Seks tips: De beste sekstips voor mannen en vrouwen

Seks tips: De beste sekstips voor mannen en vrouwen Seks is een uiting van het gevoel tussen twee mensen. Dat is altijd het allerbelangrijkste. Maar zowel mannen als vrouwen zijn wel eens op zoek naar manieren om de seks weer wat nieuw leven in te blazen. Want waarom zou je een gevoel van liefde voor de ander niet combineren met mindblowing seks? Lees hier de beste seks tips voor mannen én voor vrouwen. Met deze tips voor in bed doe je niet alleen jezelf maar ook de ander een groot plezier. Vanavond toch maar wat vroeger naar bed?

Wacht eens wat langer met naakt zijn voor spannende seks

Toen je nog zestien was, wist je vast precies de grenzen op te zoeken van hoe ver je kon gaan met vrijen. Je hoefde niet bloot te zijn om het heel warm te krijgen. Want voelen onder een shirtje en door de stof van kleren heen kan natuurlijk heel erg sexy zijn. Ook nu kan het plagerige uitstel dat gepaard gaat met nét niet helemaal uitkleden een enorme boost geven aan de spanning tussen jullie beiden. Door echt vrijen uit te stellen en je broek zo lang mogelijk aan te houden bouw je de verwachting van straks heerlijk vrijen langzaam op. Wanneer het dan eindelijk zo ver is, is het allemaal nog veel fijner dan normaal.

Stel de echte seks en het vrijen een wat langer uit dan normaal

Wachten met jezelf en de ander uitkleden is al één manier om wat meer rust te nemen voor het liefdesspel. Ook wanneer de kleren al uit zijn, kan het fijn zijn om eens wat langer te wachten, voordat je echt seks hebt met elkaar. Door elkaar te masseren en te strelen bouw je lust op en zorg je bovendien voor extra intimiteit tussen jullie beiden.

Met name mannen hebben vaak de neiging om te snel toe te willen naar de daad zelf, terwijl de meeste meisjes en vrouwen net wat meer tijd nodig hebben om opgewonden te raken en zich verbonden te voelen met de ander.

Wissel tijdens het vrijen zelf een aantal keer van ritme en standje

Wanneer jullie echt gaan vrijen kan het fijn zijn om niet te kiezen voor één positie maar tijdens de seks regelmatig te wisselen van standje. Dat zorgt ervoor dat er variatie wordt aangebracht, wat weer nieuwe fijne gevoelens en erotische verrassingen met zich meebrengt. Ook bereik je zo dat de ene partner kan uitrusten, terwijl de ander even de lead neemt. Hierdoor kun je lang en afwisselend met elkaar vrijen op leuke en nieuwe manieren.

Ook variëren in ritme is zowel een goede tip voor mannen als voor vrouwen. Wanneer je het tempo aanpast en af en toe de ander een beetje plaagt door even wat gas terug te nemen, maak je seks spannender, leuker en lekkerder.

De CAT techniek verhoogt de kans op vrouwelijk orgasme tijdens de seks

Over het algemeen is de missionaris positie niet het beste standje voor de vrouw om tot een orgasme te kunnen komen tijdens het vrijen zelf. Daarvoor zijn andere posities, liefst diegene waarbij de clitoris tijdens het vrijen manueel kan worden gestimuleerd, eigenlijk beter geschikt. Er is één uitzondering en dat is de zogenaamde CAT techniek (coital alignment technique). Bij deze positie gaat de mannelijke partner iets hoger liggen dan normaal, waardoor zijn schaambeen precies boven dat van de vrouw komt te liggen. Hierdoor kan hij minder diep doordringen in de vagina maar stimuleert hij bij iedere beweging de clitoris met zijn penis.

De kans op een orgasme bij de dame wordt hierdoor veel en veel groter. Veel vrouwen geven aan dat ze met vrijen in deze positie meer maar ook fijnere orgasmes beleven dan bij andere standjes. Het kan dus zeker geen kwaad om de CAT techniek een keer te proberen.

Vrij eens een keer op een andere plaats in huis dan in bed (of ga de vrije natuur in)

Altijd in bed vrijen is lekker gemakkelijk en lui maar soms ook een beetje saai. Het is dan ook best leuk om een keer op een onverwachte plaats te vrijen. De keukenvloer of eettafel zijn spannende alternatieven voor de slaapkamer. Je kunt op verschillende plaatsen in huis staand of liggend vrijen, laat je fantasie maar werken. Ook buitenshuis vrijen kan een leuke afwisseling bieden in jullie normale liefdesroutine.

Vrij eens een keer in de zomer buiten in het gras in je eigen tuin of kies voor een maisveld of voor de beslotenheid van het bos. Zorg er wel voor dat je niet opgemerkt wordt door anderen als je dat liever niet wilt. Privacy is zowel voor jou als voor onbekende bezoekers best een fijn woord af en toe.

Vrij eens een keer op onverwachte momenten en verras je partner bij de seks

Altijd op zaterdagavond vrijen kan heel fijn zijn maar het kan er ook voor zorgen dat alle spanning en spontaniteit langzaam uit jullie seksleven verdwijnt. Wanneer je kinderen hebt, kan dat de mogelijkheden beperken maar vaak zijn routine en vermoeidheid de belangrijkste redenen om nooit meer onverwacht seks te hebben. Doorbreek dat patroon eens een keer en verras de ander door hem of haar direct bij het thuiskomen te overmeesteren en een voorstel te doen waar niemand nee tegen zou kunnen zeggen.
© 2010 - 2024 Sterretje999, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Belangrijke tips voor een goed liefdeslevenBelangrijke tips voor een goed liefdeslevenEen relatie zonder seks is praktisch onmogelijk. Er zullen altijd irritaties gaan komen en de relatie zal zeker onder dr…
Tips om zwanger te wordenZwanger worden: het is een wens van veel vrouwen. Maar wat nu als het niet direct lukt? Dit artikel geeft tips om zwange…
Seks, goed voor je conditie!Seks, goed voor je conditie!Je zult het misschien niet geloven, maar seks is heel erg goed voor je conditie, ontwikkeling van je spieren en je uiter…
Verhoog je seks IQAlles is liefde(en seks). Interessante seks facts op een rij. Maar ook belangrijk: vertel wat je wilt aan elkaar, zodat…

Orale seks bij de manOrale seks bij de manOrale seks bij de man, vaak wordt het in de volksmond pijpen genoemd. Voor de meeste mannen is het een ultiem genot om o…
Cialis vs Viagra vs LevitraBent u klaar om uw erectiestoornis te bestrijden, maar weet u niet welke erectiepil u moet nemen? U bent niet de enige.…
Bronnen en referenties
Sterretje999 (364 artikelen)
Laatste update: 19-11-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.