Ondeugende spelletjes om je relatie spannend te houden

Er zijn van die momenten dat je relatie in een dip zit. Of dat het niveau van het seksleven gedaald is tot ver beneden het vriespunt. Natuurlijk kun je je relatie en je seksleven laten doodbloeden, maar je kunt er ook nieuwe energie in blazen. Hoe je dat doet? Gewoon door een beetje tijd en aandacht aan elkaar te besteden. Deze ondeugende spelletjes en tips kunnen daarbij helpen. Ook zijn deze tips leuk als je wel een spannend seksleven hebt maar gewoon eens iets anders wilt!

Verstoppertje

En dan natuurlijk niet zomaar verstoppertje. Verstop iets in de slaapkamer. En met iets bedoelen we dus: een flesje massage-olie, een vibrator, handboeien, een blinddoek of andere speeltjes waar jullie je prettig bij voelen. Laat je partner dit zoeken binnen een afgesproken tijd. Lukt dit hem of haar? Dan moet jij je partner verwennen met het desbetreffende speeltje. Lukt dit de partner niet, dan moet de partner jouw verwennen. Uiteraard mag je tips geven, deze moeten wel betaald worden met een zoen.

De striptease

En die helpt altijd. Veel mensen durven het niet, terwijl het zo makkelijk is! Oefen van te voren een paar keer als de partner niet thuis is, kies daarbij kleren uit die makkelijk te verwijderen zijn... Het gaat er niet om dat jij een proffesionele striptease neerzet, het gaat erom dat je je partner verleid. En jij weet als geen ander hoe dat moet!

Erotisch koken

Het vergt wat creativiteit maar erotisch koken is hardstikke leuk om te doen! Je kunt werken met ingredienten die de lust op wekken (chocola, ei, oesters, rood fruit, enz) maar je kunt natuurlijk ook je eten de vorm geven van erotische artikelen en lichaamsdelen! Als je dit gezellig met zijn tweeën doet is samen koken ineens heel anders en de wordt het de grote vraag of jullie ook aan eten toekomen!

Rollenspel

In een rollenspel kunnen jullie die persoon zijn die je zelf niet bent maar wel graag eens een keer wilt zijn. Je kunt het zo ver laten lopen als je zelf wilt. Je kunt het binnen de veilige muren van je huis doen, maar er zijn ook stellen die gaan hele dagen op pad tijdens hun rollenspel en zijn ervan overtuigt dat dit hun relatie spannend houdt!

Ga samen dansen

En dan bedoelen we ook echt dansen. Salsa is een ideale dans om samen te leren. De muziek is ritmisch, opzwepend en een tikje erotisch. Naarmate je beter leert dansen heb je steeds meer huid op huid contact en leer je elkaars lichaam nog beter kennen. Ga iedere week na de les nog samen een lekker drankje drinken, praat met elkaar en kijk elkaar eens goed aan. Thuis heb je vuurwerk!

De erotische club

Dit hoeft niet gelijk een all-the-way parenclub te zijn. Dat mag wel natuurlijk als jullie dat zelf willen. Vooropgesteld dat als jullie ergens heen gaan jullie goede afspraken hebben gemaakt. Wat gebeurd er wel en wat niet. Er zijn zat stellen die naar een club gaan voor de erotische sfeer. Zij dansen, eten, drinken en hebben seks. Maar dat laatste alleen met elkaar! Dus dat kan ook, als jullie maar eerlijk naar elkaar toe zijn over de afspraken.

Telefoongesprek

Jullie zullen elkaar ongetwijfeld regelmatig opbellen of sms-en met de vragen: 'wat wil je eten, hoe laat ben je thuis, welke film zal ik huren, enzovoorts. Je kunt elkaar ook bellen of een sms sturen met hele andere boodschappen. Waar jij op dat moment zin in hebt bijvoorbeeld. Of welke erotische film je gehuurd hebt. Reken maar dat je partner rood aanloopt achter zijn/haar bureau en voor de files uit naar huis rijdt!

Betaald

Doe alsof je een prostituee of gigolo bent. Jij krijgt betaald voor je werk, dus zul je alles moeten doen wat de ander wilt! En als je je best niet doet krijg je helemaal niets terug! Kortom, flink hard aan het werk, geef je partner wat hij of zij wilt en misschien willen ze jouw dan wel betalen met datgene dat jij wilt!

Verander je slaapkamer

Veel slaapkamers zijn niet alleen slaapkamer. Er staat een computer, de kleding puilt uit de wasmand in de hoek, het rolgordijn is al jaren stuk net als de lamp, je nieuwe cursusboek ligt op het nachtkastje en je knuffelbeer van vroeger op het voeteneinde. En dan is het ook nog de bedoeling dat jullie daar aandacht aan elkaar besteden en seks hebben? Vind je het gek dat dat niet lukt! Kortom, gooi alles uit de slaapkamer wat niets met slapen en erotiek te maken heeft. Vervang kapotte lampen, schilder de muren in prettige kleuren en koop nieuw beddengoed. Wedden dat het helpt!
© 2009 - 2024 Zelda, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Tips voor een beter seksleven tijdens je relatieTips voor een beter seksleven tijdens je relatieEen goed lopende relatie is niet altijd rozengeur en maneschijn. Het is belangrijk om de passie levend te houden in je r…
Misvattingen over seks in de relatieMisvattingen over seks in de relatieSeks is een onderwerp waar door veel mensen over wordt gepraat. Toch zie je dat er veel misvattingen zijn met betrekking…
Tips voor een goed sekslevenWat er tussen de lakens afspeelt is belangrijk. Het liefdesleven is heel goed in een gezonde relatie, de moeite waard om…

Jouw Summer of loveJouw Summer of loveDe 5 geheimen voor meer zomersex...? Stop deze vijf geheimen uit de sensuele wetenschap in je bagage en laat elke vrouw…
Samen winkelen voor erotische lingerieVoor een stelletje is het samen op zoek gaan naar erotische lingerie een fantastische manier om jullie seksleven een nie…
Zelda (74 artikelen)
Gepubliceerd: 30-11-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.