Leuke penis weetjes

Denk je al veel van de penis af te weten of vind je het maar een raar ding? De weetjes die je hieronder vind maken het een en ander duidelijk.

Maten

Als eerst natuurlijk de maten. Hoe stoer mannen ook zeggen: ‘Het gaat niet om hoe groot hij is, maar om hoe je hem gebruikt’. Daar trappen wij vrouwen dus niet in! De gemiddelde lengte in ontspannen toestand is 8 tot 10 centimeter en de doorsnee 3 centimeter. In erectie is de lengte gemiddeld 13 tot 16 centimeter en de doorsnee 4 centimeter. Er zijn twee soorten penissen; de bloedpenis en de vleespenis. De bloedpenis is in ontspannen toestand normaal tot klein, maar groeit enorm wanneer hij een erectie wordt. De vleespenis is al vrij groot van zichzelf wanneer hij ontspannen is, maar wordt het een erectie dan groeit hij ook niet veel meer. Om nog even iets uit de wereld te helpen: De dikte van de penis is bij het vrije belangrijker dan de lengte. De maat doet er echt wel toe, al is het alleen maar voor het oog.

Sperma

Sperma kan verschillende smaken hebben en deze kun je deels zelf bepalen. Wanneer de man veel koffie en/of alcohol drinkt, veel rookt en fast-food eet dan zal dat de smaak niet goed doen. Is bitter je favoriet dan is dit geen probleem, maar als je liever iets zoeter wil kies dan voor het eten van veel fruit. Op de kwaliteit kun je zelf ook invloed hebben. Het dragen van strakke spijkerbroeken is bijvoorbeeld erg slecht, omdat de zaadballen dan te warm worden. Ook alcohol, roken en werken met radioactieve of chemische stoffen, medicijnen, stress en te weinig vitamine C verminderen de kwaliteit. Zelfs te vaak klaarkomen (3 keer per dag of vaker) kan slecht zijn voor de kwaliteit.

Erectieproblemen

Wil je geen erectieproblemen na je vijftigste, dan kun je beter niet roken. De meerderheid van de mannelijke rokers krijgt hier na het vijftigste jaar last van. Ook stress en faalangst kunnen dit veroorzaken.

Besnijdenis

Ook mannen die besneden zijn kunnen genieten van seks. Vaak wordt er verteld dat het topje van de penis ongevoelig wordt, maar besneden mannen kunnen net zoveel voelen als elke andere man. Wel missen sommige mannen die zijn besneden het glijden van de voorhuid over de eikel.

Grote voeten

Helaas mannen, jullie houden niemand meer voor de gek met je grote voeten. Er is namelijk helemaal geen verband tussen de maat van de voeten, neus of handen en de penis. Of mannen met een dure sportwagen of een duur horloge wat te compenseren hebben kan ik dan weer niet bevestigen. Wel is het zo dat dikkere mannen een kleinere penis hebben dan de slanke mannen. Bij dikke mannen verdwijnt namelijk een deel van de penis in het vet.

Masturberen

Het is gezond om regelmatig te masturberen en dan bedoel ik niet meteen elke dag drie keer! Wanneer de man gemiddeld vier keer per week masturbeert, is dat al meer dan genoeg. Het mag natuurlijk ook vervangen worden door het bedrijven van de liefde. Wanneer de man dit aanhoudt zal hij later minder problemen met zijn ‘maatje’ hebben. Ook zal hij over het algemeen gelukkiger en vruchtbaarder zijn.

Penisvergroting

Weer moet ik jullie mannen teleurstellen, want een penis valt niet te vergroten. Welk apparaat of pomp je ook gebruikt hij wordt echt niet groter. Dit zal in ieder geval niet langer duren dan een uur. Ben je nog geen twintig, dan is er nog hoop. Je penis groeit door tot je begin twintig bent.

Mannen faken ook

Er wordt gezegd dat vrouwen sterren zijn in faken, maar ook mannen kunnen dit heel goed. De meeste vrouwen voelen de ejaculatie van de man niet eens en wanneer hij een condoom gebruikt is het oók voor hem een fluitje van een cent! Een beetje harder en sneller op en neer gaan, wat kreunen en de vrouw is overtuigd.
© 2011 - 2024 Jikkes, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Grote penis, kleine penis, dunne penis?Grote penis, kleine penis, dunne penis?Er zijn veel jongens in de puberteit die erg onzeker zijn over hun geslachtsdeel. Ze ontdekken dat het bij andere jongen…
Feiten over de penisTegenwoordig wensen de meeste mannen een grote penis. maar bij de oude grieken was een kleintje juist het ideaal. Kijk m…
Pijn tijdens het vrijen bij de man (dyspareunie)Pijn tijdens het vrijen bij de man (dyspareunie)Pijn tijdens het vrijen (ook wel dyspareunie genoemd) komt zowel bij de vrouw als bij de man voor. Pijn tijdens de seks…
Kerstballen van piepschuimBen je op zoek naar lichte kerstballen die niet stuk vallen? Maar wil je niet van die lelijke plastic ballen in je boom?…

Het spel der verleiding (in uiterlijkheden)Het spel der verleiding (in uiterlijkheden)Veel vrouwen weten maar al te goed wat ze moeten doen om het spel der verleiding te spelen, maar weinig vrouwen komen er…
Wat zeggen kleuren over seksualiteitKleuren zeggen veel over iemands persoonlijkheid. Deze kunt u weer opsplitsen in je liefdesleven, emoties, loopbaan, sek…
Bronnen en referenties
  • Het grote penisboek
Jikkes (15 artikelen)
Gepubliceerd: 20-10-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.