Leren Lingerie - Iets Voor Jou?

Leren lingerie is een van de meeste provocatieve lingerie die je ooit zult dragen. Ben je bescheiden of terughoudend? Dan is dit soort lingerie niet iets voor jou. Leren lingerie geeft een nieuwe betekenis aan het woord ‘passie’ en tilt het naar een hoger niveau. Wat betreft verwachtingspatroon van de aanschouwer: het dragen van leren lingerie laat niets aan duidelijkheid te wensen over over jouw intenties.

Leren Lingerie - Niet Echt Subtiel...

Ben je op zoek naar sexy lingerie dat je doel subtiel over brengt? Dan ben je bij leren lingerie aan het verkeerde adres, want subtiel kan men dit niet noemen.

Wie Draagt Leer?

In het algemeen word leren kleding met cowboys en motorrijders geassocieerd. Cowboys dragen leer om hun lichaam te beschermen tegen bosjes, takken en bomen. Motorrijders dragen leer om ze tegen zogenoemde 'road rash' (schaafwonden) te beschermen. Dit type leren kleding is natuurlijk vrij dik, omdat het een beschermende rol speelt. Dat belemmerd natuurlijk ook de bewegingsvrijheid nogal. Aspecten die natuurlijk helemaal niet goed zijn voor leren lingerie!

Leren Lingerie is Niet alleen voor Vrouwen

Leren Lingerie is natuurlijk niet alleen voor vrouwen. Dat heerlijke gevoel van leer op je blote huid is niet alleen aan vrouwen voorbehouden! Er zijn echt heel veel opties voor mannen. Zet je vooroordelen opzij en kijk eens rond. Het varieert van een leren broek tot een meer avontuurlijk leren harnas. Besef je goed dat rollenspellen, waar kleding natuurlijk de belangrijkste rol speelt, fantastisch werkt voor in de sleur geraakte relatie of huwelijk. Begin gewoon langzaam met wat leren accessoires zoals bijvoorbeeld leren halsbanden.

Het Leren Harnas, Meest Provocatieve Leren Lingerie

Als meest provocatief binnen de verschillende stijlen van leren lingerie, is het leren harnas. Het uiterlijk van het harnas laat weinig aan de fantasie over, aangezien het precies duidelijk maakt wat de intentie van de drager is. Een vrouw die een leren harnas draagt, is duidelijk in volledige controle over zichzelf. Daarbij is ze absoluut niet op zoek naar een partner die zelf het heft in handen neemt! Het is het type dat zich leent voor de illusie van verboden verlangens en niet uitgesproken fantasieën.

Gebonden Leren Lingerie

De ‘gebonden’ leren lingerie is een wat aangepaste versie van het leren harnas, dat zich alleen laat omschrijven als ‘nauwelijks aanwezig’. Het grootste verschil tussen de gebonden lingerie en het harnas is het aantal kettingen dat onderdeel uit maakt van de gebonden lingerie – ongeveer 90 % van het setje bestaat uit kettingen. Daarnaast komt het gebonden setje in twee delen, waar het harnas uit één stuk bestaat.

De Jarretel

De jarretel is een andere favoriet onder liefhebbers van de leren lingerie en wordt vaak gebruikt in combinatie met ieder ander type leren lingerie om nog een extra factor uitdagendheid toe te voegen aan het toch al stoute setje.

Niet Alleen Maar Extreem!

Extreme lingerie is echter niet het enige type leren lingerie waar je uit kan kiezen. Veel lingerie zaken voeren ook leren kledingstukken die trendy en populair zijn geworden in het uitgaanscircuit. Ook al valt het officieel nog onder de noemer ‘lingerie’, deze stukken zijn haast complete outfits. Ze bevatten onder andere mini jurken, mini rokjes, korte broekjes en verschillende soorten tops. Er zijn uiteraard overeenkomsten met kledingstukken van ander materiaal, die ook in het uitgaanscircuit worden gedragen. Echter: niets komt zo sexy over als echt leer.
© 2009 - 2024 Sexylingerie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
In vijf stappen succesvol lingerie voor vrouwen kopenIn vijf stappen succesvol lingerie voor vrouwen kopenHet kopen van lingerie voor je vriendin of vrouw is voor sommige een lastige opgave. Zo lastig dat het geven van lingeri…
Samen winkelen voor erotische lingerieVoor een stelletje is het samen op zoek gaan naar erotische lingerie een fantastische manier om jullie seksleven een nie…
Agent Provocateur: het luxe en ondeugende lingeriemerkEen vrouw wil zichzelf af en toe verwennen met mooie lingerie. In Nederland gaan wij dan vaak naar de Hunkemöller, maar…
Cadeautips voor ValentijnsdagCadeautips voor ValentijnsdagValentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar. Welke cadeau moet je een geliefde geven? Je wilt natuurlijk een on…

Angst voor seks: een vervelende belemmeringAngst voor seks: een vervelende belemmeringSeks is niet voor iedereen even fijn. Angst om seks te hebben kan voortvloeien uit verschillende oorzaken. Psychische en…
Jouw Summer of loveJouw Summer of loveDe 5 geheimen voor meer zomersex...? Stop deze vijf geheimen uit de sensuele wetenschap in je bagage en laat elke vrouw…
Sexylingerie (2 artikelen)
Gepubliceerd: 02-12-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.