten ons te helpen vanuit de hogere sferen.

Iedere Opgestegen Meester heeft zo zijn/haar eigen kwaliteiten en is een Meester op bepaalde gebieden. Iedereen die een integere intentie heeft om deze Leraren te leren kennen en misschien zelfs met hen samen te willen werken, kan zich tot hen richten en hen oproepen voor hulp. Daar zijn ze voor, je hoeft ze alleen maar in je leven uit te nodigen. Hier volgen een paar van de meest bekende, ik heb me ook beperkt tot meest bekende kwaliteiten:

 • Ganesh: werkt zeer ondersteunend voor schrijvers en helpt iedereen die in moeilijkheden zit
 • De Groene Man: voor alle natuur- en tuinproblemen
 • Isis: kan je helpen meer tijd en energie te vinden om te genieten
 • Jezus: zijn grote boodschap is “Open je hart voor liefde”
 • Koning Salomo: helpt als je met een dilemma zit of met nieuwe projecten
 • Krishna: tel je zegeningen
 • Kuan Yin: helpt om los te laten, te vergeven en hoe je op een vriendelijke en liefdevolle manier aan je behoeften voldoet
 • Maitreya: voor geluk en blijheid
 • Moeder Maria: helpt je om meer van jezelf te houden, ook heeft ze kinderen onder haar toezicht
 • Mozes: geeft je moed en laat je jouw zin en doel van je leven zien
 • Osiris: is er voor mannen en voor mannelijke energie
 • Pan: is de Meester voor vruchtbaarheid, muziek en ontspanning
 • Paramanhansa Yogananda: voor iedereen die aan meditatie en/of yoga doet of wil doen
 • Boeddha: helpt bij de overwinning van het lijden en om meditatie te ontwikkelen
 • Sint Franciscus: de Meester voor familie, vrienden en dieren

Dit is zeer beknopt en doet hun ware pracht onrecht; het is alleen bedoeld om een idee te krijgen van de Opgestegen Meesters.

Het verschil tussen Reiki en Magnified Healing®

Zowel Reiki als Magnified Healing® zijn energetische trillings-helingmethodes. Reiki is een gechannelde energie en wordt door het lichaam opgenomen en naar behoefte afgegeven aan een ontvanger (cliënt). Magnified Healing® is een energie uit de 5de dimensie met als centrum het hart. Bij Magnified Healing® creëert de beoefenaar (Magnified Healing Master) de energie samen met de Hoogste Bron. Je wordt als het ware Magnified Healing®, je bent de co-creator ervan. Via de handen en het hart van de healer stroomt de helende energie door het lichaam van de ontvanger. Het is af te raden om Reiki en Magnified Healing® in één behandeling te geven omdat ze verschillend werken.
© 2010 - 2024 Minga, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Chakra's en de TarotChakra's en de TarotEr zijn in ons lichaam zeven grote chakra's te vinden. Deze zeven verschillende chakra’s zijn verbonden met de grote en…
Kuan Yin, de chinese moeder godinKuan Yin, is een geliefde godin van miljarden mensen over de wereld. Haar naam betekent ' wie de schreeuwen van de werel…
Je derde chakra, het zonnevlechtchakraIeder mens heeft zeven chakra’s, waarvan het derde chakra het zonnevlechtchakra wordt genoemd. Het derde chakra heeft li…
De zeven hoofdchakra'sDe zeven hoofdchakra'sIn ons lichaam zijn zeven hoofdchakra’s en 40 secundaire chakra’s te vinden. Sommige mensen kunnen deze chakra's zien do…

De goudsbloem: helpt bij wondjesDe goudsbloem: helpt bij wondjesGeneeskrachtige kruiden staan ook vaak gewoon in de bloemen- of groentetuin. Neem nu salie. Dat helpt uitstekend bij bla…
Opvliegers hebben een functieOpvliegers hebben een functie. Welke vrouw tijdens haar overgangsperiode kent ze niet: opvliegers! Natuurlijk zijn er ui…
Bronnen en referenties
 • Orakelkaarten: Opgestegen Meesters van Doreen Virtue
Minga (63 artikelen)
Laatste update: 13-08-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Natuurgeneeswijze
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.