Penisverlenging: Hoe kun je je penis vergroten?

Veel jongens en mannen maken zich zorgen over de lengte van hun penis. Over het algemeen is dat niet terecht, want over de gemiddelde grootte van de mannelijke penis bestaat er in de publieke opinie een sterk vertekend beeld. Het kan zijn dat je echt kleiner dan gemiddeld bent geschapen. Waarschijnlijker is het dat het voor jou zo aanvoelt en dat is natuurlijk net zo vervelend. Dit artikel geeft meer inzicht in de mogelijkheden, die er bestaan om het mannelijk geslachtsdeel echt te vergroten.

Operatieve ingrepen voor een grotere of langere penis

Het verlengen van de penis

Met een cosmetische operatie is het mogelijk om de penis een aantal centimeters langer te maken. In werkelijkheid is dat niet echt wat er gebeurt: Een deel van de penis zit eigenlijk in de buikholte. Bij een penisverlenging wordt dat deel van de penis ook naar buiten gebracht, waardoor de penis inderdaad langer wordt. De penis wordt zo in niet erecte toestand tussen de 2 en 5 centimeter langer dan voorheen het geval was. Ook tijdens erectie zal de penis effectief groter zijn dan voorheen. Deze operatie wordt over het algemeen erg succesvol uitgevoerd door de betere plastisch chirurgische instituten in Nederland.

Het verdikken van de penis

Voor een dikkere penis met een grotere omtrek wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van injecties met eigen lichaamsvet. Uit billen en dijen wordt vet weggehaald, dat vervolgens weer in het geslachtsdeel wordt ingespoten. Deze ingreep is niet permanent, want eigen lichaamsvet wordt ook weer opgenomen door het lichaam na verloop van tijd. Net als bij liposculptuur is de grootste uitdaging van deze ingreep een natuurlijk eindresultaat. Deze ingreep wordt eveneens uitgevoerd door gekwalificeerde plastisch chirurgen in particuliere klinieken voor esthetische chirurgie.

Het implanteren van een penisprothese
Het is mogelijk om een penisprothese in de penis te laten aanbrengen. Dit is bedoeld voor mannen , die erectieproblemen hebben maar is geen middel tot penisverlenging of vergroting. De erectie wordt door de mannen zelf aangestuurd en het implantaat heeft geen nadelige gevolgen voor het klaarkomen of de zaadlozing. Na het plaatsen van een implantaat is er geen "natuurlijke erectie" meer mogelijk. Voor het verkrijgen van een erectie zijn injecties met Androskat en Viagra overigens in eerste instantie meer voor de hand liggende alternatieven.

Pillen, smeersels en preparaten, die penisverlenging beloven

Op de markt zijn er aardig wat smeersels en pillen, die een verlenging of verdikking van de penis beloven. Over het algemeen gaat het hier om middelen, die zorgen voor een grotere bloedtoevoer naar de penis toe. Net als bij een erectie is nu ook in niet erecte toestand de penis meer gezwollen, waardoor hij er groter zal uitzien. Over het algemeen is er qua stevigheid, hardheid en zwelling wel resultaat merkbaar van deze middelen. Ook zal de zin om te vrijen soms toenemen, doordat er meer bloedtoevoer naar het geslachtsdeel is, wat in de hersenen correleert met een gevoel van seksuele opwinding.

In de middelen, die je kunt slikken zit vaak vitamine E en zink, wat zorgt voor goed functioneren van de zwellichamen in het geslachtsorgaan. Ginseng stimuleert de aanmaak van testosteron en zal hiermee de geslachtsdrift een boost geven; er is geen sprake van een direct effect op de grootte van de penis maar ook hier is er wetenschappelijk wel een bewezen effect op de zwellichamen aantoonbaar.

Penisvergroting via een vacuümpomp, erectiepomp of gerelateerde apparatuur

Een vacuümpomp wordt gebruikt om een meer langdurige en stijve erectie te verkrijgen. Doordat de lucht in het apparaat rondom de penis vacuüm wordt gezogen, neemt de bloedtoevoer naar de penis toe. Het gebruik van een verkeerde of onveilige pomp is niet zonder risico, omdat de bloedcirculatie kan afnemen. Littekens, vervormingen en bloedingen behoren helaas tot de mogelijkheden. Oriënteer je dus heel goed en zoek naar ervaringen van gebruikers voor je overgaat tot de aanschaf van zo'n apparaat.

Gewichten aan de penis hangen is ook een mogelijkheid in deze categorie. Klinkt misschien onaannemelijk maar het frequent rekken van de penis via gewichten of door "ermee te spelen" heeft wel degelijk effect op de lengte van de penis. Hiervoor zijn er ook zogenaamde penis stretch pakketten te koop, waarmee je langzaam maar zeker (geduld is noodzakelijk) het geslachtsdeel oprekt. Verwacht geen wonderen in korte tijd bij het gebruik van deze methode en pas ook hier op om niet teveel resultaat in te korte tijd te willen bereiken.
© 2009 - 2020 Sterretje999, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Feiten over de penisTegenwoordig wensen de meeste mannen een grote penis. maar bij de oude grieken was een kleintje juist het ideaal. Kijk m…
Natuurlijke penisvergrotingHeb je complexen over de grootte van je penis? De volgende oefeningen en tips kunnen je misschien helpen. Let wel op, ik…
Een kleine penis, wat doet dat met de man?Aan sommige dingen in het leven kan niemand iets doen. Daarbij horen ook de afmetingen van iemands lichaamsdelen. En ook…
Leuke penis weetjesDenk je al veel van de penis af te weten of vind je het maar een raar ding? De weetjes die je hieronder vind maken het e…

Verbeter je seksleven in zeven stappenVerbeter je seksleven in zeven stappenGeen zin (meer) in seks? Volg dit zeven-stappenplan om je liefdesleven te verbeteren. Laat je verrassen door de onverwac…
Aphrodisiaca, lustopwekkers en libidoverhogersAl duizenden jaren bestaan er allerhande middelen, die zin in seks opwekken of dat beloven te doen. Een afrodisiacum zor…
Bronnen en referenties
  • The complete guide on penis enlargement
  • Kliniekoverzicht: De beste klinieken voor penisverlenging

Reageer op het artikel "Penisverlenging: Hoe kun je je penis vergroten?"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Daniel, 22-09-2016 11:12 #2
Heb besnijdenis gehad, penis is kleiner geworden, littekens van operatie, trekken hem achterwaarts. Waar kan ik dit laten verbeteren door operatie?

Xxlpik Nl, 20-05-2010 15:29 #1
Er zijn veel producten op de markt met grote verschillen in prijs en kwaliteit. Uit eigen ervaring beveel ik stretchers aan. Bij stretchers moet je op het verschil letten tussen de bevestigingsmanieren. Een touwtje die je om je penis moet binden (achter de eikel) is natuurlijk minder goed dan een strip die de kracht verspreidt over een groter oppervlak. Het is dezelfde manier als de Sadhoe mannen in India en de Karamojong in Oeganda gebruiken, ze starten in de adolescentie met penisvergroting door het hangen van gewichten aan hun penis. Doordat ze dagelijks steeds zwaarder wordende gewichten aan hun penis hangen gedurende vele jaren wordt de penis van deze mannen verlengt tot wel 45 centimeter en meer. Pompen kunnen goed werken, u zult wel ervaren dat de eikel sneller groter wordt dan de rest van uw penis.

Infoteur: Sterretje999
Laatste update: 06-02-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 2
Reacties: 2
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!