Erotiek en eten

Erotiek en eten In dit artikel bespreek ik hoe erotisch eten wel kan zijn. Een etentje hoeft niet altijd romantisch te zijn maar kan ook erotisch zijn. Natuurlijk speelt de liefde nog altijd de hoofdrol.

Erotisch eten

Iedereen weet dat je na het consumeren van oesters en champagne je sneller seksueel aangetrokken kan voelen. Maar waarom geld uitgeven aan oesters als het met chocolade saus en slagroom ook gaat? Een beetje fantasie kan je al snel op weg helpen. Leg bijvoorbeeld je kippen worst tussen twee aardappelen. Het ziet er een beetje grappig uit, maar in je hersenen wordt er iets losgemaakt dat tot spannende gebeurtenissen kan leiden.

Spelen met eten

Ouders leren hun kinderen steeds dat ze niet mogen spelen met eten. Voor één keer is het wel toegelaten. Neem bijvoorbeeld een van deze spelletjes:

Raad de smaak:

Blinddoek je partner en smeer verschillende dingen over je lichaam. Chocoladesaus, slagroom, aardbei yoghurt, enz. Laat je partner ze oplikken en laat hem raden welke smaken je hebt.

Zonder handen:

Leg eten op je lichaam en laat je partner dit zonder handen opeten.

Eetbare kleding

Het hoeft niet alleen dagdagelijks eten te zijn, je kan altijd eetbare kleding zoals strings, bh of zelfs hele t-shirts kopen die je met je tanden kan losscheuren en opeten. Dit soort artikelen vindt je meestal in een gift - of sex shop.

Op restaurant

Heb je geen zin om te koken, maar wel zin om erotisch te eten kan je nog altijd op restaurant. Dit klinkt misschien vreemd, maar er zijn verschillende restaurants in België en Nederland gespecialiseerd in het maken van erotische maaltijden. Hier kan je met je partner of met enkele vrienden naartoe gaan. Plezier verzekerd. Perfect voor een vrijgezellen avond of een avond weg met vrienden.

Zo zie je maar dat er voldoende mogelijkheden zijn om er een spannend diner van te maken. Niet alleen thuis maar ook op restaurant kan je erotisch eten.

Smakelijk eten.
© 2008 - 2024 Scanzee, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Ondeugende spelletjes om je relatie spannend te houdenEr zijn van die momenten dat je relatie in een dip zit. Of dat het niveau van het seksleven gedaald is tot ver beneden h…
Erotische, afrodisiaca en Valentijn kookboekenErotische, afrodisiaca en Valentijn kookboekenErotische, afrodisiaca en Valentijn kookboeken is een overzicht van de populairste boeken waarvan de zinnenprikkelende g…
Wat te doen tegen misselijkheidWat te doen tegen misselijkheidMisselijkheid is erg vervelend. Als je misselijk bent, is er altijd wel een oorzaak. Je lichaam reageert op een bepaalde…

SOA - hoe hou ik mijn vakantieseks veiligSOA - hoe hou ik mijn vakantieseks veiligBinnenkort gaan we weer massaal op vakantie. Seks tijdens de vakantie overkomt je soms onvoorbereid, hoe voorkom je dat…
Seks, goed voor je conditie!Seks, goed voor je conditie!Je zult het misschien niet geloven, maar seks is heel erg goed voor je conditie, ontwikkeling van je spieren en je uiter…
Scanzee (4 artikelen)
Gepubliceerd: 01-07-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.