Het seksdieet, voor zin in seks

Het seksdieet, voor zin in seks Weinig tot geen zin om de liefde te bedrijven? De klacht is niet uniek, al lijkt het soms of bij anderen de vonken er 24/7 vanaf spatten, de oplossing is er wel! Het enige wat je hoeft te doen is anders eten. Bekijk dit seksdieet en krijg weer zin om met je partner seks te hebben.
In 1998 werd Viagra geïntroduceerd. Het kleine blauwe pilletje zorgde ervoor dat mannen weer controle kregen over hun geslachtsdeel. Dit werd zon succes dat geen huisarts meer vreemd opkijkt als ernaar gevraagd wordt.

Seksleven opkrikken

Een tijdje geleden is Intrinsa op de markt gekomen. Een pleister voor de vrouw wat er voor zorgt dat de vrouw vaak zin in seks heeft. Echter heeft deze pleister vervelende bijwerkingen, zoals haaruitval, bromstem, baardgroei. Dit omdat het testosteron bevat. Gelukkig zijn er makkelijkere manieren om je seksleven op te krikken. Marrena Lindberg onderzocht lustopwekkende voedingsmiddelen en kwam tot de conclusie dat je door je eetgewoontes een beetje aan te passen, je weer zon zin in seks krijgt dat het lijkt of je je partner pas ontmoet hebt.

Afvallen

Met dit dieet vallen vrouwen ook af, dat kan voor sommige vrouwen mooi meegenomen zijn. Kilos verliezen en meer zin in seks.
Tijdens het dieet neem je een hoge dosis visolie in. Uit onderzoek blijkt dat visolie ervoor zorgt dat je lichaam meer dopamine aanmaakt. Dopamine is een neurotransmitter, een stof in de hersenen dat een grote rol speelt bij gevoelens als blijdschap, genot en seksuele opwinding.

Menu Erotica

Ontbijt

 • Yoghurt met bosbessen, aardbeien en aalbessen, of
 • 1 geroosterde boterham met twee plakjes bacon en 1 of 2 eieren, of
 • Roerei met kaas en ham

Lunch

 • Tonijnsalade, of
 • Vegetarische quiche en vers fruit toe, of
 • 1 meergranenbol met ham en kaas, paprika en mosterd, of
 • Hamburger (zonder broodje) en salade

Diner

 • In arachideolie roergebakken groente, of
 • Gegrilde kip met in olijfolie gewokte broccoli, of
 • Biefstuk met uien en gekookte groente, of
 • Varkenshaasje met broccoli

Eet zo min mogelijk koolhydraten. Brood, rijst, pasta en aardappelen zijn funest voor je seksleven

Volgens Marrena Lindberg is twee weken diëten genoeg om je libido naar de juiste hoogte te brengen.
© 2008 - 2024 Jootje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afslanken en seksAfslanken en seksHet hebben van seks zou goed zijn om af te slanken door het verbranden van de extra calorieën... Is dat wel zo? Of hangt…
Tips voor een beter seksleven tijdens je relatieTips voor een beter seksleven tijdens je relatieEen goed lopende relatie is niet altijd rozengeur en maneschijn. Het is belangrijk om de passie levend te houden in je r…
Waarom heeft mijn partner geen zin in seks?Waarom heeft mijn partner geen zin in seks?Veel stellen gaan wel eens door een periode waarin de seks even op een lager pitje staat. Maar in sommige gevallen duurt…

Geen zin in seks: kijk uit voor de 7 passiekillers!Een goed, sprankelend en bevredigend seksleven. Wie droomt er niet van? Alleen liggen droom en werkelijkheid vaak mijlen…
Erectiestoornissen (impotentie): Oorzaak en behandelingErectiestoornissen (impotentie): Oorzaak en behandelingBij erectiestoornissen of impotentie is de man niet in staat om tijdens het geslachtsverkeer voldoende erectie te krijge…
Jootje (353 artikelen)
Gepubliceerd: 06-01-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.