Afvallen met Seks

Afvallen met Seks Afvallen! De meeste mensen schrikken al bij het woord, daar gaan we weer! Afvallen daar kun je ook niet van genieten en zeker niet als het niet gaat zoals jij dat wilt en niet snel genoeg gaat. Wat zou je een lekker gevoel geven, een steuntje in de rug en waar word je vrolijk van? Seks, vrijen, stoeien en ga zo maar door, en je valt er nog van af ook!

Calorieën verbranden

Dat doe je dus gewoon met een lekker potje vrijen, inmiddels weet vrijwel iedereen dat je zo een 100 tot 200 calorieën kan verbranden met een goed potje stevige Seks. Je bent helemaal in de stemming en je lichaam is er ook klaar voor, dat betekend dat ook wanneer je moe bent gewoon door gaat met je "Workout" zullen we maar even zeggen. Neem nou een hometrainer, als je na een half uurtje moe bent dan stop je ermee en denkt er gewoon geen haar op je hoofd dat je nog even 10 minuten door gaat.

Sex is voor de een anders dan de andere, dit heeft dan ook meer betrekking tot de genen die actief Sekshebben. Als je gewoon blijft liggen dan gebeurd er natuurlijk niet veel. Wees uitdagend en probeer samen met je partner allerlei standjes uit (De standjes die je uitkiest moeten natuurlijk wel vol te houden zijn). Je kan zomaar als je gemiddeld zo een 3 keer per week lekker actief Seks hebt zo'n ongeveer 600 calorieën verbranden. Op deze manier sla je 3 vliegen in 1 klap, je bent lekker met je partner experimenteel bezig, je hebt een goede workout en valt er van af, en het maakt je seksleven een stuk leuker.

Humeur

Wat kunnen we je vertellen over je humeur, nou iedereen weet dat je een heerlijk gevoel hebt na een stevige vrijpartij.
Als je met een dieet bezig bent en je staat aan het eind van de week op de weegschaal en je merkt dat er weer niets veranderd is of sterker nog dat je ondanks al dat lijnen een kilo bent aangekomen dan word je daar absoluut niet vrolijk van. Het gevolg daarvan is dat je uit teleurstelling de vriezer opentrekt een bak ijs pakt en met een film op de bank gaat zitten om je verdriet en teleurstelling te vergeten. Uhuh das dus niet goed. Als je lekker aan het vrijen bent dan denk je niet aan eten, en na de vrijpartij heb je nog steeds zo een goed gevoel dat je waarschijnlijk pas een paar uur later wat zult gaan eten. En als je dan wat gaat eten dan zul je waarschijnlijk een overheerlijke smoothie gaan staan brouwen in de keuken in plaats van de kast open te trekken en een zak chips tevoorschijn toveren, en dat allemaal omdat je lekker in je vel zit, wat weer komt omdat je een heerlijke vrijpartij achter de rug hebt.

Zelfvertrouwen

Sex geeft je een goed gevoel van zelfvertrouwen. Als je samen met je partner aan het vrijen bent en hij of zij verteld dat je een prachtig lichaam heeft en heerlijk van je lichaam aan het genieten bent geeft dat je een enorme boost aan zelfvertrouwen. Daardoor voel je je aantrekkelijk en mooi en ben je niet zo heel erg bezig met lijnen en afvallen. Het zelfvertrouwen helpt je uiteindelijk bij je afval poging want doordat je je goed voelt en lekker in je vel zit pak je sneller iets gezond uit de kast en drink je sneller een glas melk in plaats van cola. Als je weinig zelfvertrouwen hebt en je niet lekker in je vel zit ben je sneller geneigd om een zak chips en een colaatje erbij te pakken omdat dat je op dat moment een goed en prettig gevoel geeft, maar als je het op hebt heb je er nog een rotgevoel aan overgehouden omdat je jezelf hebt toegelaten om het te eten. Leer van je lichaam te houden en respecteer je lichaam, als je dat doet dan zul je er ook minder snel rotzooi in gooien.

Genotscentrum

Je hersenen vertellen jou wanneer je honger hebt, wanneer je dorst heb of wanneer je behoefte hebt aan een vrijpartij. Soms werkt het niet helemaal, want soms is het geval dat wanneer je honger hebt je naar een glas drinken grijpt en andersom. Wanneer je iets lekkers eet of drinkt dan gaat je hersens een soort stofje aanmaken die jou een bevredigend gevoel geeft.

Ook als je Seks hebt dan komt er in de hersenen een soort stofje vrij die je laat weten dat je een bevredigend gevoel hebt.
Kortom als je flink de boel op stelten zet in je slaapkamer met je partner dan zeurt de hersenen niet zo snel over dat bevredigend stofje en heb je voorlopig nog geen hongergevoel, buiten dat ben je dan met hele andere dingen bezig.
© 2009 - 2024 Rinag, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Seks, goed voor je conditie!Seks, goed voor je conditie!Je zult het misschien niet geloven, maar seks is heel erg goed voor je conditie, ontwikkeling van je spieren en je uiter…
Dieet: vasten en ontgiften diëtenDieet: vasten en ontgiften diëtenEr bestaan zo veel diëten dat het lastig is een dieet te vinden dat bij jouw wensen aansluit. Vasten en ontgiften diëten…
Pijn tijdens het vrijenSeks is iets waarvan je samen wilt genieten. Niet iets waar je tegenop wil zien, omdat je pijn hebt tijdens het vrijen o…

Samen winkelen voor erotische lingerieVoor een stelletje is het samen op zoek gaan naar erotische lingerie een fantastische manier om jullie seksleven een nie…
Meer genot bij vrouwen door kleine ingreepMeer genot bij vrouwen door kleine ingreepIn veel relaties is het vaak tobben in bed. Waar een man erectieproblemen heeft schort het bij een vrouw vaak aan een ge…
Rinag (4 artikelen)
Gepubliceerd: 27-11-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.