Seks met een beroemdheid: wel of niet doen?

Seks met een beroemdheid: wel of niet doen? Vooral veel meisjes beleven hun eerste seksuele fantasieën over beroemdheden. Het gevoel heel bijzonder te zijn en dat de beroemdheid alleen maar aandacht heeft voor jou. De slipjes en bh's worden op de podiums gegooid. Sommigen gaan zelfs zo ver in hun fantasie dat ze deze werkelijk uit willen laten komen. De zogenaamde groupies waren met name eind jaren zestig en begin zeventig een fenomeen. Tegenwoordig zijn het anonieme sletjes...? Veel sterren zullen hun populariteit meten aan het aantal groupies dat om hen heen hangt. Wanneer je naar de Amerikaanse hiphop scene kijkt dan zie je dat deze dames een beschikbare rol hebben. Niet alleen in de clips maar ook wanneer een ster zicht laat zien. Dit gedrag lijkt nieuw, maar in de jaren zeventig was dit ook zo in de wereld van rock and roll. Een aantal groupies werden zelfs wereldberoemd zoal Patti Des Barres (tegenwoordig getrouwd met Steve des Barres) maar zij was vroeger een bekendheid onder de groupies. Maar vooral ook bij de sterren die de nodige behoeften hadden om te bevredigen. In die tijd werden deze dames in de groep opgenomen, zij mochten overal mee naar binnen zelfs in de toerbussen en hotelkamers. Patti was destijds ook een protege van Andy Warhol.

Maar tegenwoordig is het anders. De zogenaamde groupies van weleer bestaan niet meer in deze vorm. Vele jonge meiden willen graag naar bed met een bekendheid maar zullen er niet en dagtaak van maken. Een zogenaamde levensovertuiging.

Mannen houden er ook wel van, fantaseren over een beroemdheid. Denk maar aan alle foto's van Britney Spears, wil iedereen nou echt zo graag weten hoe slecht ze er uit ziet? Nee het maakt haar nog lekkerder in de ogen van vele mannen een seksobject met 'karakter'. Het is ook niet voor niks dat er regelmatig beroemdheden in de playboy staan. vraag en aanbod zogezegd. Menig dames carriere heeft daarmee ooit een boost mee gekregen.

Stalken

Soms gaat een fan te ver door de grenzen van de ster niet te accepteren, respekteren. De stalker houdt alles in de gaten en probeert de bekendheid te manipuleren. Zal haar vertellen dat hij van haar houd, net als zij van hem. Het kan soms ziekelijk uit de hand lopen. En niet zelden lopen dit soort situaties door tot in de rechtzaak. De stalker is vaak niet te overtuigen van zijn onrechtmatig gedrag. Dat de liefde niet wederzijd is. Zelfs vanuit de gevangenis gaan somige stalkers gewoon door met brieven schrijven. Een bekende stalker uit Nederland is de man die Agnetha van ABBA jarenlang stalkte. Hij was ervan overtuigd dat ze gingen trouwen. Na de gevangenisstraf ging hij gewoon door. Vaak lukt het stalkers om binnen te komen bij beroemdheden, maar dat is dan in de fase voordat ze vervelend waren en voordat ze niet langer gewenst werden. Het gevaarlijke is echter dat juist in die beginfase veel bevestiging is ervaren door de latere stalker.

Keep the fantasy alive

Geniet gewoon van wat er op je netvlies komt en laat het lekker rollebollen in je hoofd. Sluit je ogen en doe wat je wilt. Wel zo lekker en je doet er niemand kwaad mee. Waarschijnlijk als je wat ouder bent is dat genoeg, maar voor de (eeuwige)pubers onder ons is het ooit in het echt aanraken van de geliefde ster nog steeds een droom.
© 2008 - 2024 Hoptunaa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat is het verschil tussen een ster en een planeet?Wat is het verschil tussen een ster en een planeet?De zon, sterren en planeten zorgen soms voor verwarring. Is de zon een ster of een planeet? Wat is het verschil tussen e…
Helderste ster van de nachtelijke hemel: Sirius (Hondsster)Helderste ster van de nachtelijke hemel: Sirius (Hondsster)De ster Sirius is de helderste ster van de nachtelijke hemel en staat relatief dichtbij de aarde. De ster hoort bij het…
Interessante percentages als je rijk en beroemd wilt wordenBen je van plan om rijk en beroemd of president te worden? De glitter, glamour en de rode lopers lijken jou wel wat? Vee…
Misvattingen over seks in de relatieMisvattingen over seks in de relatieSeks is een onderwerp waar door veel mensen over wordt gepraat. Toch zie je dat er veel misvattingen zijn met betrekking…

De meest gemaakte fouten bij sex met vrouwenDe meest gemaakte fouten bij sex met vrouwenVeel mannen denken te weten wat een vrouw prettig vindt tijdens seks met haar. In de praktijk blijken ze er vaak naast t…
Libido en oorzaken libidoverliesLIBIDO is het woord voor de sexuele lust van mensen. Deze sexuele lust vormt de motor voor al onze sexuele activiteiten.
Hoptunaa (55 artikelen)
Gepubliceerd: 30-05-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.