De fouten die vrouwen maken met het bedrijven van de liefde

De fouten die vrouwen maken met het bedrijven van de liefde Oorzaken van een slechte seksuele relatie komen vaak bij de mannen vandaan. Dat neemt niet weg dat vrouwen ook fouten kunnen maken met seks. Maar wat voor fouten praten we dan over? Wat doen vrouwen fout op gebied van de seksuele relatie? En wat kunnen zijn hieraan doen, zodat hun relatie weer beter wordt.

Oorzaken van een slechte seksuele relatie

Vaak wordt een slechte seksuele relatie bij de man neergelegd. Toch gebeurd het ook dat vrouwen fouten maken in de slaapkamer. Voor een relatie heb je 2 mensen nodig en beide moeten moeite stoppen in de slaapkamer. Wanneer je seksleven op een laag pitje staat en gewoonweg niet meer is wat het ooit wel was, dan gaan al snel de gedachtes vloeien over alle dingen die wel of niet goed zijn van je partner. De man weet niet altijd wat een vrouw opwind, simpelweg omdat de man gewoonweg het vrouwelijke lichaam niet altijd begrijpt. daardoor wordt vaak de schuld van een slechte seksuele relatie bij de man gelegd. De vrouwen zijn hierdoor vaak blind voor hun eigen slechte bijdrage aan de slaapkameractiviteiten. Maar wat kunnen deze oorzaken zijn? Wellicht zijn 1 van de onderstaande oorzaken van de vrouwen wel de grote boosdoeners.

Spanningen over het uiterlijk

Feit is dat stressen over het uiterlijk vaak alle seksuele spanningen om zeep zal helpen. Als je continu met je uiterlijk bezig bent en zelf vindt dat je er niet goed uit ziet, dan kom je nooit tot dat gewenste orgasme. Probeer je te concentreren op het plezier in de seks en hou het plaatje van een slecht uiterlijk uit je hoofd. Bijna alle mannen vinden het plezierig als hun partner een beest is in bed, en dat gaat niet met al die kopzorgen. De man is hier echt niet mee bezig, die wil gewoon lekkere seks met jou.

Mannen hebben niet altijd zin in seks

Als jonge man komt het natuurlijk maar weinig voor dat je geen zin in seks hebt. Maar naarmate mannen ouder worden zal dit steeds vaker voorkomen. Door oorzaken als een gezin, werk of allerlei andere dingen waar een bepaalde druk vandaan komt zorgen ervoor dat een man niet altijd zin heeft. Als een vrouw geen zin heeft in seks dan wordt dat niet gelinkt met hun gevoel voor de man. Als een man daarentegen geen zin heeft in seks wordt dat vaak direct gekoppeld aan het feit dat de man wellicht hun partner niet meer zien zitten. De relatie wordt direct onder de loep genomen door de vrouw, terwijl dit dus helemaal niet nodig hoeft te zijn.

Geen advies geven

Openlijk praten over jullie relatie is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet bij een man. Maar jullie seksleven moet daarentegen ook niet veranderen in een dagelijkse sleur. Een man weet simpelweg niet alles van het vrouwelijke lichaam, dus deel die informatie dan ook wel met hem. Neem zelf het initiatief om hem adviezen te geven om jouw tot dat fantastische hoogtepunt te laten komen. Laat hem weten wat jij graag wilt, het zal alleen maar in jouw voordeel zijn, echt waar!

Geen initiatief

Vrouwen willen niet altijd opdringerig overkomen naar een man toe uit angst dat ze gezien worden als een soort van seksbeest. Veel vrouwen laten de man in hun rol van jager en daarom ook vaak (onterecht) het initiatief bij de man. De man wil zeker wel het initiatief nemen als het gaat om seks, maar voor het gevoel van de man geldt wel dat dit niet altijd maar van hem moet komen. Toon wat vaker interesse en neem het initiatief naar je geliefde toe, dit zal je relatie alleen maar goed doen.

Seks moet leuk blijven in de relatie

Het is belangrijk om tijdens het vrijen jezelf te blijven. Ga jezelf geen rol toespelen, dit doet geen goed aan je relatie. Seks moet geen verplichting zijn. Als je geen zin hebt moet je dat kunnen zeggen aan de ander, maar doe dit wel op een liefdevolle manier. Communiceren is erg belangrijk in een relatie, dus ook communiceren over seks.

Lees verder

© 2012 - 2024 Mayorfrits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie? Wat doet ze besluiten om een verhouding serieus te nemen en zich vast te leggen? Natuu…
Misvattingen over seks in de relatieMisvattingen over seks in de relatieSeks is een onderwerp waar door veel mensen over wordt gepraat. Toch zie je dat er veel misvattingen zijn met betrekking…
Waarom mannen betalen voor seksVoor de meeste mannen betekent het niks om een prostituee op te zoeken. En moeten vrouwen zich pas zorgen maken als de m…

Een samenlevingscontractGeregeld hoor je van samenwonende stelletjes dat ze een samenlevingscontract hebben ondertekend. Hierin hebben ze afspra…
Belangrijke tips voor een goed liefdeslevenBelangrijke tips voor een goed liefdeslevenEen relatie zonder seks is praktisch onmogelijk. Er zullen altijd irritaties gaan komen en de relatie zal zeker onder dr…
Mayorfrits (220 artikelen)
Laatste update: 26-02-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Relatie en huwelijk
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.