Helderruikendheid

Wat is Helderruikenheid. Andere namen hiervoor zijn: paranormaal ruiken en helder ruiken.Wat zijn de mogelijkheden van het paranormaal ruiken?

Helderruikendheid

Andere namen hiervoor zijn paranormaal ruiken en helder ruikend. Iemand die Helderruikend is ruikt behalve de gewone geuren ook de geuren van energieën die in geuren omgezet worden.

De mogelijkheden:


Het ruiken van ziektes

Ziektes of een ziek orgaan geeft een bepaalde negatieve energie af. Iedere ziekte straalt een andere energie uit waardoor de verschillende ziekte herkend kunnen worden.

Het ruiken van tekorten

Elk mens functioneert goed als hij genoeg voedingsstoffen en vitaminen binnen krijgt. De hoeveelheid hiervan verschilt per persoon. Het lichaam krijgt kwalen als je ergens tekort van binnenkrijgt. Hij kan het dan op een of andere manier ruiken/ zien in de uitstraling avn personen.

Het ruiken van de geur van een overleden iemand

Iedereen heeft een bepaalde geur bij zich. Wanneer er een geest aanwezig is kan die een Helderruikend een geur laten ruiken dat dan in verband staat met een dood persoon.

Het ruiken van een geur dat iemand gaat overlijden

Sommige mensen kunnen het ruiken als iemand dood gaat. De dood ruikt op een bepaalde manier en de maanden voordat een mens dood gaat word hij als het ware losgemaakt van zijn ziel. Bij dit proces komt energie vrij die een Helderruikend persoon om kan zetten in een geur.

Het ruiken dat iets niet goed of gezond is

Hij kan soms ruiken wanneer je iets beter niet meer kan ruiken of dat je het nog wel kan eten.

Het ruiken van dingen die je ziet

Soms kan hij iets ruiken als hij het ziet. Hierbij kun je denken aan een beeld op tv van een stal met paarden erin. Dan kan hij de geur van paarden ruiken.

Lees verder

© 2007 - 2024 Donkertje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De paranormaal beurs: een nieuwe ervaring!De paranormaal beurs: een nieuwe ervaring!In bijna elke stad van enige omvang wordt er weleens een paranormaal beurs georganiseerd. Maar wat is dit eigenlijk voor…
Zo vind je de beste paragnost, helderziende of medium onlineZo vind je de beste paragnost, helderziende of medium onlineEr zijn tientallen personen online die beweren paranormaal begaafd te zijn. Maar hoe maak je de juiste keuze om tussen a…
Paranormaal begaafd of oplichterij?Paranormaal begaafd of oplichterij?Iemand die paranormaal begaafd is, zou bovennatuurlijke verschijnselen waarnemen die niet wetenschappelijk verklaard kun…
Parapsychologie en ESPParapsychologie houdt zich bezig met de studie van verschijnselen, welke (nog) niet in het huidige wereldbeeld passen. I…

Geschiedenis van kurenDat de Romeinen de grondleggers zijn geweest van onze moderne samenleving is een gegeven, het waren de Romeinen die de …
Homeopathie, impuls tot herstelHomeopathie, impuls tot herstelOver de hele wereld vinden mensen de weg naar de homeopathie. Ontevredenheid over reguliere artsen, het mislukken van re…
Donkertje (44 artikelen)
Gepubliceerd: 27-11-2007
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Alternatief
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.