Belangrijke tips voor een goed liefdesleven

Belangrijke tips voor een goed liefdesleven Een relatie zonder seks is praktisch onmogelijk. Er zullen altijd irritaties gaan komen en de relatie zal zeker onder druk komen te staan. Dit is niet wenselijk. Hoe verbeter je jullie liefdesleven? Zijn er handige tips voor te verzinnen om jullie liefdeleven op niveau te krijgen? Wat zijn de redenen dat jullie liefdesleven een opkikker nodig heeft?

Een goed liefdesleven is belangrijk in elke relatie

Is je liefdesleven toe aan een opsteker? Gaat het allemaal op de automatische piloot? Wat kan je eraan doen om je seksleven weer op een redelijk top fantastisch niveau te tillen. Een goed liefdesleven draagt ook bij aan een sterkere relatie. Als je niet intiem bent met elkaar groei je teveel uiteen. Je kunt net zo goed broer en zus zijn. Welke handelingen moet je vooral in de komende tijd op gaan letten en uitvoeren?

Tips voor een beter liefdeleven

Het is niet altijd makkelijk om zomaar met goede voorbeelden te komen om je seksleven op niveau te krijgen, hierbij een aantal voorbeelden die zeker gaan werken.

Voorspel kan niet vroeg genoeg beginnen

Het voorspel kan al in de ochtend aanvangen als je weet dat er seks in de lucht hangt. Neem tijd voor een lekkere zoen bij het afscheid naar je werk in plaats van een vluchtige kus, omdat je weer eens haast hebt. Gedurende de dag kun je hem/haar net dat beetje aandacht geven dat ze nodig hebben om over de streep te komen. Een klein belletje naar het werk of een lieve e-mail doen wonderen. Wanneer hij/zij thuiskomt masseer je even een paar minuten (spontaan) de zijn/haar schouders. Door dit alles te doen zorg je ervoor dat de erotische spanning oploopt en later in de avond tot een mooi hoogtepunt kan komen.

Neem om de beurt het initiatief

Seks zou leuk moeten zijn voor beide partijen, en allebei moeten jullie net zoveel kunnen geven als nemen. En omdat jij maar niet in de stemming bent betekent niet dat dit je moet afstoppen. De kans is altijd nog groot dat je alsnog opgewonden wordt.

Vergeet niet dat seks leuk is

Des te meer leuk je de seks maak des te meer je van de seks kan genieten, samen. Het experimenteren met speeltjes en uitdagende lingerie kan een goede start zijn voor een fantastische avond. Veel seks kan natuurlijk leuk zijn. Laat het nu eens een paar keer minder zijn, maar wel veel meer met kwaliteit en genot. Dit blijft je veel meer bij.

Je ziet elkaar heel lang niet meer

Doe net alsof je elkaar een lange tijd niet meer gaat zien. We hebben allemaal wel eens gezien hoe het gaat als een zeeman of soldaat afscheid neemt van zijn geliefde aan de kade. Zet jezelf in deze positie als je de volgende keer met je partner bent. De emoties die je dan voelt en overbrengt op jouw geliefde zal zeker gewaardeerd worden.

Een lijst met jullie favoriete activiteiten

Iedereen heeft favorieten, favorieten soort eten, drinken, film etc. Maar weten jullie ook elkaars favorieten slaapkameractiviteiten? Pak een stuk papier en maak 2 kolommen. In de ene kolom schrijf je jouw favorieten slaapkamer activiteiten en in de andere kolom zet je de activiteiten waarvan je denkt dat je partner die het leukst vindt. Wissel daarna van papier en leer hiervan.

Een relatie zonder seks is geen relatie

Bedenk wel, seks is niet iets wat altijd vanzelf gaat in de relatie. Bovengenoemde tips kunnen helpen, maar uiteindelijk moeten jullie zelf uitvinden waar jullie seksuele fantasieën liggen. Een relatie zonder seks is geen goede relatie. Jullie zullen er altijd aan moeten blijven werken, anders verslapt het op ten duur. Leer van de gegeven tips en gebruik het in de praktijk. Je zult merken dat het helpt. Zolang jullie er beide maar wel op de juiste manier in staan.

Lees verder

© 2012 - 2024 Mayorfrits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vreemdgaan: de "Stel Dat" affaireVreemdgaan: de "Stel Dat" affaireWaarom gaat iemand vreemd? Wat zegt het over de vreemdganger als hij of zij twee verschillende relaties heeft? Er zijn v…
Slechte seks? Doe er wat aan!Maar liefst 62 procent van de Europeanen is niet gelukkig met zijn/haar sexleven,zo is gebleken uit een recent onderzoek…
Vreemdgaan: de affaire die je overkomtVreemdgaan: de affaire die je overkomtToevallig kom je in een affaire terecht terwijl je al een vaste relatie hebt. Wat zegt deze affaire over het liefdesleve…
Overeenkomsten tussen Kreeft en VissenOvereenkomsten tussen Kreeft en VissenKreeft en Vissen zijn het perfecte paar. Beiden komen zowel op het vlak van persoonlijkheid als interesses wonderwel ove…

De fouten die vrouwen maken met het bedrijven van de liefdeDe fouten die vrouwen maken met het bedrijven van de liefdeOorzaken van een slechte seksuele relatie komen vaak bij de mannen vandaan. Dat neemt niet weg dat vrouwen ook fouten ku…
De sleur in een relatie doorbrekenDe sleur in een relatie doorbrekenHet verschild heel erg per stel wanneer de sleur toe zal slaan, maar iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Gemiddeld…
Mayorfrits (220 artikelen)
Laatste update: 25-02-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Relatie en huwelijk
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.