Liefde bedrijven in de buitenlucht

Liefde bedrijven in de buitenlucht Veel vrouwen worden opgewonden van buitenseks. Ze zijn luchtiger gekleed en voelen zich daardoor veel meer sexy dan dat ze dik zijn ingepakt. En de temperatuur speelt ook mee. Tenslotte is het opwindend omdat het niet mag en je betrapt kan worden. Enkele zaken waar u voor op moet passen.

In de stad

Vitrine

In de stad is het altijd druk, herrie. Seks in de vitrine is pikant, maar wetenschappers onderzochten dat de helft van de straatbewoners achter de gordijnen naar liefdebedrijvende stelletjes kijken. Dit werkt natuurlijk niet prestatieverhogend. De ongezonde druk komt boven, zij wordt zenuwachtig en hij verliest zijn erectie. Echter, sommige stelletjes kicken op deze gedachte en kunnen als konijnen te keer gaan.

Park

In het park zijn veel stelletjes aan het vrijen. Dit geeft natuurlijk geen speciaal gevoel en zij zal zich snel tot massaproduct voelen. Tenzij stelletjes zin in een orgie hebben, is het park de ideale plek om je te laten gaan. Echter, de laatste tijd zijn ook veel homoparen in het park bezig.
Gaat u toch de liefde in het park bedrijven, gebruik in ieder geval een kledingstuk als ondergrond.

Steegje

Wat kan het heerlijk zijn midden in het centrum in een steegje de liefde te bedrijven. Soms hoeft het niet zo romantisch te zijn. Vrouwen kunnen dit af en toe fantastisch vinden, zich een ‘straatslet’ voelen. De man hoeft niet altijd de romantische uit te hangen.
Pik wel een goed steegje uit, waar geen dronken mensen zijn. In de buurt van een monument, kan het toch nog een sfeertje geven.

In zee

Zand

Net als in de film romantisch met uw partner vrijen in de branding. Velen hebben die wens en brengen ze ook vaak in vervulling, op een zwoele avond. Warme temperatuur, de temperatuur van het water is lekker, allebei een paar drankjes op. Ideale situatie. Pas wel op! De golven waar u zich in bevindt, brengen zand met zich mee. Tijdens de daad heeft u of uw partner misschien hier geen last van, de volgende ochtend wel. En dit kan pijnlijke tijden met zich mee brengen, vooral voor de vrouw.

Vissen

In zoet en in zout water komen er vissen voor. Voel u dan ook niet gestoord als er een school vissen om de hoek komt kijken tijdens het vrijen. Geen paniek, de beestjes doen niks. Let wel, zout water kan wel vervelend prikken.

Deining

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen het heerlijk vinden hun borsten in het water te laten ‘zweven’. De zwaartekracht speelt dan geen rol en vrouwen krijgen een vrij gevoel. Wilt u tijdens de seks dieper de zee in, ga dan na de golven staan. Het is daar heerlijk rustig. Een voordeel van seks in het water: uw partner weegt minder zwaar. Het is dus geen probleem om de vrouw op te tillen en om uw middel te plaatsen.

Op het strand

Honden

U bent niet de enige die heerlijk een wandeling op het strand maakt. Honden vinden dit ook fijn. En als u druk met uw partner bezig bent, is niks vervelender dan een snuffende hond in de buurt. Vaak lopen de baasjes ook nog in de buurt…

Prestaties

Zowel de man als de vrouw voelt zich beter als ze de liefde bedrijven op het strand. Qua prestaties denkt dat de man veel meer kan en de vrouw wordt meer opgewonden. Dit alles komt door de zeelucht, een heerlijk briesje, de vrijheid en de ruimte. Neem wel een handdoek mee, dit om het vele zand te voorkomen van het binnendringen bij zowel de man als de vrouw. Het harde zand, vlakbij het water, vrijt veel lekkerder dan het zachte zand in de duinen.

Ongedierte

In Nederland, maar vooral in het buitenland komt ongedierte voor op het strand! Let hierop. Dit kan namelijk tot nare situaties leiden.

Bovendien komt er ’s avonds en ’s nachts vaak patrouillerende politie langs. Vindt uit waar en wanneer het het beste is.

Op het parkeerterrein

De motorkap is een geliefd onderdeel om samen met de partner, of alleen, de liefde te bedrijven. Een harde ondergrond, waar niks in de weg ligt. Staat u op een heuvel, zet de handrem erop, voordat u met auto en al naar beneden rolt. U kunt kiezen of u een parking langs de snelweg neemt, kijk uit voor veel toeschouwers, of een rustige parking ergens afgelegen.

Op het platteland

In de weide, helemaal alleen. Een rustige plek en u zult niet snel ontdekt worden. Pas wel op voor planten, en vooral de brandnetels die verstopt tussen het hoge gras zitten.
© 2008 - 2024 Jootje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afslanken en seksAfslanken en seksHet hebben van seks zou goed zijn om af te slanken door het verbranden van de extra calorieën... Is dat wel zo? Of hangt…
Het seksdieet, voor zin in seksHet seksdieet, voor zin in seksWeinig tot geen zin om de liefde te bedrijven? De klacht is niet uniek, al lijkt het soms of bij anderen de vonken er 24…
Stranden in DubaiStranden in DubaiWitte stranden, palmbomen, rust of juist drukte en de grote stad op steenworp afstand. Dubai heeft het allemaal. Welke s…

Potentieverhogende middelen uitgelichtPotentieverhogende middelen uitgelichtBij het ouder worden neemt vaak de zin in seks af. Dat is het geval bij vrouwen maar ook bij mannen. Op internet vind je…
Top 10 tips voor betere seksTop 10 tips voor betere seksWanneer je langer met iemand samen bent kan het gebeuren dat het seksleven een steeds lagere prioriteit krijgt. Niet get…
Jootje (353 artikelen)
Gepubliceerd: 15-10-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.