Wat zeggen kleuren over seksualiteit

Kleuren zeggen veel over iemands persoonlijkheid. Deze kunt u weer opsplitsen in je liefdesleven, emoties, loopbaan, seksualiteit etc. U hoeft niet per se een favoriete kleur te hebben, want er is altijd wel een kleur in uw leven die overheerst. Deze kleur kan ook door de jaren heen veranderen, net zoals u ook aan het ontwikkelen bent. Ik ga u vertellen wat verschillende kleuren over uw seksualiteit zeggen.

Rood

Rood is de kleur van seks en erotiek, denk aan de ‘Moulin Rouge’ en de ‘Wallen’. Mensen die van rood houden zijn dan ook echt wilde beesten in bed en zijn heel gemakkelijk te verleiden. Als ze eenmaal seksuele spanning voelen zullen ze deze ook niet snel meer laten gaan. Rood neemt initiatief en is vaak opzoek naar slachtoffers.

Geel

Het libido van de mensen met een gele voorkeur is erg verschillend. Ze kunnen niet volledig van seks genieten, maar ze zullen ook geen nee zeggen. Wanneer deze persoon door iemand bewondert wordt voelen ze zich gevleid en zullen zeker meegaan. Ze zijn wel erg passief. Geel is ook vaak de lievelingskleur van homoseksuelen.

Roze

Deze kleur is niet al te positief, zoals je misschien wel zou verwachten. Vrouwen proberen mannen gek te maken door ze meer te beloven dan ze zelf willen. Ze misbruiken hun vrouwelijkheid door te teasen en dan haken ze op het laatste moment af. Dit doen ze omdat ze zich er goed door voelen of omdat ze eigenlijk een hekel aan mannen hebben. Ook mannen met deze kleur zijn geen lieverdjes. Het zijn enorme players en hebben vaak meerdere vrouwen op een avond.

Paars

Mensen met de lievelingskleur paars zijn erg egoïstisch in bed. Vrouwen maken zich ook erg druk om hun uiterlijk, ze zijn bijvoorbeeld bang dat hun haar door de war raakt. Mannen doen het op een erg zakelijke manier. Paars heeft dus niets met homoseksualiteit te maken, zoals veel mensen denken.

Zwart

Deze kleur is vaak geliefd door de extremere types. Ze houden vaak van perverse spelletjes en proberen graag dingen uit. Ze zijn gek op SM en Bondage en vaak zijn deze mensen masochistisch of sadistisch. Wanneer u van deze kleur houdt beleeft u het meeste genot tijdens de seks wanneer u ongelukkig of humeurig bent.

Wit

Wit is de kleur van degelijk en netjes. Vindt u wit mooi dan praat u liever niet over seks en vind u het zelfs een beetje vies. Als vrouw kleedt u zich pas uit in bed en zodra de daad voorbij is kleed u zichzelf meteen weer aan. Mannen doen hetzelfde, maar dan met douche. U zult mensen met deze lievelingskleur nooit in het openbaar zien zoenen, want dat kan echt niet volgens hen. Wel hebben deze mensen een koosnaampje voor hun geslachtsdeel.

Groen

De groenliefhebbers zijn erg teder, dus verwacht geen passie in bed. Mannen zijn op een schattige manier wat onhandig en voorzichtig. Vrouwen bedrijven de liefde alsof ze nog maagd zijn. Waar je niet bang voor hoeft te zijn bij deze mensen is dat ze ontrouw zullen zijn.

Oranje

Houdt u van de kleur oranje, dan ziet u het liefdesspel als een film. Zoals het in de film te zien is, zo wilt u het ook doen en het liefst ook ervaren. Er wordt veel tijd aan besteed, ook aan het voorspel. Er worden veel lieve woordjes gefluisterd en ze gaan helemaal in de daad op, toch krijgen deze mensen niet vaak een orgasme. Ze zijn te veel bezig met de perfectie, zodat ze te weinig genieten. Ze kunnen wel heel goed faken!

Bruin

De liefhebbers van bruin zijn erg romantisch. Ze houden van wandelen in het bos of over het strand. Ze liggen graag op een bontje voor het haardvuur en willen veel en vaak knuffelen. Ze denken altijd aan de wensen en behoefte van hun partner en zijn echte schatten. Pas wel op met wat je zegt, want én ongetogen woord en ze knappen op je af.

Grijs

Heeft u gekozen voor grijs dan is uw libido waarschijnlijk erg laag. Niets waar de grijze persoon van opgewonden raakt. Deze mensen hebben daarom ook seks omdat het moet, wanneer ze bijvoorbeeld zwanger willen raken. Ook hebben ze seks om hun partner een plezier te doen, maar verwacht geen geweldige vrijpartij. Ze gaan op hun rug liggen en meer hoeft u niet te verwachten. Ze doen het niet met plezier en hebben wel wat beters te doen.

Blauw

Degene die van blauw houden zijn de perfecte sekspartner. In deze personen kunt u alles vinden. Ze zijn liefkozend en teder, maar kunnen ook wild en vernieuwend zijn. Ze beleven de daad vol genot en storten al hun passie erin. Het zijn opwindende partners die ook het voorspel erg leuk vinden. Ze denken aan hun eigen behoeften, maar ook zeker aan die van hun partner. Ze zijn elegant en sensueel. Een blauwe partner zal zijn of haar lusten nooit buiten de deur zoeken.
© 2011 - 2024 Jikkes, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De invloed van licht en kleuren op je energieDe invloed van licht en kleuren op je energieLicht en kleuren bevatten specifieke eigenschappen die ons in staat stellen onze innerlijke krachten op te laden en gene…
Waarom is roze voor meisjes?Waarom is roze voor meisjes?Roze muisjes voor een meisje, blauwe muisjes voor een jongen. Vanaf onze geboorte worden veel kinderen gelijk in een bep…
Wat is een “aura”?In het spirituele wordt er veel over aura’s gesproken. De een vindt het abracadabra en de ander vindt het machtig intere…

Het spel der verleiding (in uiterlijkheden)Het spel der verleiding (in uiterlijkheden)Veel vrouwen weten maar al te goed wat ze moeten doen om het spel der verleiding te spelen, maar weinig vrouwen komen er…
De positieve bijwerkingen van seksDe positieve bijwerkingen van seksBij relatief veel stellen is seks enig moment slechts een onderdeeltje van de relatie ... als het al een onderdeel is. T…
Bronnen en referenties
  • http://www.romantic-lyrics.com/lovetest3.shtml#yellow
Jikkes (15 artikelen)
Gepubliceerd: 19-10-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.